گوشی‌های سری Huawei Mate 30 به چیپست پرچمدار Kirin 990 مجهز می‌شونداخبار شرکتی

گوشی‌های سری Huawei Mate 30 به چیپست پرچمدار Kirin 990 مجهز می‌شوند

20 شهریور 1398 - 13:11،پیارند ،(اخبار رسمی):

هوآوی در IFA 2019 امسال علاوه بر معرفی چیپست 5G قدرتمند جدید Kirin 990، محصولات جدیدی را در غرفه خود به نمایش گذاشت.

ریچارد یو، مدیرعامل هوآوی در نمایشگاه IFA 2019 ضمن ارائه  سخنرانی با عنوان "Rethink Evolution"، از چیپست‌های پرچمدار جدید سری Kirin 990 رونمایی کرد، که شامل Kirin 990 و نسخه 5G  آن است.

مدیر ارشد هوآوی در سخنرانی خود در نمایشگاه IFA 2019 گفت: « Kirin 990 (5G) اولین چیپست 5G دنیاست و به کاربران این امکان را می‌دهد تا به یک تجربه عالی از ارتباط 5G دست پیدا کنند. برای بهبود تجربه کاربران در عصر 5G، چیپست Kirin 990 (5G) به طور کامل از نظر کارایی، بازدهی انرژی، هوش مصنوعی و پردازش تصویر ارتقا یافته است و تجربه کار با گوشی‌های موبایل را به یک سطح تازه می‌رساند».

همچنین Kirin 990 که در کنار Kirin 990 (5G) معرفی شد، به منظور ارائه کارایی بهتر، بازدهی بالا، توانایی‌های هوش مصنوعی و عکاسی ارتقا یافته برای طیف گسترده‌تر کاربران که از شبکه 4G استفاده می‌کنند، طراحی شده است.

اولین چیپست پرچمدار 5G  دنیا برای ارائه ارتباط فوق سریع نسل پنجم

Kirin 990 (5G)  هوآوی نه تنها اولین چیپست 5G دنیاست، بلکه کوچک‌ترین راهکار  5Gدنیا را برای استفاده در گوشی‌های موبایل ارائه می‌کند. با بهره‌گیری از فناوری ساخت پیشرفته 7nm+ با لیتوگرافی EUV، چیپست Kirin 990 (5G) به یک مودم 5G یکپارچه مجهز شده که فضای کمتری را اشغال می‌کند و در عین حال با کاهش مصرف انرژی همراه است.

همچنین  Kirin 990 (5G) اولین چیپست با پشتیبانی کامل از تمامی فرکانس‌های 5G برای هر دو معماری‌های NSA و SA با پشتیبانی کامل از باندهای TDD/FDD است تا با هر شبکه‌ای و حالت‌های مختلف سازگار باشد. به لطف بهره گیری از معماری ساخت چیپ اخیر 5G هوآوی یعنی  Balong 5000  ، بیشینه سرعت دانلود Kirin 990 (5G) به 2.3 گیگابیت در ثانیه و سرعت آپلود آن به 1.25 گیگابیت در ثانیه می‌رسد تا در این زمینه تجربه‌ای بی‌نظیر ارائه کند.

معماری نوآورانه  NPUبرای قدرت بالا در محاسبات هوش مصنوعی

(Kirin 990 5G) اولین چیپست پرچمدار با NPU دو هسته‌ای بر پایه معماری جدید Da Vinci است که به طور هم‌زمان از هسته‌های بزرگ و کوچک در بخش NPU بهره می‌برد. هسته‌های بزرگ‌تر قادر به ارائه کارایی بالاتر و راندمان انرژی بهتری در پردازش‌های سنگین هستند و هسته‌های کوچک‌تر که در نوع خود برای اولین بار از سوی هوآوی به این صنعت ارائه شده‌اند، در استفاده‌های با مصرف انرژی بسیار کم وارد عمل می‌شوند. حاصل این ترکیب، قدرت محاسباتی هوشمند به لطف به‌کارگیری معماری نوآورانه NPU توسط هوآوی با مصرف انرژی بهینه است.

کارایی و راندمان انرژی بسیار بالا برای تجربه 5G سریع‌تر

Kirin 990 در بخش پردازنده مرکزی دارای ساختاری سه سطحی برای بهبود بازدهی انرژی است. این سطوح شامل دو هسته بسیار بزرگ، دو هسته بزرگ و چهار هسته کوچک است که بیشینه فرکانس آن‌ها به 2.86 گیگاهرتز می‌رسد.

همچنین Kirin 990 از یک پردازنده گرافیکی 16 هسته‌ای Mali-G76 و قابلیت جدید Smart Cache بهره می‌برد که به طرز مؤثری مصرف پهنای باند و انرژی را کاهش می‌دهد. برای اجرای بازی‌ها، Kirin 990 (5G)  از فناوری ارتقا یافته Kirin Gaming+ 2.0 استفاده می‌کند که تجربه‌ای بهتر در زمینه اجرای سریع و روان بازی‌ها به ارمغان می‌آورد.

ISP 5.0  ارتقا یافته برای تجربه شگفت انگیز عکاسی

در بخش عکاسی Kirin 990 (5G) از پردازشگر تصویر جدید ISP 5.0 با قابلیت پیشرفته نویزگیری از تصاویر در سطح سخت‌افزار با نام3D filtering (BM3D)  بهره می‌‌برد. این ویژگی برای گرفتن عکس‌های شفاف‌تر و روشن‌تر در محیط‌ها تاریک کاربرد دارد. همچنین این چیپست برای اولین بار از نویز گیر تصاویر  Dual-domain  (دو دامنه‌ای) برای پردازش دقیق‌تر نویز ویدئوها استفاده می‌کند. افزون بر قابلیت‌های پیشرفته یاد شده، این چیپست با قدرت هوش مصنوعی خود مناسب برای پردازش و رندر بی‌درنگ تصاویر  است که می‌تواند رنگ‌ها را فریم به فریم برای دستیابی به کیفیت سینماتیک تنظیم کند.

