مقایسه بلیط چارتر و سیستمیاخبار شرکتی

مقایسه بلیط چارتر و سیستمی

17 مهر 1398 - 12:12،ایرپلین تیکت،(اخبار رسمی):

هنگامی که شخصی قصد سفر با هواپیما را دارد و به منظور تهیه بلیط به آژانس‌های هواپیمایی از جمله ایرپلین تیکت مراجعه می‌کند یکی از مواردی که با آن مواجه خواهد شد و شاید تصمیم‌گیری را برای او دشوار خواهد کرد، وجود لیست بلندی از انواع پروازهای سیستمی یا چارتری است.

یکی از موارد مهمی که در تصمیم‌گیری تهیه بلیط از آژانس‌های هواپیمایی از جمله ایرپلین تیکت مهم است آشنایی با انواع پروازهای سیستمی یا چارتری است. معمولا افراد اطلاعات کامل و دقیقی در خصوص بلیط‌های چارتری ندارند اما بلیط‌های سیستمی بلیط‌های شناخته شده‌ای هستند که از سوی شرکت‌های هواپیمایی مختلف به صورت مستقیم ارائه می‌شوند. در ادامه ویژگی‌ها و تفاوت این بلیط‌ها بیان شده است

بلیط چارتر

چارتر در لغت به معنی «دربست کرایه کردن» است اما در مورد بلیط های چارتری می‌توان گفت آژانس‌های مسافرتی وجود دارند که قراردادهایی را با ایرلاین‌های هوایی مختلف می‌بندند و امتیاز فروش تعداد مشخصی از صندلی‌های پروازهای آنها یا تمامی صندلی‌ها آنها را برای یک بازه زمانی مشخص خریداری می‌کنند.

این آژانس‌های مسافرتی بلیط‌هایی را که خریداری کرده‌اند براساس شرایط می‌توانند با قیمت‌های متنوع به افراد عادی یا تورهای گردشگری بفروشند. هدف آژانس‌های مسافرتی این است که تمامی بلیط‌هایی را که به صورت چارتری خریداری کرده‌اند را در بازه تعیین شده به فروش برسانند به همین دلیل است که در برخی مواقع افراد شاهد قیمت‌های بسیار ارزان بلیط‌های چارتری نسبت به بلیط‌های سیستمی هستند. البته فصل‌ها و تاریخ‌های خاصی نیز وجود دارد که میزان مسافران بسیار افزایش می‌یابد و آژانس‌های مسافرتی بلیط‌های خود را با قیمت بالایی ارائه می‌دهند و طرفداران بسیاری نیز دارند. مهم‌ترین مزیت بلیط‌های چارتری که موجب محبوبیت آنها شده است ارائه بلیط‌ها با قیمت پایین‌تر در آخرین لحظات و روزهای آخر قراردادشان با شرکت‌های هواپیمایی است که به نفع مسافران است.

بلیط‌های چارتر قوانین خاصی نیز دارند و نمی‌توان آنها را  کنسل کرد یا تاریخ آنها را تغییر داد و در صورت استرداد بلیط هیچ هزینه‌ای به مسافر برگردانده نخواهد شد. از طرفی قیمت بلیط چارتر برای تمامی گروه‌های سنی معمولا مشابه است از این رو در مسافرت‌های خانوادگی که کودک به همراه است این پروازها نمی‌تواند مناسب باشد.

از معایب بلیط‌های چارتری می‌توان به محدودتر بودن مسیرهای پروازی در مقایسه با بلیط‌های سیستمی اشاره کرد زیرا برای تمامی مسیرهای پروازی بلیط چارتر وجود نخواهد داشت و  پرواز در برخی از مسیرها تنها با استفاده از بلیط‌های سیستمی امکان‌پذیر است.

بلیط چارتر لحظه آخری

بلیط‌های چارتر لحظه آخری بهترین فرصت برای مسافران به منظور تهیه بلیط‌های ارزان قیمت است و به بلیط‌هایی گفته می‌شود که آژانس مسافرتی موفق نشده است تا چندین ساعت باقیمانده به پرواز آنها را به فروش برساند از این رو با قیمت‌های فوق‌العاده پایینی آنها را ارائه می‌دهد تا بخشی از ضرر و زیان خود را جبران کند.

بلیط سیستمی

بلیط‌های سیستمی بلیط‌هایی هستند که دارای نرخ مشخصی هستند و از سوی تمای شرکت‌های هواپیمایی و آژانس‌های مسافرتی با یک قیمت مشخص و ثابت عرضه می‌شوند و مسافران با مراجعه حضوری به آژانس‌های مسافرتی یا به صورت اینترنتی می‌توانند برای تاریخ و مقصد مورد نظر خود خرید بلیط هواپیما را انجام دهند.

