سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

در نخستین نشست چاره‌اندیشی کارآفرینان بخش خصوصی با مجلس و دولت مطرح شد

مسیر توسعه از محافل دولتی بیرو ن نمی آید کسب و کار

  بزرگنمايي:

بازاریابی سیاسی - نخستین نشست چاره‌اندیشی کارآفرینان بخش خصوصی با مجلس و دولت با حضور کارآفرینان بخش خصوصی و نمایندگان دولت و مجلس برگزار شد.


گروه کار و کارآفرینی
به گزارش کسب و کار نیوز، نخستین نشست چاره‌اندیشی کارآفرینان بخش خصوصی با مجلس و دولت با حضور کارآفرینان بخش خصوصی و نمایندگان دولت و مجلس برگزار شد. در این نشست یک روزه که با حضور بیش از 200 کارآفرین و فعال مهم اقتصادی کشور برگزار شد، غلامرضا تاجگردون رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی، اوحدی مشاور معاون اول رئیس‌جمهوری، سید محمد صدرهاشمی‌نژاد رئیس کانون کارآفرینان توسعه‌گرا، حسین سلطانی‌نیا دبیرکل و نایب‌رئیس کانون کارآفرینان توسعه‌گرا، محمد عطاردیان عضو شورایعالی کانون کارآفرینان توسعه‌گرا و رئیس کانون عالی کارفرمایان کشور، مصطفوی از مدیران سازمان برنامه و بودجه، گلابتونچی دبیرکل سندیکای شرکت‌های ساختمانی ایران، نادر عطایی رئیس هیات‌مدیره کانون کارآفرینان توسعه‌گرا، علیرضا محمدی‌دانیالی عضو هیات‌مدیره کانون کارآفرینان توسعه‌گرا، ناصر معدلی عضو شورایعالی سندیکای شرکت‌های ساختمانی، محمدحسن کرمانی عضو شورای کانون کارآفرینان توسعه‌گرا و دادمان عضو هیات‌مدیره سندیکای شرکت‌های ساختمانی و کارآفرینان بخش خصوصی سخنرانی کردند.
این نشست برای تبادل نظر بین بخش خصوصی و مجلس و مسئولان دولتی برگزار شده بودو در آن به مهم‌ترین مانع رشد و توسعه اقتصادی کشور از دیدگاه کارآفرینان و فعالان بخش خصوصی پرداخته شد. به اعتقاد فعالان و کارآفرینانی که در این نشست حضور داشتند این مانع بزرگ همان‌طور که بارها تاکید شده، نبود اقتصاد آزاد و سایه دولت بر اقتصاد است و تا این مانع برداشته نشود نمی‌توان به رهایی و نجات دولت امید داشت.
دولت برخی امور را به سازمان‌های مردم‌نهاد واگذارد
دبیرکل کانون کارآفرینان توسعه‌گرا با اشاره به اینکه کشور ما نسبت به خیلی از کشور‌ها حتی کشورهای همسایه چون ترکیه توسعه‌یافتگی کمتری دارد، گفت: مقایسه‌ای بین ما با کشور ترکیه نشان می‌دهد شکاف ما با این کشور قابل ملاحظه است. سهم ایران از واردات 15 کشور همسایه فقط 14.5 میلیارد دلار است و این در حالیست که سهم این کشورها بیش از 1300 میلیارد
