قرعه‌کشی محصولات اورجینال مایکروسافت برای ترویج فرهنگ کپی‌رایتاخبار شرکتی

قرعه‌کشی محصولات اورجینال مایکروسافت برای ترویج فرهنگ کپی‌رایت

15 شهریور 1396 - 10:51،آی تی ریسرچز،(اخبار رسمی):

شرکت رایان‌نت این قرعه‌کشی را جهت آشنایی عموم مردم با مزایای نسخه‌های اصلی مایکروسافت و همچنین گسترش فرهنگ حمایت از حقوق تولید کنندگان نرم افزاری در ایران برگزار می‌کند.

به گزارش شرکت رایان نت سهامی خاص (آی تی ریسرچز)، این شرکت که تنها همکار تجاری رسمی مایکروسافت در ایران (Partner ID : 4560062) است، این قرعه‌کشی را جهت آشنایی عموم مردم با مزایای نسخه‌های اصلی مایکروسافت و همچنین گسترش فرهنگ حمایت از حقوق تولید کنندگان نرم افزاری در ایران برگزار می کند. برای شرکت در این قرعه‌کشی نیازی به خریداری محصولات مایکروسافت نیست و کافی است علاقه‌مندان برای ثبت‌نام رایگان در قرعه‌کشی به لینک http://microsoftlicense.com/IranAward مراجعه کنند.

امنیت، نیاز هر شخص و دستگاه متصل به اینترنت

داشتن امنیت در دنیای دیجیتالی امروز مقوله‌ای بسیار پیچیده است، در عصر حاضر که انجام تمام امور بانکی، تجاری، اداری و شخصی توسط رایانه‌ها و بر بستر شبکه اینترنت انجام می‌شود، توجه به امنیت اطلاعات امری ضروری است.

هر چه تکنولوژی پیشرفت می‌کند خطرات و عوارض جانبی زندگی در دنیای دیجیتال نیز گسترش پیدا می‌کند. نخستین گزینه‌ای که به ذهن کاربران رایانه‌های شخصی و سازمان‌ها در مقوله امنیت اطلاعات می‌رسد، نصب نرم‌افزارهای امنیتی یا همان ضد ویروس از یک شرکت معتبر و به‌روزرسانی لحظه به لحظه آن است. اما نکته اینجاست که وجود قوی‌ترین نرم افزارهای امنیتی در یک بستر ناامن همچون ویندوز کرک شده بی‌فایده است.

دسترسی به رمزهای عبور مربوط به سایت‌های مختلف، اطلاعات حساس بانکی و پست الکترونیک، اطلاعات سازمانی و فایل‌های محرمانه یا خصوصی، بخشی از خطری است که هر رایانه ناامنی را تهدید می‌کند.

ویندوزهای کرک شده، بمب ساعتی سازمان‌ها و افراد در ایران

در کشور ما که اکثر کاربران رایانه‌های شخصی، سازمانی و سرورها از سیستم عامل ویندوز استفاده می‌کنند، متاسفانه به دلیل تحریم‌ها، نبود امکانات برای تهیه نرم‌افزارهای اصل، عدم آگاهی از تفاوت نرم‌افزارهای اصلی با غیراصلی و نبود زیرساخت فرهنگی پرداخت هزینه برای کالایی که به راحتی می‌توان آن را با هزینه‌ای ناچیز کپی کرد، موجب شده است بخش زیادی از کاربران از ویندوز‌های Crack ‌شده و نسخه‌های غیر اورجینال استفاده کنند.

از مهم‌ترین مشکلات سیستم‌های عامل غیر اصلی ناپایداری سیستم‌ها، کاهش سرعت، نبود امنیت کافی، نبود پشتیبانی تولیدکننده و هزینه‌های نگه‌داری (Maintenance) بالاست.

این مشکلات در مقیاس سازمان‌ها و شرکت‌های بزرگ می‌تواند هزینه‌ای به مراتب بیش‌تر از هزینه تهیه نسخه اصلی را به مجموعه تحمیل کند، هم‌چنین احتمال نفوذ در هر سازمان به تناسب اهمیت وظیفه هر شخص بالاتر می‌رود و هزینه‌هایی که هر سازمان برای نقص سرورها و سیستم‌های اصلی خود متحمل می‌شود بسیار بیش‌تر از هزینه‌هایی است که برای نقص و یا نفوذ به سیستم یک کارمند ساده متحمل می‌شود.

رفع مشکل نبود نمایندگی مایکروسافت در ایران

از جمله معضلاتی که برای شرکت‌هایی همچون مایکروسافت و کاربران آن در ایران وجود دارد، مشکل نبود یک نمایندگی رسمی برای فروش محصولات آن‌ها به شکل قانونی و رسمی است. این امر موجب شده است که نه تنها بازار محصولات این شرکت‌ها در ایران از دست برود، بلکه سالانه مبالغ بسیار زیادی را برای استفاده غیرقانونی از محصولات‌شان متضرر شوند. این موضوع فضا را برای سودجویی برخی شرکت‌ها و افراد فراهم کرده است تا با عرضه محصولات به ظاهر اصلی و گاهی در جعبه و بسته‌بندی مشابه و حتی همراه با هولوگرام شرکت تولید‌کننده در بازار و سایت‌های اینترنتی به کلاه‌برداری یا سوء استفاده از عدم اطلاع افرادی اقدام کنند که قصد بهره‌مندی از مزایای نسخه‌های اصلی را دارند.