از ویژگی‌های بسیار خوب بلیط‌های سیستمی می‌توان به قابلیت استرداد کردن بلیط اشاره کرد که با استفاده از این امکان می‌توان تاریخ بلیط خود را تعویض یا بلیط را کلا کنسل کرد و پس از کسر هزینه استرداد مابقی هزینه بلیط را دریافت کرد. البته باید توجه داشت زمان اعلام کنسلی و کلاس پروازی در میزان هزینه استرداد نقش موثری دارند و این جریمه براساس آنها تعیین می‌شود.

مهم‌ترین مزیت بلیط‌های سیستمی تنوع بسیار بالای مسیرهای پروازی است و به راحتی می‌توان برای هر تاریخ و ساعت مشخصی به مقصد مورد نظر  آنها را خریداری کرد. علاوه بر موارد ذکر شده در پروازهای سیستمی برای هر گروه سنی قیمت مشخصی در نظر گرفته شده است و می‌تواند انتخاب خوبی در زمان سفرهای خانوادگی باشد.

تفاوت در قیمت بلیط‌های سیستمی و چارتری

بلیط‌های سیستمی دارای یک سقف و کف مشخص هستند و خارج از آن محدوده آژانس‌های مسافرتی حق فروش بلیط با قیمت بالاتر را ندارند، البته آژانس‌ها می‌توانند تا 30 درصد نرخ بلیط‌ها را براساس خدمات ویژه‌ای که در اختیار مسافران قرار می‌دهند و نوع کلاس پرواز افزایش دهند.

در مورد بلیط‌های چارتری قانون مشخصی وجود ندارد و آژانس‌های مسافرتی تصمیم می‌گیرند که بلیط‌های خود را در مناسبت‌های خاص و سایر ایام سال با چه قیمت‌هایی به فروش برسانند، از این رو بلیط‌های چارتری از نظر قیمت تنوع بسیار بالایی دارند.

آخرین وضع 6 پروژه عمرانی در غیزانیه اهواز تشریح شد

رایج‌ترین مشکلات گلکسی J4 Core سامسونگ

از پردازنده های نسل دهم Core i5 دو نمونه متفاوت وجود دارد!

تبدیل جزیره کیش به مرکز علمی ایران در میان مناطق آزاد کشور

آنچه تجربیات نزدیک به مرگ درمورد مغز نشان می‌دهد

ابرآروان به 300 استارتاپ خدمات رایگان ارائه می‌کند

شجاعی برهان در مراسم معارفه سرپرست اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی اصفهان: شفافیت و تکریم منابع انسانی شعار و محور عملکردی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است

ساخت اپل آیدی برای ایرانی ها غیر ممکن تر شد

حجم فایل بازی The Last of Us Part II چقدر خواهد بود؟

گوشی‌های آنر Play 4 و Play 4 Pro بزودی معرفی می‌شوند

آموزش تغییر یا به روز رسانی توزیع لینوکس بدون پاک کردن اطلاعات

آیا خودروهای برقی به‌اندازه‌ی کافی ایمن هستند؟

فیسبوک نام کیف پول ارز دیجیتال خود را به Novi تغییر داد

افتتاح پروژه‌های پیشران «اقتصاد دیجیتال» توسط رئیس جمهور

تولید انبوه تراشه 5 نانومتری اگزینوس بزودی آغاز می شود

قابلیت جدید نسخه وب جیمیل شخصی‌سازی اینباکس را آسان‌تر می‌کند

مالزی تمایلی به همکاری با هواوی ندارد

لنوو تبلت‌هایی با کیبورد بلوتوثی جداشدنی معرفی کرد

ساخت اپل آیدی مشروط به داشتن شماره خارجی شد

رئیس مجلس یازدهم انتخاب شد

رونمایی پروژه‌های ‎اقتصاد دیجیتال با حضور رئیس‌جمهور

چرا عمر باتری موبایل شما هیچ ارتباطی به ظرفیت آن ندارد؟

به‌روزرسان 1٫1 بازی Doom Eternal منتشر شد

با مینی کامپیوترهای اینتل می‌توانید سنگین‌ترین بازی‌ها را اجرا کنید

ترامپ از شبکه های اجتماعی انتقام می گیرد

آفرپخش؛ عمده فروشی لوازم جانبی موبایل

بازی Far Cry 5 را برای مدت محدودی رایگان دریافت کنید

چرا عمر باتری موبایل شما هیچ ارتباطی به ظرفیت باتری آن ندارد؟

اپل آیفونی بدون درگاه تولید خواهد کرد

آیفون 13 اپل احتمالا نخستین آیفون بدون درگاه خواهد بود

بی ام و M760Li با تیونینگ اتوداینامیکس معرفی شد

ردمی دیسپلی 1A ؛ نخستین نمایشگر کامپیوتری برند Redmi