دلار است.حسین سلطانی‌نیا، دبیرکل و نایب‌رئیس کانون کارآفرینان توسعه‌گرا با بیان این نکته که سهم کشور ترکیه از واردات کالای تنها 3 کشور همسایه ما بیش از سهم ایران از همه کشورهای همسایه است، خاطرنشان کرد: سهم اقتصاد ایران نیز از توسعه ناخالص داخلی با احتساب نفت 481 میلیارد دلار در چهار سال گذشته بوده و این در حالیست که اقتصاد ترکیه در چهار سال گذشته تولید ناخالص داخلی 781 میلیارد دلاری را تجربه کرده است. وی افزود: این تجربه تلخ بر این معناست که اقتصاد ایران نه تنها امکان اول شدن در منطقه را ندارد، بلکه با اقتصاد بدون نفت تنها یک چهارم اقتصاد ترکیه هستیم و این یک معضل برای اقتصاد ماست. دبیرکل کانون کارآفرینان توسعه‌گرا با تاکید بر اینکه کانون به دنبال تحقق منشور بخش خصوصی برای نجات اقتصاد کشور است، خاطرنشان کرد: تحقق رشد اقتصادی کشور با محوریت بخش خصوصی در راستای تامین منافع ملی حاصل می‌شود.
سلطانی‌نیا ادامه داد: اگر به دنبال تحقق اهداف سند چشم‌انداز توسعه هستیم، لازم است به یک ارتباط محکمی بین بخش خصوصی دولت و مجلس برسیم، چراکه در هیچ جای دنیا کشوری نیست که بدون حضور موثر بخش خصوصی و اقتصاد رقابتی به اهداف خود رسیده باشد. بنابراین به نظر می‌رسد که دولت باید برخی از امور را در قالب مامورین به سازمان‌های مردم‌نهاد ملی
واگذارد.
وی از ارسال بسته انتظارات بخش خصوصی به رهبر معظم انقلاب و سران سه قوه خبر داد و اعلام کرد: انتظارات بخش خصوصی این است که به انتظارات و پیشنهادات بخش خصوصی توجه شود و آن چیزی که بسیاری از فعالان و دلسوزان بخش خصوصی در کانون کارآفرینان توسعه‌گرا با هم همصدا شده‌اند تا راه توسعه کشور را از این طریق هموار کنند.
تنها راه نجات، اقتصاد آزاد است
رئیس کانون کارآفرینان توسعه‌گرا در نشست چاره‌اندیشی کارآفرینان بخش خصوصی با مجلس و دولت با تاکید بر اینکه نسخه شفابخش اقتصاد کشور توجه به اقتصاد آزاد و رقابتی یا همان اقتصاد مقاومتی است، گفت: در حال حاضر مشکل اصلی اقتصاد کشور توسعه‌نیافتگی است.
سید محمد صدرهاشمی‌نژاد در این نشست کارآفرینی با اشاره به مشکلات و معضلات توسعه‌نیافتگی کشور، گفت: اقتصاد کشورمان بدون احتساب نفت تنها یک چهارم اقتصاد ترکیه است و این برای کشوری که می‌خواهد اقتصاد اول منطقه باشد یک فاجعه است.
وی نسخه اقتصاد اجتماعی را پروژه شکست‌خورده در همه‌جای دنیا از جمله چین و شوروی سابق عنوان کرد و گفت: کشوری مثل روسیه زمانی در مسیر اقتصاد توسعه‌یافته قرار گرفت که از نگاه سوسیالیستی فاصله گرفت و به اقتصاد بازار آزاد روی آورد. رئیس کانون کارآفرینان توسعه‌گرا با اشاره به اینکه دولت درک درست و اطلاعات صحیحی از بخش خصوصی ندارد، یادآور شد: مسیر توسعه کشور از محافل دولتی بیرون نمی‌آید و همه بحث‌هایی که در این محافل صورت می‌گیرد، بی‌فایده است و علاج مشکلات در توجه به بازار آزاد و رقابتی و یافتن مسیر توسعه توسط کارآفرینان و فعالان بخش خصوصی است که سران قوا و کشور باید به آن توجه کنند.
از پیشنهادات بخش خصوصی برای مصوبات بودجه استفاده می‌کنیم