همچنین هوآوی در کنفرانس خود در نمایشگاه IFA 2019 از طراحی جدید گوشی HUAWEI P30 Pro پرده برداشت که یکی از محبوب‌ترین گوشی‌های پرچمدار هوآوی است. این نسخه از HUAWEI P30 Pro  به همان زیبایی گوشی‌های سری P هوآوی است و در کنار آن از قابلیت‌های برتر در عکاسی بهره می‌برد. این نسخه جدید در طرح و رنگ‌های جدیدی ساخته شده و با فرآیند ساخت سندبلاست، سطوح مات در بدنه دیده می شود.

یکی از این رنگ‌ها Mystic Blue نام دارد و تداعی‌گر آسمان آبی است. Misty Lavender نیز تداعی‌گر ساحلی زیبا در نور آفتاب است. همچنین قابلیت‌های جدید در عکاسی و ویرایش ویدئو، امکانات برتری را در جلوه‌های بصری در اختیار کاربر می‌گذارد. رابط کاربری جدید  EMUI 10نیز سطح تازه‌ای از زندگی هوشمند را به کاربر ارائه می‌کند.

در پایان ریچارد یو رسماً ایرفون بی‌سیم جدیدی را به نام HUAWEI FreeBuds 3 به نمایش گذاشت. FreeBuds 3 از طراحی زیبا و قاب گرد منحصر به فردی بهره می‌برد. HUAWEI FreeBuds 3 ضمن ارائه حس راحتی بیشتر در استفاده، به خوبی در گوش کاربر قرار می‌گیرد. این محصول در دو رنگ مشکی و سفید عرضه می‌شود.

HUAWEI FreeBuds 3 به عنوان اولین ایرفون بی‌سیم مجهز به تراشه اختصاصی و پرقدرت Kirin A1، ارتباط سریع و پایدار، کیفیت صدای خیره‌کننده و حذف هوشمند نویز را به کاربر ارائه می‌‌دهد. این اولین ایرفون بی‌سیم در این ابعاد در دنیا با فناوری حذف نویز فعال است.

سه تغییر دنیای فناوری که بر کسب و کارها و کاربران تاثیر می‌گذارند

تراشه اسنپ‌دراگون 875 چگونه تولید خواهد شد؟

سامسونگ همچنان مبلغ هنگفتی را برای تحقیق و توسعه هزینه می‌کند

احتمال کاهش 10 میلیارد دلاری درامد گوشی های هواوی

سونی وسیله نقلیه خودران می سازد

قول یک مسئول برای کاهش 20 درصدی قیمت گوشی موبایل

3 غذای ترکیه‌ای متفاوت که حتما باید امتحان کنید

اولین خودرو تویوتا چگونه تولید شد؟

هرآنچه باید درباره‌ی داستان‌سرایی در کسب‌وکار بدانید

معرفی 12 کتاب در زمینه کارآفرینی و مدیریت کسب‌ و کار

انواع ویزای شینگن و تفاوت آن‌ها

هواوی دو کارمند خود را به دلیل ارسال توییت از گوشی آیفون اپل جریمه کرد

اگر کسب و کارتان برایتان مهم است، هفت دقیقه برایش وقت بگذارید

HTTP2 چیست و چگونه بر آینده‌ اینترنت تأثیر می‌گذارد؟

نورپردازی محل کار چه تاثیری بر سلامت روانی کارمندان دارد؟

پروژه ارز دیجیتال فیسبوک چه تأثیری بر این صنعت خواهد داشت؟

دندانپزشکی نوین

دلایل عقب‌ماندگی صنعت خودرو از دیدگاه سورنا ستاری

کشت و صنعت مغان به شرکت شیرین عسل واگذار شد/ نرخ 1750 میلیارد تومان

چرا وقتی قیمت دلار پایین می آید، سرعت سکه کمتر افت می کند؟

کاهش قیمت سکه در بازار + قیمت دلار

رشد 25 درصدی خط فقر در تابستان 97/ لزوم یکپارچه سازی سیاست‌های حمایتی

واکاوی وضعیت اقتصادی و ارائه راهکار به دولت در هر بخش از اتاق بازرگانی

رشد 66 درصدی صادرات کالا به عراق

جهانگیری: باید روزنه‌های فساد که موجب پولشویی می‌شود را بست

مشکلات داخلی بیش از تحریم ها به صنعت پوشاک ضربه زده است

لزوم تزریق 30 هزار میلیارد تومان به صنعت خودرو و قطعه سازی

بحران تولید، تعطیلی کارخانه‌ها و سردرگمی دولت برای برون رفت از این وضعیت

آشنایی با چند اثر «قانون جدید چک» در فضای کسب و کار

موج ریزش قیمت ها به شرط تثبیت نرخ ارز

روحانی: مناطق آزاد در دوران تحریم نقش تعیین کننده دارند

قیمت گوشی موبایل؛ کاهش قیمت در بازار از ادعا تا واقعیت

شوک عراق به تجار ایرانی

چگونه ارزش برند خود را محاسبه کنیم؟

رتبه 13شاخص کارآفرینی ایران در سال‌2018

افزایش حقوق بازنشستگان چند درصد شد؟

مهارت آموزی زمینه اشتغال پایدار را در روستاها فراهم می کند

ایجاد اشتغال با پرداخت وام ممکن نیست

ایران در شاخص کارآفرینی 13 پله بالا رفت

آمادگی بانک‌های گیلان جهت پرداخت تسهیلات در حوزه اشتغال