سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

آمازون در اندیشه حضور گسترده‌تر در بازار بازی‌های رایانه‌ای است اخبار

  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی - پس از همکاری با ریزر، آمازون در حال آماده‌سازی سرویس اختصاصی استریم بازی‌های رایانه‌ای است. این بخشی از برنامه‌های بزرگ آمازون در حوزه‌ی گیمینگ به‌حساب می‌آید.

مدت کوتاهی پیش، آگاه شدیم که ریزر (Razer) پلتفرم گیمینگ خود را با دستیار صوتی آمازون ، الکسا یکپارچه می‌کند. این همکاری می‌توانست نشانه‌ای باشد که آمازون در حال پایه‌ریزی راهبرد خود برای نفوذ بیشتر به دنیای بازی‌های رایانه‌ای است. براساس گزارش منتشر شده توسط وبسایت The Information، این مسئله صحت دارد و غول دنیای خرده‌فروشی اکنون سرویس استریم بازی اختصاصی توسعه می‌دهد. آمازون هم‌اکنون در حال مذاکره با ناشران بازی‌های رایانه‌ای است تا بازی‌های خود را به پلتفرم اختصاصی این شرکت بیاورند. شرکت تحت مدیریت جف بزوس در نظر دارد سال آینده از این پلتفرم رونمایی کند. آمازون هم‌اکنون سرویس استریم رسانه‌ای خود را در اختیار دارد که شامل ویدئو، موسیقی، ذخیره‌سازی تصاویر و برخی موارد دیگر می‌شود. باتوجه‌به این مسئله، سرویس استریم بازی آمازون می‌تواند مکمل سرویس‌های کنونی این شرکت باشد. علاوه‌براین، ورود به حوزه‌ی استریم بازی‌های رایانه‌ای این شرکت را به رقابتی وارد می‌کنند که هم‌اکنون شرکت‌هایی مانند سونی (با سرویس PlayStation Now)، مایکروسافت ، گوگل ، انویدیا و Electronic Arts در آن حضور دارند.
هم‌اکنون نیز آمازون به‌گونه‌ای خدمات استریم بازی را در قالبی محدود ارائه می‌دهد. مشترکان سرویس آمازون پرایم می‌توانند به سرویس Twitch Prime دسترسی داشته‌باشند. این سرویس امکان استفاده‌ی ماهانه از بازی‌های مجانی را به کاربران می‌دهد؛ دریافت جوایز مختلف در بازی‌ها نیز از جمله مزایای این سرویس است. البته سرویس یادشده جدا از سرویس اصلی Twitch عرضه می‌شود. سرویس استریم بازی Twitch به‌نوعی شبکه‌ی اجتماعی تبدیل‌شده که کاربران در آن به‌تماشای بازی دیگران می‌نشینند و در رابطه با بازی‌ها اظهارنظر می‌کنند. مقاله‌ی مرتبط:
ریزر دستیار صوتی آمازون الکسا را به پلتفرم گیمینگ خود می‌افزاید
وقتی که آمازون در سال 2014 مالکیت Twitch را به‌دست آورد، بسیاری از خود می‌پرسیدند که آیا این مسئله منجر به ایجاد یک سرویس بزرگتر در زمینه‌ی بازی‌های رایانه‌ای خواهد شد یا خیر. در سال 2017 نیز آمازون شرکتی بریتانیایی به‌نام GameSparks را به‌تصاحب درآورد. این شرکت در زمینه‌ی خدمات بازی ابری فعالیت می‌کرد و تخصص آن‌ها در انجام امور مربوط‌به سرورهای گیمینگ بود. خدمات ابری آمازون هم‌اکنون شامل زیرمجموعه‌هایی می‌شود که ناشران بازی‌ها را هدف قرار داده است و فناوری‌های GameSparks در همین قسمت مورد استفاده قرار می‌گیرند. سرویس‌های ابری ارائه‌شده توسط آمازون برای ناشران بازی‌ها شامل تحلیل اطلاعات، فناوری‌های بازی‌سازی، ارائه‌ی فضای سرور و دیگر خدمات سمت سرور می‌شود. همین موارد نشان می‌دهند که جف‌ بزوس و همکارانش به‌سرعت در حال یکپارچه‌سازی فناوری‌های جدید با زیرساخت‌های فعلی خود هستند. با این اوصاف، غول دنیای خرده‌فروشی اکنون ابزارهای لازم را در اختیار دارد و می‌تواند از آن‌ها جهت ارائه‌ی سرویس اختصاصی گیمینگ به کاربران استفاده کند. هرچند آماده‌شدنِ آمازون برای ارائه‌ی سرویس گیمینگ به کاربران زمان زیادی برده؛ اما راهبرد این شرکت در این حوزه‌ی جدید در حال شکل‌گیری است.