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی از تشکیل کانون کارآفرینان توسعه‌گرا به عنوان یک حرکت جدی و سازنده از سوی بخش خصوصی یاد و اعلام کرد: آمادگی کامل داریم تا پیشنهادات بخش خصوصی را برای مصوبات بودجه استفاده کنیم و آنها را در برنامه توسعه اقتصادی کشور به کار ببندیم.
غلامرضا تاجگردون با اشاره به اینکه توجه کافی به بخش خصوصی نشده است، یادآور شد: مهم‌ترین حرکتی که می‌تواند برای توسعه اقتصادی کشور صورت بگیرد از سوی بخش خصوصی است و در حال حاضر این بستر برای نقش‌آفرینی بخش خصوصی تا حدودی فراهم است و مجلس برای شنیدن همه نظرات و پیشنهادات فعالان و مدیران بخش خصوصی آماده است.
وی با اشاره به اینکه در همه مسائل و مشکلات کشور یک سر آن دولت و یک سر دیگر آن بخش خصوصی است، تاکید کرد: این حرکتی که تحت عنوان کانون کارآفرینان توسعه‌گرا آغاز شده است، می‌تواند در حوزه‌های مختلف و به‌طور جدی و مداوم دنبال شود تا بتوانیم به مشکلات اقتصادی کشور فائق آییم.
بدون بخش خصوصی کارآمد راه به جایی نمی‌بریم
اوحدی، مشاور عالی معاون اول رئیس‌جمهوری در حوزه سرمایه‌گذاری و گردشگری نیز در این نشست با انتقاد از عدم حضور مسئولان بانک مرکزی و سایر مدیران بانکی تاکید کرد: همه تلاش خود را برای شنیدن صدای فعالان بخش خصوصی به کار خواهیم بست و حمایت‌های خوبی را از طریق صندوق توسعه ملی و توسعه گردشگری برای توسعه اقتصادی از طریق بخش خصوصی دنبال می‌کنیم.
اوحدی از ایجاد کانون کارآفرینان توسعه‌گرا به عنوان یک حرکت جدی و جدید برای نقش‌آفرینی بخش خصوصی در حل مسائل اقتصادی کشور یاد کرد و اظهار داشت: تنها با حضور جدی بخش خصوصی و همکاری با مجلس و دولت به اهداف خود در زمینه تحقق اهداف برنامه‌های توسعه دست خواهیم یافت.
وی بر توسعه اقتصادی کشور از طریق صادرات و ورود به بازارهای منطقه و جهان تاکید کرد و گفت: بازار کشورهای منطقه از جمله عراق و روسیه و... سهل و ممتنع است و باید با همت بخش خصوصی ورود خود را تضمین کنیم و سهم خود را به سطح مناسب ارتقا دهیم.
کمیته 9 نفره برای حل مشکلات اقتصادی کشور تشکیل می‌شود
رئیس کانون کارآفرینان توسعه‌گرا با اشاره به اینکه این کانون به عنوان یک تشکل فعال برای حل مشکلات اقتصادی کشور نقش‌آفرینی خواهد کرد و اهداف آن در سطح ملی و بین‌المللی دنبال می‌شود، اظهار داشت: یکی از نتایج و خروجی‌های این نشست چاره‌اندیشی تشکیل کمیته 9 نفره برای حل مشکلات اقتصادی کشور در زمینه‌ها و بخش‌های مختلف است.
سید محمد صدرهاشمی‌نژاد با اشاره به استقبال خوب نمایندگان دولت و مجلس و رسانه‌ها از نخستین نشست چاره‌اندیشی با فعالان بخش خصوصی اظهار داشت: این کمیته 9 نفره شامل 9 نفر از مجلس، 9 نفر نماینده دولت و 9 نفر از بخش خصوصی است که به زودی کار خود را آغاز می‌کنند.
22 میلیون حاشیه‌نشین در کشور وجود دارد