تهیه نسخه اصلی محصولات مایکروسافت

شرکت رایان نت، سهامی خاص به عنوان تنها تامین‌کننده رسمی لایسنس‌های اصلی محصولات مایکروسافت و تنها همکار تجاری رسمی مایکروسافت در ایران (Partner ID : 4560062) با سابقه فعالیت هفت‌ساله در واردات عمده محصولات اورجینال مایکروسافت و ارائه خدمات به بسیاری از سازمان‌های خصوصی و دولتی مطرح کشور و برخی کشور‌های همسایه، تمام محصولات نرم‌افزاری مایکروسافت را به صورت مستقیم و بدون واسطه و به صورت آنی ارائه می‌دهد. تمامی محصولات، مستقیما از مایکروسافت ارائه می‌شوند و محدودیتی برای فعال‌سازی، آپدیت یا استفاده در ایران ندارند.

روش شرکت در قرعه‌کشی محصولات اورجینال مایکروسافت:

شرکت در این قرعه کشی کاملا رایگان است و شامل هیچ گونه هزینه‌ای قبل و بعد از انجام آن نیست.
در زمان تحویل جوایز اطلاعات هویتی و تماس ثبت نام کننده احراز می‌شود.
برای اطلاعات بیشتر و ثبت نام رایگان در قرعه‌کشی به لینک http://microsoftlicense.com/IranAward مراجعه کنید.

علاقه‌مندان به محصولات اصلی مایکروسافت برای دریافت اطلاعات بیش‌تر می‌توانند به وب‌سایت فارسی‌زبان این مجموعه در زمینه محصولات اصلی مایکروسافت به نشانی www.MicrosoftPartner.uk  و  هم‌چنین فروشگاه آنلاین به نشانی  www.MicrosoftLicense.com مراجعه کنند.

هکرهای کره شمالی در پشت پرده هک 100 میلیون دلاری هارمونی

بازار غیرمجاز خرید و فروش حیوانات خانگی ساماندهی می‌شود

بازی Bayonetta 3 کی منتشر می‌شود؟

رونمایی از تابلو شهید ترور در منطقه 14 تهران

رونمایی از تاریخ انتشار God of War Ragnarok؛ شاید وقتی دیگر!

اولین تصویر از هدست واقعیت مجازی PSVR 2 منتشر شد

تشکیل تیم‌های مشترک بازرسی ایمنی ساختمان‌های تهران

بررسی قوی‌ترین و گران‌ترین مک‌بوک اپل

هیئت‌های اندیشه‌ورز حلقه وصل ما با شهروندان هستند

عیادت شهردار منطقه 10 از مادر شهید آقاکوچکی

دوربین جدید نیکون رونمایی شد

گزارش رگولاتوری از آخرین وضعیت اینترنت؛ رشد حجم مصرف کاربران

آیا قیمت گوشی‌های موبایل باز هم افزایش خواهد داشت؟

گوشی هوشمند Nothing 1 را از نزدیک ببینید!

فاش شدن تاریخ عرضه‌ی بازی Need for Speed جدید

گرانترین آیفون تاریخ در راه است!

Fallout: London یک ماد داستانی بزرگ برای Fallout 4

پشتیبانی از استاندارد USB 4 به تراشه‌های لپ‌تاپی Ryzen 6000 اضافه شد

نگاهی دقیق‌تر به شیائومی می بند 7

اطلاعات جدیدی از گیم‌پلی بازی HYENAS منتشر شد

سونی برند گیمینگ InZone را با محصولات کاملا تخصصی معرفی کرد

انتشار تریلر جدید از گیم‌ پلی بازی Return to Monkey Island

قیمت سبد نفتی اوپک از 117 دلار گذشت

پیشرفت 90 درصدی اقدام‌های سامانه اطلاعات جغرافیایی در شرکت گاز همدان

توافق گروه 7 به‌منظور بررسی اعمال محدودیت قیمت برای نفت روسیه

لزوم استفاه از ظرفیت نخبگان به عنوان سرمایه‌های انسانی کشور در مدیریت شهری

جزییات نمایشگاه «شهرهای خواهرخوانده و توانمندی مدیریت شهری»

17 تیرآخرین مهلت ثبت نام بیستمین مسابقات ملی مهارت

لغاتی که هر گیمری باید بداند

صدور مجوز بهسازی لرزه‌ای نسبی ساختمان‌های پایتخت آغاز شد

تقویت ساخت داخل و حمایت از دانش‌بنیان‌ها در دولت سیزدهم

هدف اصلی مدیریت شهری، گره‌گشایی از کار مردم است

درآمد نفتی اوپک در سال 2021 افزایش یافت

همیاری شرکت گاز ایلام به پایداری انرژی برق

بررسی توانمندی یک شرکت دانش‌بنیان برای ساخت‌ پمپ‌های HPS

مدیرکل تعاون،کار و رفاه اجتماعی گلستان: بیش از یک میلیون و 850هزار نفر در گلستان یارانه دریافت می کنند

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان شمالی: از برنامه های اشتغال بهبودیافتگان مواد مخدر حمایت می‌کنیم

بررسی معضل فراوانی حیوانات خانگی در معابر عمومی

انتصابات جدید در شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری تهران

رندرهای ایسوس ROG Phone 6، از یک گوشی گیمینگ هیجان انگیز خبر می‌دهند

وزیر ارتباطات ایده دسترسی به نوع خاصی از اینترنت را مطرح کرد

با این اپلیکیشن، قدم‌های خود در دنیای واقعی را وارد بازی کنید!

آخرین قیمت گوشی‌های پرفروش بازار؛ سامسونگ، شیائومی، اپل و هواوی

بازی‌های Persona برای نینتندو سوییچ تایید شدند

اپل به دست‌کاری بازار مرورگر‌ها متهم شد

هوش مصنوعی گوگل به خودآگاهی رسید؟

قیمت انواع موبایل در بازار

رشد شرکت‌های دانش‌بنیان با کمک صندوق نوآوری و شکوفایی