نه‌تنها آمازون می‌خواهد وارد رقابت با پلتفرم‌های مبتنی بر کنسول‌های بازی شود؛ بلکه می‌خواهد با رقبایی که از رشد سرویس‌های استریم رسانه‌ای بهره می‌برند هم به رقابت بپردازد. به‌لطف ارتباط سریع‌تر، قابل اعتمادتر و ارزان‌تر با اینترنت، بسیاری از کاربران در زمینه‌هایی همچون موسیقی، تلویزیون و...، به‌جای استفاده از ابزارهای قدیمی به سراغ سرویس‌های استریم رسانه‌ای می‌روند. آمازون هم‌اکنون نیز یکی از نقش‌آفرینان این عرصه است و سرویس استریم موسیقی و سرویس ویدئویی خود را ارائه می‌کند. Fire TV هم یکی دیگر از کارت‌های آمازون در این بازی به‌حساب می‌آید؛‌ اما با ارائه‌ی پلتفرم گیمینگ، مجموعه‌ی خدمات ارائه‌شده توسط این شرکت منسجم‌تر خواهد شد. از سوی دیگر، اضافه شدن پلتفرم گیمینگ به خدمات آمازون، می‌تواند توجه کاربرانی که شیفته‌ی بازی‌های رایانه‌ای هستند را هم به سوی این شرکت جلب کند. آنچه تاکنون به آن اشاره شد تنها برگ‌های برنده‌ی آمازون نیستند. تا به امروز آمازون از فناوری هوش مصنوعی خود در زمینه‌ی بازی‌های رایانه‌ای استفاده‌ی چندانی نکرده است؛ اما با آمدن فرمان‌های صوتی الکسا به کنسول بازی ریزر شاهد تغییر در این زمینه هستیم. فراتر از این، می‌توان به ترکیب بازی‌ها با هوش‌مصنوعی اندیشید؛ چنین خلاقیتی، می‌تواند موجب متمایز شدن آمازون از دیگر نقش‌آفرینان این حوزه شود.
مقاله‌ی منتشر شده در وبسایت The Information حاوی برخی جزییات جذاب دیگر در رابطه با تلاش‌های آمازون برای ارائه‌ی سرویس استریم بازی است. برخی از این اطلاعات به چالش‌های پیش روی آمازون در این حوزه اشاره می‌کنند. مقاله‌ی مرتبط:
ریزر از اکوسیستم HyperSense به‌منظور تجربه‌ غنی گیمینگ رونمایی کرد
برای مثال، در این مقاله به تلاش‌های آمازون برای استخدام جیسون کیلار اشاره می‌شود. کیلار پیش از این یکی از مدیران Hulu بوده و پیش از فعالیت در Hulu هم سابقه‌ی حضور در آمازون را در کارنامه‌ی خود داشته است. غول دنیای خرده‌فروشی در نظر داشته تا از کیلار برای رهبری برنامه‌های خود در زمینه‌ی بازی‌های رایانه‌ای استفاده کند؛ اما در این مسیر با شکست روبه‌رو می‌شود و همین مسئله می‌تواند یکی از دلائل به‌تعویق افتادن برنامه‌های این شرکت در حوزه‌ی بازی‌های رایانه‌ای باشد. یکی دیگر از مشکلات، متقاعدسازی ناشران بازی‌ها برای همکاری با آمازون است. بسیاری از تولیدکنندگانِ بازی‌ها بخش اعظم درآمد خود را از فروش بازی‌ برای کنسول‌ها و علی‌الخصوص از فروش بازی‌های اختصاصیِ کنسول‌های مختلف به‌دست می‌آورند؛ اما ارائه‌ی بازی‌ها در قالب سرویسی شبیه به نتفلیکس، که در آن کاربران صرفا هزینه‌ی اشتراک ماهیانه پرداخت می‌کنند، می‌تواند موجب کاهش سود بازی‌سازان شود. در زمینه‌ی فیلم و موسیقی نیز اعتراضات مشابهی از سوی فعالان دنیای فیلم و موسیقی به‌گوش می‌رسید؛ چرا که با رشد سرویس‌های استریم رسانه‌ای، فروش فیزیکی فیلم و موسیقی با افت چشمگیری روبه‌رو شده‌ بود. در این حوزه، شرکت‌های فعال در زمینه‌ی موسیقی و استودیوهای فیلم‌سازی به‌تدریج به توافقاتی با صاحبان سرویس‌های استریم رسانه‌ای دست پیدا کردند و بازار به‌تدریج مسیر جدید خود را پیدا کرد؛ اما هنوز مشخص نیست که این تغییر رویه چه اثراتی بر دنیای بازی‌های رایانه‌ای خواهد داشت.

