سیاست و بازاریابی
بررسی بودجه سال 1402 ستاد معاینه فنی خودروهای تهران
شنبه 21 مرداد 1402 - 11:22:32
سیاست و بازاریابی - مدیر عامل ستاد معاینه فنی خودروهای تهران گفت: براساس احکام برنامه چهارم تحول و پیشرفت شهر تهران توسعه مراکز جدید معاینه فنی از طریق بخش خصوصی 100 درصد تحقق یافته است.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی، نشستی با حضور امیر شهرابی مدیر کل برنامه و بودجه شهرداری تهران، محمد امیر آبادی مدیرکل دفتر پایش برنامه، کنترل پروژه و ارزیابی عملکرد شهرداری تهران، شادی مالکی مدیر عامل ستاد معاینه فنی خودروهای تهران و جمعی از مدیران با موضوع ارزیابی عملکرد و تحقق بودجه مصوب سال 1402 ستاد معاینه فنی برگزار شد.
در ابتدای جلسه مالکی پیش از ورود به بحث بودجه سال جاری و تحقق تامین اعتبار آن گفت:در چند ماه اخیر در بحث ایجاد زیر ساخت لازم برای افزایش پذیرش مراکز معاینه فنی شهر تهران با هدف ارتقاء سطح کیفی و کمی خدمات اقداماتی مهمی انجام شده است. از بهمن سال گذشته پس از 5 سال بحث توسعه خطوط معاینه فنی را داشته‌ایم و 10 خط معاینه فنی به خطوط معاینه در این 7 ماه اضافه گردیده است. در حال حاضر مراکز شهر تهران با کارکرد روزانه 10 ساعت از بضاعت پذیرش سالانه 3.5 میلیون دستگاه خودرو برخوردار است. علاوه بر این واگذاری راهبری مراکز به بخش خصوص و درصد سهم ستاد در این مشارکت ها افزایش یافت. در کنار ماموریت سازمانی رویکرد جدید توسعه کسب و کار با هدف ایجاد درآمد نیز دنبال شده است. خوشبختانه با این اقدامات از در آمد پیش بینی شده در سال 1402 دو درصد فراتر هستیم و تلاش می‌کنیم با برنامه ریزی صورت پذیرفته و پروژه‌های جدید نظیر استفاده از ظرفیت های جدید تبلیغات، راه اندازی خدمات جدید خودرویی و مشارکت و هم افزایی با بخش های مجموعه شهرداری جهت جذب حداکثری خودروهای پلاک تهران این روند در درآمد زائی ادامه داشته باشد.
وی در خصوص مدیریت هزینه‌ها در سال جاری افزود: در بودجه امسال افزایش هزینه ها نسبت به سال گذشته 18 درصد لحاظ گردیده که میزان صحیح آن در حدود 25 درصد است. با مدیریت هزینه ها در بخش حقوق و دستمزد و هزینه های جاری مترتب موفق شدیم که میزان انحراف از 7 درصد به 2 درصد کاهش یابد. بدون تردید این درصد افزایش هزینه در سال جاری نیاز به بازنگری و اصلاح دارد.
مدیر عامل ستاد معاینه فنی در خصوص احکام برنامه چهارم تحول و پیشرفت شهر تهران 1404-1401 گفت: توسعه مراکز جدید معاینه فنی از طریق بخش خصوصی 100 درصد تحقق یافته و در حال حاضر بالغ بر 60 درصد خطوط معاینه فنی خودروهای سبک شهر تهران توسط بخش خصوصی راهبری می گردند. گفتنی است 8 مرکز از مراکز معاینه فنی شهر تهران تحت تملک شهرداری تهران بوده که راهبری 4 مرکز یعنی 50 درصد از آن به بخش خصوصی واگذار شده است.
مالکی در خصوص بودجه اختصاص یافته و نحوه هزینه کرد آن در سال جاری بیان کرد: از 38 میلیارد تومان بودجه مصوب این ستاد،18 میلیارد آن سرمایه ای و مربوط به بهسازی و نوسازی تجهیزات خطوط معاینه فنی نظیر دستگاه‌های انالایزر گازهای خروجی از اگزوز و لوازم و قطعات ماشین آلات خطوط است. مابقی آن به هزینه کرد برای راهبری مراکز معاینه فنی و امور جاری اختصاص یافته است. البته تاکید می شود با توجه به بدهی های پیشین این ستاد که به علت عدم تغییر نرخ معاینه فنی به مدت سه سال حادث گردیده این مجموعه جهت پوشش هزینه ها ملزم به تقاضای این ردیف بودجه گردید که خوشبختانه با اقدامات خوبی که در راستای درآمدزائی انجام شده از سال های بعد به صورت تدریجی به این ردیف بودجه دیگر نیازی نخواهد بود.
وی در خصوص نیاز به بودجه جهت تامین تجهیزات بروز برای انجام معاینه فنی خودروهای با تکنولوژی جدید برقی اظهار داشت:با عنایت به ورود این خودروها در چرخه تردد نیازمند ایجاد زیر ساخت و استقرار خطوط معاینه فنی برای آزمون این خودروها هستیم. بدون تردید انجام این کار نیازمند تامین اعتبار در بودجه خواهد بود.
در ادامه این نشست شهرابی ضمن استماع گزارش عملکرد بودجه ستاد معاینه فنی در سال 1402 از زحمات و تلاش مجموعه معاینه فنی در اتخاذ رویکرد تحولی در خدمت رسانی به شهروندان و اقدامات انجام شده در راستای مولد سازی و ایجاد درآمدزائی تقدیر و تشکر کرد.
انتهای پیام/

http://www.PoliticalMarketing.ir/fa/News/706169/بررسی-بودجه-سال-1402-ستاد-معاینه-فنی-خودروهای-تهران
بستن   چاپ