عضو شورایعالی کانون کارآفرینان توسعه‌گرا با اشاره به اینکه 22 میلیون حاشیه‌نشین در کشور وجود دارد، گفت: بخش خصوصی نباید منتظر تصمیم دولت باشد و همانطور که کانون کارآفرینان توسعه‌گرا درباره اهداف تشکیل خود گفته به دنبال حل مشکلات اقتصادی کشور است.
محمد عطاردیان با اشاره به اینکه تجربه کشورهای دیگر نشان می‌دهد که اشتغالزایی از ناحیه دولت همواره با شکست مواجه بوده است، خاطرنشان کرد: از دو سال پیش درباره آسیب‌های اجتماعی و اقتصادی کشور و نتایج غیرقابل پیش‌بینی آن به مسئولان هشدار داده‌ایم، ولی جدی نگرفته‌اند که مشکلات و اتفاقات اخیر هشداری در این زمینه بود تا آنها به خود آیند.
نایب‌رئیس کانون عالی انجمن‌های صنفی کارفرمایان ایران از تشکیل کانون کارآفرینان توسعه‌گرا به عنوان هلدینگی برای حمایت از بنگاه‌های اقتصادی خبر داد و گفت: کارفرمایان برای ایجاد این هلدینگ، 200 میلیارد تومان سرمایه اختصاص می‌‌دهند تا به اشتغال پایدار کمک کنند. چنانچه دولت از تشکیل این هلدینگ حمایت کند کارفرمایان سرمایه خود را تا 1000 میلیارد تومان افزایش می‌دهند و بسیاری از مشکلات اقتصادی و اشتغال را حل می‌کنند.
اشتغالزایی پروژه های زیر بنایی
نادر عطایی، رئیس هیات مدیره کانون کارآفرینان
توسعه گرا نیز در این نشست با توجه به اهمیت تکمیل پروژه‌های زیربنایی، گفت: اقتصاد کشور در شرایط خاصی است و قشر متوسط به پایین برای تامین مایحتاج خود در مضیقه هستند. پر واضح است تا پروژه‌های اساسی و زیربنایی به اجرا درنیاید، مشکلات اقتصادی حل نمی‌شود و کسب‌وکار به حرکت در نخواهد آمد. برای مثال ساخت یک پالایشگاه نفت برای 5 تا 25 هزار نفر شغل ایجاد می‌کند . بنابراین با استفاده از پروژه‌های فصلی و زیربنایی می‌توان اشتغال ایجاد کرد. با وجودی که 70 درصد پروژه‌های اساسی و زیربنایی هنوز انجام نشده است.
وی ادامه داد: اما برای اجرای این پروژه‌ها موانع زیادی وجود دارد مثلا صدور مجوز به‌طور متوسط 5 سال زمان می‌برد، در حالی که عمر دولت 4 سال است. اینجا باید از دولت پرسید وقتی زمان صدور یک مجوز 5 سال است چطور می‌تواند در 4 سال آن را تسهیل کند؟
ایجاد تحول اقتصادی با ورود سرمایه‌گذاری خارجی
عطایی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به ضرورت ورود سرمایه خارجی به کشور برای سرمایه‌گذاری و تاکید بر اینکه در شرایط فعلی ورود این سرمایه برای ایجاد تحول اقتصادی به نفع اقتصاد کشور است، افزود: بعد از برجام شرکت‌های خارجی بسیاری به ایران هجوم آوردند و هر کدام از شرکت‌های مطرح بخش خصوصی به‌طور متوسط 20 توافقنامه پایه با شرکت‌های خارجی بستند اما آنها خواستار تضامین دولتی برای بازپرداخت آنها شدند که دولت نپذیرفت در حالی که این جزو قوانین بین‌المللی است و حتی ما نیز برای چنین قراردادهایی چنین تضامینی را از دولت‌های دیگر انتظار داریم.

