ساعت هوشمند Watch GT 2 هوآوی معرفی شد؛ دو هفته دوام باتریاخبار شرکتی

ساعت هوشمند Watch GT 2 هوآوی معرفی شد؛ دو هفته دوام باتری

31 شهریور 1398 - 15:11،پیارند ،(اخبار رسمی):

هوآوی از ساعت هوشمند Watch GT 2 در دو سری 42 و 46 میلی متری با برخورداری از چیپست جدید Kirin A1 رونمایی کرد

ساعت هوشمند Huawei WATCH GT 2 مجهز به چیپست Kirin A1 و در دو اندازه 42 و 46 میلی‌متری  به طور رسمی توسط هوآوی معرفی شد. این ساعت هوشمند علاوه بر دوام بی‌نظیر باتری، تجربه‌ای ارتقا یافته از ساعت‌های هوشمند را ارائه می‌کند.

این محصول نخستین ساعت هوشمند مجهز به پوشش شیشه‌ای سه‌بعدی یکپارچه با نمایشگر است. به همین دلیل نمایشگری بزرگتر و بدون حاشیه دارد.

WATCH GT 2 Huawei حالت‌های ورزشی بیشتر، برنامه‌های غنی‌تر، قابلیت تماس از طریق بلوتوث و پخش موسیقی را ارائه می‌کند که نتیجه آن ارائه کامل‌ قابلیت‌ها و امکانات در زمینه سلامتی و رهگیری فعالیت‌های ورزشی برای افرادی است که به سلامت و کیفیت زندگی اهمیت می‌دهند.

دوام بی‌نظیر باتری به لطف چیپست Kirin A1

نسل پیشینHUAWEI WATCH GT   به خاطر شارژدهی خیره‌کننده تحسین می‌شد. نسل جدید این ساعت هوشمند پا را فراتر گذاشته و به لطف چیپست اختصاصی Kirin A1 دوام باتری از نسل قبل نیز بهتر شده است.

چیپست Kirin A1 از واحد پردازش بلوتوث پیشرفته، واحد پردازش صدای قدرتمند، واحد فوق کم‌مصرف پردازش نرم‌افزارها و واحدی جداگانه برای مدیریت مصرف انرژی تشکیل شده‌است. استفاده از هسته‌ پردازشی Cortex-M7 برای واحد پردازش نرم‌افزارها باعث شده شاهد نرخ مصرف انرژی 10uA/MHz باشیم که در مقایسه با مقدار متوسط فعلی 30uA/MHz  به مراتب پایین‌تر است. به این ترتیب علاوه بر شارژدهی، می‌توان روی عملکرد قدرتمند WATCH GT 2 نیز حساب باز کرد.

در استفاده‌های روزمره، سری 46 میلی‌متری HUAWEI WATCH GT 2 قادر است تا دو هفته استفاده پیاپی دوام بیاورد. این مدت می‌تواند شامل هفته‌ای نیم‌ساعت مکالمه از طریق بلوتوث، نیم‌ساعت پخش موسیقی، 90 دقیقه رهگیری فعالیت‌های ورزشی و فعال بودن بودن قابلیت نظارت هوشمند بر ضربان قلب باشد. سری 42 میلی‌متری HUAWEI WATCH GT 2 نیز قادر است شارژدهی یک هفته‌ای را ارائه کند.

هر دو سری WATCH GT 2 از نظر مصرف انرژی در ثبت و رهگیری فعالیت‌های ورزشی با GPS روشن، بهینه‌تر از قبل عمل می‌کنند. مدل‌های 46 میلی‌متری قادرند با یکبار شارژ کامل تا 30 ساعت و مدل‌های 42 میلی‌متری تا 15 ساعت به رهگیری فعالیت‌های ورزشی با GPS روشن بپردازند.

پوشش شیشه‌ای 3D یکپارچه با نمایشگر

HUAWEI WATCH GT 2 از همان طراحی و استایل کلاسیک نسل قبل استفاده می‌کند و به لطف نمایشگر تمام‌صفحه یکپارچه‌شده با شیشه 3D این ساعت، طراحی بدون حاشیه‌ و زیبایی دارد.

