داستان تلویزیون 8K واقعی و 8K مجازیاخبار شرکتی

داستان تلویزیون 8K واقعی و 8K مجازی

17 مهر 1398 - 18:40،ال جی،(اخبار رسمی):

یکی از استانداردهایی که ال‌جی در تلویزیون‌هایش شدیدا به دنبال رعایت آن بوده، نوسان فرکانس یا CM نامیده می‌شود که به شیوه چینش و فاصله پیکسل‌ها از یکدیگر برمی‌گردد. تلویزیون Nanocell 8K LED توانسته نمره CM بسیار عالی ۹۰ درصد را کسب کند.

در حال حاضر OLED بهترین تکنولوژی برای یک تلویزیون خانگی است؛ زیرا بهترین سطح تیرگی را به همراه روشنایی کافی و رنگ‌های فوق‌العاده به نمایش می‌گذارد و زمان پاسخ‌گویی بسیار پایینی هم دارد (قابل‌توجه گیمرها). ال‌جی توانسته بر روی بستر OLED به چنان پیشرفتی برسد که پس از یکه‌تازی بازار تلویزیون‌های 4K، اکنون به گواه متخصصان و استانداردهای گوناگون بهترین و بالاترین کیفیت 8K را ارائه کرده است.

داستان استانداردهای تصویری 8K

اگر چه هنگام مقایسه ممکن است استانداردهای تصویری و میزان پایبندی یک محصول به آن‌ها در ذهن خریدار موضوعی چندان ملموس نباشد؛ اما در عمل و هنگام استفاده این تفاوت‌ها کاملاً درک خواهند شد. برای مثال یکی از استانداردهایی که ال‌جی در تلویزیون‌هایش شدیداً به دنبال رعایت آن بوده، نوسان فرکانس یا CM نامیده می‌شود که به شیوه چینش و فاصله پیکسل‌ها از یکدیگر برمی‌گردد. احتمالاً خیلی‌ها در اخبار زیادی به آن برخورده و به‌سادگی از آن گذشته باشند، چون تاکنون کسی در صنعت تلویزیون روی آن تأکیدی نداشته و بنابراین ناآشنا است؛ اما باید به خاطر داشت، بدون شک ابزار سنجش CM در نهایت آن چیزی است که می‌تواند بگوید یک تلویزیون 8k واقعی هست یا نیست!

این استاندارد علاوه بر اینکه می‌تواند موضوع تبلیغاتی مناسبی برای شرکت‌ها باشد، اهمیت اصلی آن در این است که تکنولوژی تلویزیون‌ها روزبه‌روز پیشرفته‌تر شده و عمق بیشتری می‌یابد، لذا ضروری است هنگام خرید محصولات با آخرین تکنولوژی، از اصطلاحات جدید نیز اطلاع داشته و استانداردها را شناخت تا بتوان مناسب‌ترین خرید را داشت.

اما داستان CM چیست و آیا واقعاً تعریف خوبی برای تشخیص تلویزیون بهتر است؟

به ساده‌ترین شکل، CM میزان توانایی تلویزیون در تشخیص و تفرق میان یک پیکسل با پیکسل‌های کناری آن است. طبق نظر کمیته بین‌المللی سنجش نمایشگر (ICDM)، در تعیین و تشخیص رزولوشن یک تلویزیون، نوسان کنتراست بسیار مهم‌تر از تعداد پیکسل‌ها است؛ زیرا اگر امکان تشخیص یک پیکسل از همسایگانش را نداشته باشیم، نمی‌توان پیکسل‌ها را کاملاً مستقل در نمایش تصویر به‌کارگیریم. در نتیجه وضوح تصویر دلخواه و ایده‌الی نخواهیم داشت.

برای درک بهتر موضوع، بد نیست نگاهی به تصویر این محتوا انداخت. در سمت چپ پیکسل‌های یک تلویزیون با CM پایین قابل مشاهده است. در سمت راست هم پیکسل‌های تلویزیون Nanocell 8K LED ال‌جی به تصویر درآمده‌اند که توانسته نمره CM بسیار عالی ۹۰ درصد را کسب کند. در حالی‌ که در تصویر سمت چپ پیکسل‌ها آشفته و به‌هم‌ریخته‌اند، اما در تلویزیون ال‌جی بسیار واضح است و متمایز می‌توان آن‌ها را دید. این در حالی است که در مدل‌های OLED ال‌جی داستان از این هم بهتر می‌شود.

و همین استاندارد‌ها است که نبرد بر سر واژه  8K واقعی همچنان ادامه‌دار است و به نظر می‌رسد که روزبه‌روز بیشتر هم خواهد شد. تا جایی که به‌تازگی انجمن تکنولوژی مصرفی یا CTA که یکی از بزرگ‌ترین مؤسسات استاندارد و انجمن‌های صنفی آمریکا و برگزارکننده نمایشگاه عظیم CES است، لوگو و استانداردی اختصاصی برای نمایشگرها با عنوان 8K Ultra HD تعریف کرده که بیشترین تکیه آن بر استانداردهای تعریف‌ شده توسط گروه‌های مستقلی چون ICDM و ANSI است. نکته جالب این استاندارد جدید آن است که تمامی تلویزیون‌های 8K ال‌جی توانسته‌اند با موفقیت مقدار CM تعریف‌ شده در این استاندارد برای دریافت حق استفاده از لوگوی 8K Ultra HD را کسب کنند و جالب‌تر اینکه تقریباً هیچ‌یک از رقبا تاکنون به این استاندارد و لوگو دست نیافته‌اند.