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/62723/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اولین گوشی مون‌دراپ با 2 جک هدفون و نمایشگر اولد 120 هرتز رونمایی شد

آمریکا برای اولین‌بار خلبان هوش مصنوعی را در یک آزمایش هوایی در مقابل انسان قرار داد

ناسا 2 ماموریت رصد زمین را پس از 18 سال متوقف کرد

گزارش درآمد سه ماهه متا اعلام شد؛ سقوط 16 درصدی سهام غول فناوری

ایران می تواند پرتاب انسان به فضا را رقم بزند؟

بزرگترین چاپگر 3بعدی جهان یک خانه را در 80 ساعت می‌سازد

«صفحه اول اینترنت» برای تمرکز بیشتر بر دیدگاه‌ها، آپدیت شد

تصاویری از پنل‌های خورشیدی جدیدی که در هر مکانی امکان نصب آن وجود دارد

مطالبه‌گری؛ مهمترین برنامه عملیاتی بنیاد شهید و امور ایثارگران در دولت سیزدهم

بررسی گوشی Redmi 10 5G؛ اقتصادی و پرطرفدار

هوش مصنوعی و احتمال جنگ و فروپاشی اجتماعی

کیش برترین منطقه آزاد در حوزه‌ی اقتصادی شد

تردز حالا 150 میلیون کاربر ماهانه دارد

کیش در صدر مناطق آزاد نشست/ تقدیر ویژه‌ی معاون اول رئیس‌جمهور و وزیر اقتصاد از مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش به عنوان رتبه‌ی برتر روابط عمومی و تصویرسازی

داستان عاشقانه سمی یک پروانه!

تقاضا برای هدست ویژن پرو اپل رو به کاهش است

مایکروسافت حجم آپدیت‌های ماهانه ویندوز 10 را به‌شدت کاهش داد

دیدار چهره به چهره مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل با جامعه معظم ایثارگری

قیمت HDD سیگیت و وسترن دیجیتال افزایش یافت

جو بایدن لایحه «فیلترینگ یا فروش تیک تاک» را امضا کرد؛ مدیرعامل پلتفرم چینی: جایی نمی‌رویم

نانوگرافن پروانه‌ای برای استفاده در حوزه کوانتومی ساخته شد

سامسونگ شارژر جدید 50 واتی USB PD خود با دو پورت Type-C را معرفی کرد

موفقیت ایران در ساخت موتور بنزینی 6 سیلندر

تست موفق اولین موتور 6سیلندر ایرانی

استاندار ایلام: از عملکرد اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان رضایت داریم

تشخیص سرطان از یک قطره خون طی چند دقیقه

گوشی خوش‌قیمت جدید اوپو از شارژ 100 وات پشتیبانی می‌کند

غول باستانی که کوسه‌های سفید امروزی را کوتوله می‌کند!

اپل ظاهراً در تأمین نمایشگر OLED آیپد پرو 11 اینچی با محدودیت‌هایی روبه‌رو است

سرنوشت تیک‌تاک با تصویب قانون آمریکایی چه می‌شود؟

3 فضانورد چینی امروز راهی ایستگاه فضایی‌شان می‌شوند

غفلت از سرکشی به خانواده های شهدا پذیرفتنی نیست

هوش مصنوعی متن‌باز جدید اپل معرفی شد؛ پردازش بدون نیاز به اینترنت

این عینک، زبان اشاره را ترجمه می‌کند

مخترع ایرانی مدال برنز نمایشگاه اختراعات ژنو 2024 را کسب کرد

تصاویری خیره‌کننده از «ماه صورتی» در سراسر جهان

دو گوشی قدیمی به پایان چرخه عمر رسیدند و دیگر آپدیت نمی‌شوند

استفاده هکرها از دستگاه‌های سیسکو برای جاسوسی

ویدیویی از کاوشگر کنجکاوی که مناطق رسوبی در مریخ را نشان می دهد

تکریم و سپاسگزاری استاندار و مدیرکل بنیاد مازندران از والدین معزز شهیدان والامقام سروی

حضور مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گلستان در برنامه زنده صبح عالی

بنیاد باید به نهاد راهبردی و مطالبه‌گر تبدیل شود

واتس‌اپ به ارسال پیام به شماره‌های ذخیره نشده و ورود با فیس‌آی‌دی مجهز می‌شود

توسعه روشی برای بهبود مصرف انرژی در دستگاه‌های مخابراتی

گلکسی زد فلیپ 5 از یک قابلیت هوش مصنوعی One UI 6.1 محروم است

اینترنت برای کنکور امسال قطع نمی‌شود؟

منتظر پیکسل تبلت 2 گوگل نباشید

اگر از تبلیغات داخل سیستم عامل متنفرید ویندوز 11 را آپدیت نکنید!

تعداد کاربران فعال اسپاتیفای 19 درصد رشد کرد

هوش مصنوعی شیطانی هم ساخته شد!