سری 46 میلی‌متری WATCH GT 2 دارای نشانگرهایی خاص و ظریف است که با تکنیک‌های جواهرسازی روی صفحه ساعت حک شده‌اند تا نمایی جذاب‌تر و چشم‌نواز را ایجاد کنند. مدل‌های 42 میلی‌متری نیز به لطف فرایندهای پیشرفته ساخت، تنها 9.4 میلی‌متر ضخامت دارند و به یک فریم فلزی شیک نیز مجهز شده‌اند.

مدل‌های 42 میلی‌متری مجهز به نمایشگر AMOLED HD لمسی با رزولوشن 454x454 پیکسل، طیف رنگ گسترده‌تر و طراحی بسیار باریک نیز هستند. طراحی نمایشگر این مدل‌ها مدرن و هنری است و آن را به گزینه‌ای مناسب برای افرادی که به دنبال سادگی و زیبایی هستند تبدیل می‌کند.

سیستم رهگیری ورزشی جدید و خلق تجربه غنی‌تر از ساعت‌های هوشمند

ورزشکاران حرفه‌ای و علاقه‌مندان به دنیای ورزش دنبال محصولی هستند که قادر به ثبت داده‌های فعالیت‌های ورزشی و تمامی موارد مرتبط به آن‌ باشد و این دو محصول هوآوی، گزینه‌ای مناسب برای آنهاست.

سری 46 میلی‌متری ساعت هوشمند WATCH GT 2 هوآوی از طریق اتصال بلوتوث امکان برقراری تماس، حتی از فاصله 150 متری گوشی را فراهم می‌کند. همچنین منوی مخاطبان جداگانه‌ای برای آن در نظر گرفته شده تا بتوان به سادگی اطلاعات دوستان و افراد نزدیک خود را در آن ثبت کرد و به آن دسترسی داشت. از دیگر ویژگی‌های این سری می‌توان به فضای ذخیره‌سازی قابل توجه و امکان ذخیره 500 فایل موسیقی MP3 اشاره کرد.

از نظر عملکرد در رهگیری فعالیت‌های ورزشی، WATCH GT 2 امکان رهگیری 15 نوع ورزش مختلف، شامل مواردی نظیر پیاده روی، دویدن، شنا، دوچرخه‌سواری، سوارکاری و بدنسازی را پیش روی کاربران قرار می‌دهد. برای رصد کردن 15 ورزش پشتیبانی‌شده، این ساعت حدود 190 نوع داده مختلف را رهگیری می‌کند و آن‌ها را به طور جداگانه و براساس فعالیت انجام‌شده دسته‌بندی می‌کند تا بتوان آن‌ها را برای دریافت مشاوره‌‌های پزشکی و توصیه‌های ورزشی مورد استفاده قرار داد.

مدیریت کامل سلامتی برای استفاده روزمره

در زمینه ابزارهای پوشیدنی هوشمند، هوآوی متعهد شده تا به کاربران خود در زمینه مدیریت سلامت کمک کند. در عمل نیز هوآوی با طراحی و استفاده از الگوریتم‌های پیشرفته و پیچیده موفق ‌شده به یکی از شرکت‌های پیشرو در زمینه مدیریت سلامت تبدیل شود.

هوآوی WATCH GT 2 قادر است با کنترل دائم ضربان قلب به تشخیص مواردی نظیر تپش قلب یا نارسایی قلبی کمک کند. در زمان‌هایی غیر از انجام فعالیت‌های ورزشی، هنگامی که ضربان قلب کاربر برای مدت 10 دقیقه از 50bpm پایین‌تر یا از 100bpm بالاتر باشد، ساعت از طریق اعلانی به کاربر هشدار می‌دهد.

علاوه‌بر نظارت دائمی بر ضربان قلب، ساعت هوشمند جدید هوآوی به قابلیت پایش خواب نیز مجهز شده‌است. این روزها کیفیت خواب به یکی از معضلات جدی کاربران تبدیل شده‌است. فناوری TruSleep 2.0 با نظارت بر کیفیت خواب، ضربان قلب، کیفیت تنفس در خواب، آنالیز و مقایسه آن با دیتابیسی عظیم از داده‌ها قادر است کیفیت خواب شما را اندازه‌گیری کند.

