میزبانی وب صباهاست یکی از بهترین سرویس دهنده‌های ایرانیاخبار شرکتی

میزبانی وب صباهاست یکی از بهترین سرویس دهنده‌های ایرانی

24 بهمن 1398 - 14:16،صبا هاست،(اخبار رسمی):

شرکت صباهاست با داشتن سالها تجربه در زمینه ارائه خدمات هاستینگ و خدمات میزبانی همیشه به دنبال داشتن سرویس های بسیار با کیفیت که در شان کاربران ایرانی باشد بوده و تاکنون بسیار موفق عمل کرده است و همچنین این شرکت ارائه کننده ارزانترین دامنه های ir و com در کل ایران می باشد.

معرفی شرکت صبا هاست

شرکت صبا هاست بیش از 13 سال است که اقدام به شروع کار خود در زمینه هاستینگ و ارایه خدمات میزبانی وب کرده است و به دلیل نبود سرویسهای هاست مناسب در شان کاربران ایرانی ، توانست با ارایه کردن هاست پرسرعت و با کیفیت بالا به سرعت در میان بسیاری از کاربران اینترنتی و طراحان و توسعه دهندگان جایگاه خود را پیدا کند.

هدف شرکت صبا هاست ارایه خدمات با کیفیت بین المللی و در حد جهانی می باشد و قصد داریم تا شیوه جدیدی در ارائه سرویس در میان شرکتهای ایرانی را داشته باشیم.

صباهاست یک مجموعه کامل از خدمات میزبانی وب در ایران است ، به این معنا که مجموعه ای از خدمات هاست ، دامنه ، سرورمجازی ، سروراختصاصی ، طراحی سایت و ارائه گواهینامه ssl توسط saba host ارایه می شود. ما همیشه به دنبال این خواهیم بود تا باکیفیت ترین و پایدارترین خدمات هاست و دامنه را به کاربران ایرانی در داخل و خارج از ایران ارائه کنیم .

کارشناسان فنی صبا هاست به صورت 24 ساعته از سرویسهای هاست ، میزبانی و پشتیبانی خواهند کرد و چنانچه هرگونه مشکل فنی داشته باشید می توانید به صورت تلفنی یا از طریق ارسال تیکت با پشتیبانی فنی صباهاست در ارتباط باشید تا شما را به صورت کامل راهنمایی کنند. کارشناسان ما در sabahost همه روزه با حل مشکلات کاربران و گسترش سرویس هایی که به کاربران خود ارائه می دهند ، توانسته اند کمک بسیاری در رشد و توسعه شرکت صبا هاست داشته باشند.

چرا صباهاست ؟

1. کیفیت سرویسها

شرکت صباهاست با در اختیار داشتن بیش از 100 سروراختصاصی در دیتاسنترهای ایرانی از جمله آسیاتک ، برج میلاد و دیتاسنتر پارس آنلاین میزبان حرفه ای سایتهای بزرگ ایرانی شده است.

Saba.host همچنین نماینده کاربران ایرانی در دیتاسنترهای نام آشنا و بزرگ دنیا مثل هتزنر آلمان و ovh فرانسه می باشد. لذا کاربرانی که نیازمند به خرید سرویسهای خارج از ایران باشند نیز می توانند با پرداخت ریالی و به راحتی از سرویسهای هاست و سرورمجازی و سروراختصاصی خارج صباهاست استفاده کنند. تحویل سرویسهای هاست و دامنه و سرور مجازی به صورت آنی و از طریق وب سایت به راحتی و به صورت آنلاین است . ما تنها شرکت ایرانی هستیم که 24 ساعت پس از خرید سروراختصاصی ، سرور را آنلاین و با دسترسی کامل در اختیارتان قرار می دهیم.

صباهاست ارایه کننده ارزانترین دامنه های ir و com در کل ایران است. کاربران ایرانی می توانند به راحتی با مراجعه به وب سایت صبا هاست و بخش ثبت دامنه ، به صورت آنی و آنلاین اقدام به ثبت هر نوع دامنه ای داشته باشند.

سرویسهای ما یکی از باکیفیت ترین و پایدارترین سرویس میزبانی وب در میان شرکتهای میزبانی ایرانی است. ارائه سخت افزارهای با کیفیت مثل هارد SSD و هارد SSD NVMe و CPU XEON Intel و پهنای باند بالا و پایدار باعث شده است تا کاربران سرعت بالایی روی هاست صبا هاست داشته باشند. ما برای اینکه سرویس با کیفیت بالایی را به کاربران ارایه بدهیم ، تمامی بسترها و زیرساخت های شبکه خود را بر روی سوییچهای سیسکو پیاده سازی کرده ایم و به همین خاطر به راحتی می توانیم پهنای باند سایتهای بزرگ ایرانی را تامین و مدیریت کنیم.

2. بکاپ گیری از سرویسهای هاست

تمامی سرویسهای هاست لینوکس و هاست وردپرس و هاست ویندوز صبا هاست با آدرس اینترنتی Https://saba.host چه در داخل ایران و چه در خارج از ایران 2 مرتبه در هفته بکاپ گیری می شوند و این قابلیت را خواهند داشت تا خود کاربران بتوانند به راحتی بکاپ هایی که از سایت شان گرفته شده است را ریستور یا بازگردانی کنند. همچنین روی سرویسهای هاست لینوکس حرفه ای و هاست ویندوز حرفه ای ، بکاپ گیری از سرویسها به صورت روزانه انجام می شوند.

3. نصب سایت سازهای مختلف تنها با چند کلیک

صبا هاست روی سرویسهای هاست لینوکس و هاست وردپرس خود قابلیتی به شما ارائه می دهد که توسط آن می توانید به راحتی و تنها با چند کلیک ساده ، وردپرس یا جوملا ، یا پرستاشاپ و به صورت کلی هر نوع CMS دیگری را روی هاست تان نصب و راه اندازی کنید.

امکان نصب قالبهای وردپرسی نیز به صورت رایگان از سمت واحد فنی صبا هاست وجود دارد که برای این کار صرفا نیاز است تا شما فایل قالب خود را روی هاست آپلود کنید تا نصب برایتان انجام پذیرد.

4. گارانتی بازگشت وجه

در برخی از موارد پیش میاید که شما سرویس مدنظرتان را پیدا می کنید و تمایل به خرید آن دارید ولی به این مورد فکر می کنید که شاید آن سرویس پاسخگوی نیازهای شما نباشد. در این حالت کاربران نیاز خواهند داشت تا اگر با مشکل مواجه شدند ، هزینه مدنظرشان به آنها بازگشت داده شود. توجه بفرمایید چنانچه سرویس مدنظرتان هاست باشد ، اگر مشکل از سمت سرویس هاست باشد و توسط تیم فنی صبا هاست قابل رفع نباشد ، بازگشت وجه انجام خواهد شد.