در تلویزیون‌های 8K حدود ۳۳ میلیون پیکسل کوچک کنار هم نشسته‌اند، اما اصل داستان چگونگی همکاری و همراهی معنی‌دار این پیکسل‌ها با یکدیگر است. بدون شک رقبای دیگر همچون تولیدکنندگان تلویزیون‌های QLED سعی می‌کنند با زرنگی از کنار تعاریفی چون CM رد شده و آن را بی‌اهمیت جلوه دهند، اما وقتی پای مؤسسات استاندارد بین‌المللی چون ICDM و CTA  به میان می‌آید، دیگر نباید ساده از کنار این موضوع عبور کرد. به همین منظور حتی گروهی از رقبا انجمنی برای 8K تشکیل داده‌اند تا تعاریف استانداردی برای خودشان داشته باشند تا مجبور به رقابت و رعایت استانداردهای مرسوم نشوند! استاندارد این انجمن تازه تأسیس می‌گوید که یک تلویزیون 8K باید رزولوشن 8K داشته باشد و تصاویر را در آن اندازه با سرعت ۶۰ فریم بر ثانیه پخش کند. همچنین حداقل روشنایی آن در حالت حداکثری ۶۰۰ نیت باشد. علاوه بر این از فرمت پخش ویدیوی با کدک  HEVC را پشتیبانی کند و از طریق HDMI2.1 امکان پخش 8K با سرعت ۶۰ فریم بر ثانیه یا 4K با سرعت ۱۲۰ فریم بر ثانیه را داشته باشد. از دیگر شروط این استاندارد پشتیبانی از HDR است.

جالب اینجا است که استاندارد این انجمن هیچ اشاره‌ای به  CM  یا نوسان کنتراست مورد تائید ICDM و CTA نمی‌کند؛ که البته ال‌جی تمامی شرایط استاندارد این انجمن و بیش از آن را دارا است.

رسیدگی به نفرت پراکنی غول‌های اینترنتی در کنگره آمریکا

سه تغییر دنیای فناوری که بر کسب و کارها و کاربران تاثیر می‌گذارند

تراشه اسنپ‌دراگون 875 چگونه تولید خواهد شد؟

سامسونگ همچنان مبلغ هنگفتی را برای تحقیق و توسعه هزینه می‌کند

احتمال کاهش 10 میلیارد دلاری درامد گوشی های هواوی

سونی وسیله نقلیه خودران می سازد

قول یک مسئول برای کاهش 20 درصدی قیمت گوشی موبایل

3 غذای ترکیه‌ای متفاوت که حتما باید امتحان کنید

اولین خودرو تویوتا چگونه تولید شد؟

هرآنچه باید درباره‌ی داستان‌سرایی در کسب‌وکار بدانید

معرفی 12 کتاب در زمینه کارآفرینی و مدیریت کسب‌ و کار

انواع ویزای شینگن و تفاوت آن‌ها

هواوی دو کارمند خود را به دلیل ارسال توییت از گوشی آیفون اپل جریمه کرد

اگر کسب و کارتان برایتان مهم است، هفت دقیقه برایش وقت بگذارید

HTTP2 چیست و چگونه بر آینده‌ اینترنت تأثیر می‌گذارد؟

نورپردازی محل کار چه تاثیری بر سلامت روانی کارمندان دارد؟

پروژه ارز دیجیتال فیسبوک چه تأثیری بر این صنعت خواهد داشت؟

دندانپزشکی نوین

دلایل عقب‌ماندگی صنعت خودرو از دیدگاه سورنا ستاری

کشت و صنعت مغان به شرکت شیرین عسل واگذار شد/ نرخ 1750 میلیارد تومان

چرا وقتی قیمت دلار پایین می آید، سرعت سکه کمتر افت می کند؟

کاهش قیمت سکه در بازار + قیمت دلار

رشد 25 درصدی خط فقر در تابستان 97/ لزوم یکپارچه سازی سیاست‌های حمایتی

واکاوی وضعیت اقتصادی و ارائه راهکار به دولت در هر بخش از اتاق بازرگانی

رشد 66 درصدی صادرات کالا به عراق

جهانگیری: باید روزنه‌های فساد که موجب پولشویی می‌شود را بست

مشکلات داخلی بیش از تحریم ها به صنعت پوشاک ضربه زده است

لزوم تزریق 30 هزار میلیارد تومان به صنعت خودرو و قطعه سازی

بحران تولید، تعطیلی کارخانه‌ها و سردرگمی دولت برای برون رفت از این وضعیت

آشنایی با چند اثر «قانون جدید چک» در فضای کسب و کار

موج ریزش قیمت ها به شرط تثبیت نرخ ارز

روحانی: مناطق آزاد در دوران تحریم نقش تعیین کننده دارند

قیمت گوشی موبایل؛ کاهش قیمت در بازار از ادعا تا واقعیت

شوک عراق به تجار ایرانی

چگونه ارزش برند خود را محاسبه کنیم؟

رتبه 13شاخص کارآفرینی ایران در سال‌2018

افزایش حقوق بازنشستگان چند درصد شد؟

مهارت آموزی زمینه اشتغال پایدار را در روستاها فراهم می کند

ایجاد اشتغال با پرداخت وام ممکن نیست

ایران در شاخص کارآفرینی 13 پله بالا رفت

آمادگی بانک‌های گیلان جهت پرداخت تسهیلات در حوزه اشتغال