همچنین هوآوی WATCH GT 2 با قابلیت اختصاصی HUAWEI TrueRelax همراه شده که با اندازه‌گیری HRV (تغییرات ضربان قلب) به کاربران امکان می‌دهد میزان استرس خود را بسنجند. از سوی دیگر، در صورتی که کاربر برای مدت طولانی فعالیت فیزیکی نداشته باشد، Watch GT 2 به کاربر هشدار می‌دهد تا سلامت او حفظ شود.

با ساعت هوشمند هوآوی می‌توانید تعداد گام‌های هر روز، مقدار کالری سوزانده شده و تعداد دفعاتی که از جای خود برخاستید را محاسبه کنید. این ساعت به شما کمک می‌کند تا وضعیت بدنی خود را در تمام طول روز تحت نظر بگیرید تا بتوانید سبک زندگی‌تان را سالم‌تر کنید.

آخرین وضع 6 پروژه عمرانی در غیزانیه اهواز تشریح شد

رایج‌ترین مشکلات گلکسی J4 Core سامسونگ

از پردازنده های نسل دهم Core i5 دو نمونه متفاوت وجود دارد!

تبدیل جزیره کیش به مرکز علمی ایران در میان مناطق آزاد کشور

آنچه تجربیات نزدیک به مرگ درمورد مغز نشان می‌دهد

ابرآروان به 300 استارتاپ خدمات رایگان ارائه می‌کند

شجاعی برهان در مراسم معارفه سرپرست اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی اصفهان: شفافیت و تکریم منابع انسانی شعار و محور عملکردی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است

ساخت اپل آیدی برای ایرانی ها غیر ممکن تر شد

حجم فایل بازی The Last of Us Part II چقدر خواهد بود؟

گوشی‌های آنر Play 4 و Play 4 Pro بزودی معرفی می‌شوند

آموزش تغییر یا به روز رسانی توزیع لینوکس بدون پاک کردن اطلاعات

آیا خودروهای برقی به‌اندازه‌ی کافی ایمن هستند؟

فیسبوک نام کیف پول ارز دیجیتال خود را به Novi تغییر داد

افتتاح پروژه‌های پیشران «اقتصاد دیجیتال» توسط رئیس جمهور

تولید انبوه تراشه 5 نانومتری اگزینوس بزودی آغاز می شود

قابلیت جدید نسخه وب جیمیل شخصی‌سازی اینباکس را آسان‌تر می‌کند

مالزی تمایلی به همکاری با هواوی ندارد

لنوو تبلت‌هایی با کیبورد بلوتوثی جداشدنی معرفی کرد

ساخت اپل آیدی مشروط به داشتن شماره خارجی شد

رئیس مجلس یازدهم انتخاب شد

رونمایی پروژه‌های ‎اقتصاد دیجیتال با حضور رئیس‌جمهور

چرا عمر باتری موبایل شما هیچ ارتباطی به ظرفیت آن ندارد؟

به‌روزرسان 1٫1 بازی Doom Eternal منتشر شد

با مینی کامپیوترهای اینتل می‌توانید سنگین‌ترین بازی‌ها را اجرا کنید

ترامپ از شبکه های اجتماعی انتقام می گیرد

آفرپخش؛ عمده فروشی لوازم جانبی موبایل

بازی Far Cry 5 را برای مدت محدودی رایگان دریافت کنید

چرا عمر باتری موبایل شما هیچ ارتباطی به ظرفیت باتری آن ندارد؟

اپل آیفونی بدون درگاه تولید خواهد کرد

آیفون 13 اپل احتمالا نخستین آیفون بدون درگاه خواهد بود

بی ام و M760Li با تیونینگ اتوداینامیکس معرفی شد

ردمی دیسپلی 1A ؛ نخستین نمایشگر کامپیوتری برند Redmi