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/17434/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

380 نفر در کمیسیون‌ پزشکی و تعیین درصد جانبازی شرکت کردند

جدال اپل و اسپاتیفای بر سر قوانین اپ استور همچنان ادامه دارد

کوالکام از تراشه اسنپدراگون X پلاس رونمایی کرد؛ سلاح اقتصادی ویندوزی‌ها برای نبرد با مک‌بوک‌ها

ارتباط مغز و کامپیوتر؛ رقیب چینی تراشه نورالینک ایلان ماسک معرفی شد

گلکسی رینگ سامسونگ به هوش مصنوعی مجهز خواهد بود

سناتو آمریکایی خواستار جلوگیری از فروش تمام کالاها به هواوی شد

موجودات فضایی‌ بازی Exodus نژادهای متنوعی خواهند داشت

تلگرام با 15 قابلیت جدید نفس را در سینه واتساپ حبس کرد

اپل واچ سری X احتمالا از مادربرد با طراحی باریک‌تر استفاده خواهد کرد

سگ رباتیک با قابلیت شعله‌افکنی تا فاصله 10 متری

تصاویری از لحظه فرود آپولو 11 بر سطح ماه در سال 1969

دانشمندان تنها در 150 دقیقه الماس ساختند

میدان مغناطیسی زمین 3.7 میلیارد ساله است

اولین گوشی مون‌دراپ با 2 جک هدفون و نمایشگر اولد 120 هرتز رونمایی شد

آمریکا برای اولین‌بار خلبان هوش مصنوعی را در یک آزمایش هوایی در مقابل انسان قرار داد

ناسا 2 ماموریت رصد زمین را پس از 18 سال متوقف کرد

گزارش درآمد سه ماهه متا اعلام شد؛ سقوط 16 درصدی سهام غول فناوری

ایران می تواند پرتاب انسان به فضا را رقم بزند؟

بزرگترین چاپگر 3بعدی جهان یک خانه را در 80 ساعت می‌سازد

«صفحه اول اینترنت» برای تمرکز بیشتر بر دیدگاه‌ها، آپدیت شد

تصاویری از پنل‌های خورشیدی جدیدی که در هر مکانی امکان نصب آن وجود دارد

مطالبه‌گری؛ مهمترین برنامه عملیاتی بنیاد شهید و امور ایثارگران در دولت سیزدهم

بررسی گوشی Redmi 10 5G؛ اقتصادی و پرطرفدار

هوش مصنوعی و احتمال جنگ و فروپاشی اجتماعی

کیش برترین منطقه آزاد در حوزه‌ی اقتصادی شد

تردز حالا 150 میلیون کاربر ماهانه دارد

کیش در صدر مناطق آزاد نشست/ تقدیر ویژه‌ی معاون اول رئیس‌جمهور و وزیر اقتصاد از مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش به عنوان رتبه‌ی برتر روابط عمومی و تصویرسازی

داستان عاشقانه سمی یک پروانه!

تقاضا برای هدست ویژن پرو اپل رو به کاهش است

مایکروسافت حجم آپدیت‌های ماهانه ویندوز 10 را به‌شدت کاهش داد

دیدار چهره به چهره مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل با جامعه معظم ایثارگری

قیمت HDD سیگیت و وسترن دیجیتال افزایش یافت

جو بایدن لایحه «فیلترینگ یا فروش تیک تاک» را امضا کرد؛ مدیرعامل پلتفرم چینی: جایی نمی‌رویم

نانوگرافن پروانه‌ای برای استفاده در حوزه کوانتومی ساخته شد

سامسونگ شارژر جدید 50 واتی USB PD خود با دو پورت Type-C را معرفی کرد

موفقیت ایران در ساخت موتور بنزینی 6 سیلندر

تست موفق اولین موتور 6سیلندر ایرانی

استاندار ایلام: از عملکرد اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان رضایت داریم

تشخیص سرطان از یک قطره خون طی چند دقیقه

گوشی خوش‌قیمت جدید اوپو از شارژ 100 وات پشتیبانی می‌کند

غول باستانی که کوسه‌های سفید امروزی را کوتوله می‌کند!

اپل ظاهراً در تأمین نمایشگر OLED آیپد پرو 11 اینچی با محدودیت‌هایی روبه‌رو است

سرنوشت تیک‌تاک با تصویب قانون آمریکایی چه می‌شود؟

3 فضانورد چینی امروز راهی ایستگاه فضایی‌شان می‌شوند

غفلت از سرکشی به خانواده های شهدا پذیرفتنی نیست

هوش مصنوعی متن‌باز جدید اپل معرفی شد؛ پردازش بدون نیاز به اینترنت

این عینک، زبان اشاره را ترجمه می‌کند

مخترع ایرانی مدال برنز نمایشگاه اختراعات ژنو 2024 را کسب کرد

تصاویری خیره‌کننده از «ماه صورتی» در سراسر جهان

دو گوشی قدیمی به پایان چرخه عمر رسیدند و دیگر آپدیت نمی‌شوند