هوآوی برای شکست بیش از حد بزرگ است!اخبار شرکتی

هوآوی برای شکست بیش از حد بزرگ است!

16 تیر 1398 - 11:31،پیارند ،(اخبار رسمی):

پیشرفت روزافزون کمپانی هواوی در ماه‌های اخیر موجب ترس آمریکا شد اما شواهد نشان داد این شرکت آن‌قدر بزرگ و پیشرفته شده که متوقف کردن آن ناممکن به نظر می‌رسد، امری که بیشتر به ضرر شرکای آمریکایی است و باعث اعلان لغو این تحریم‌ها شد.

هوآوی در کنار اینکه دومین تولید کننده بزرگ گوشی‌های هوشمند است یکی از بزرگ‌ترین کمپانی‌های مخابراتی دنیا نیز است و تجهیزات ساخت آن در اغلب شبکه‌های ارتباطی یافت می‌شود.

اخیراً کِلِیر دافی، در یادداشتی که در CNN Business منتشر شده، نوشته دولت آمریکا به این سادگی‌ها نمی‌تواند جلوی موفقیت‌های هوآوی را در شبکه‌های 5G  بگیرد.

هرچند در ابتدای تحریم هوآوی از سوی آمریکا برخی تصور می‌کردند که این پایان راه این شرکت است، اما خیلی زود مشخص شد آمریکا نمی‌تواند به این سادگی‌ها همه کشورها را از به‌ کارگیری تجهیزات 5G ساخته شده توسط هوآوی منصرف کند. اخیراً دونالد ترامپ در نشست سران گروه G20 با عقب‌نشینی از تصمیم پیشین خود که سازندگان آمریکایی را از همکاری با هوآوی منع کرده بود، اعلام کرد آنها دوباره می‌توانند با هوآوی همکاری کنند.

عقب‌نشینی ترامپ از تحریم هوآوی می‌تواند بازتاب‌دهنده نقش تاثیرگذار این شرکت برای شبکه‌های موبایل دنیا و تأمین‌کنندگان آمریکایی باشد. در همین باره پاول تریولو، مسئول سیاست‌گذاری فناوری جهانی در گروه اوراسیا گفته است: «این یک کمپانی 110 میلیارد دلاری است و از آنجایی که به شدت با زنجیره تأمین، استانداردها و زیرساخت‌های حیاتی دنیا در هم تنیده است، حذف آن به شیوه فعلی کار بسیار دشواری است».

هوآوی، 5G  و زیرساخت‌های حیاتی

هوآوی بزرگ‌ترین کمپانی مخابراتی دنیا است و بیش از 2 میلیارد دلار را به تحقیق و توسعه محصولات 5G اختصاص داده است. همچنین این کمپانی اعلام کرده با بیش از 30 کشور جهان برای50 قرارداد تجاری برای شبکه‌های 5G توافق کرده‌است.

همین حالا نیز تجهیزات ساخت هوآوی در شبکه‌های 4G بسیاری از اپراتورهای بزرگ در اروپا و دیگر مناطق دنیا در حال استفاده هستند که همین امر باعث می‌شود مهاجرت به 5G با تجهیزات هوآوی برای آنها سریع‌تر و ارزان‌تر تمام شود. بر پایه تخمین‌های گروه GSMA، تنها در اروپا استفاده نکردن از تجهیزات 5G ساخت هوآوی 62 میلیارد دلار خرج بر روی دست اپراتورها می‌گذارد و آنها را 18 ماه از ارائه شبکه 5G دور می‌کند.

در همین باره پاول تریولو از گروه اوراسیا معتقد است رقبای هوآوی به اندازه‌ای بزرگ نیستند که بتوانند خلأ حاصل از حذف این کمپانی را جبران کنند و اروپا و دیگر بازارهای توسعه‌یافته با مشکل جدی مواجه می‌شوند. تریولو می‌گوید اگر اپراتورها مجاز به استفاده از تجهیزات ساخت هوآوی نباشند، هزینه‌های مهاجرت به 5G به شدت بالا می‌رود؛ چرا که رقبای هوآوی قیمت‌گذاری‌های بسیار بالاتری دارند.

هرچند تجهیزات ساخت هوآوی در ایالات متحده به طور گسترده در شبکه‌های مخابراتی مورد استفاده قرار نگرفته است، اما تا 40 درصد ارزان‌تر از محصولات رقبا است و همین ممنوعیت هوآوی را برای آمریکا دشوارتر کرده است.

وابستگی شرکت‌های آمریکایی به 5G

شرکت‌های آمریکایی به هوآوی به عنوان یک مشتری بزرگ نیاز دارند. هوآوی تنها در سال 2018 میلادی 11 میلیارد دلار از تأمین‌کنندگان آمریکایی نظیر اینتل، میکرون و گوگل خرید کرده است که مطمئناً از دست دادن چنین مشتری بزرگی برای آنها بسیار دشوار خواهد بود. شاید جالب باشد بدانید هوآوی بزرگ‌ترین مشتری میکرون است و به تنهایی 13 درصد گردش مالی نیمه اول سال 2019 این سازنده آمریکایی تراشه را به خود اختصاص داده است. در چنین شرایطی ممنوعیت فروش کالا به هوآوی ضربه سختی به سازندگان آمریکایی وارد خواهد کرد.

میکرون اعلام کرده که توانسته خلأهای قانونی را برای ادامه فروش محصولات خود به هوآوی رفع کند. از سوی دیگر، نیویورک تایمز نیز در گزارشی مدعی شده اینتل هم توانسته راه‌های قانونی برای فروش محصولات خود به هوآوی پیدا کند.

سازندگان آمریکایی تراشه این نگرانی را دارند در صورتی که نتوانند محصولات خود را به هوآوی بفروشند، ممکن است سایر سازندگان چینی نیز به آنها به عنوان تأمین‌کنندگان غیرقابل‌اعتماد نگاه کنند که عواقب مالی هنگفتی برای این شرکت‌ها خواهد داشت. پاول تریولو می‌گوید در این صورت ممکن است کمپانی‌های چینی در برنامه‌های خود برای 5 تا 10 سال آینده تجدیدنظر کنند و  وابستگی خود به آمریکا را کاهش دهند.

رسیدگی به نفرت پراکنی غول‌های اینترنتی در کنگره آمریکا

سه تغییر دنیای فناوری که بر کسب و کارها و کاربران تاثیر می‌گذارند

تراشه اسنپ‌دراگون 875 چگونه تولید خواهد شد؟

سامسونگ همچنان مبلغ هنگفتی را برای تحقیق و توسعه هزینه می‌کند

احتمال کاهش 10 میلیارد دلاری درامد گوشی های هواوی

سونی وسیله نقلیه خودران می سازد

قول یک مسئول برای کاهش 20 درصدی قیمت گوشی موبایل

3 غذای ترکیه‌ای متفاوت که حتما باید امتحان کنید

اولین خودرو تویوتا چگونه تولید شد؟

هرآنچه باید درباره‌ی داستان‌سرایی در کسب‌وکار بدانید

معرفی 12 کتاب در زمینه کارآفرینی و مدیریت کسب‌ و کار

انواع ویزای شینگن و تفاوت آن‌ها

هواوی دو کارمند خود را به دلیل ارسال توییت از گوشی آیفون اپل جریمه کرد

اگر کسب و کارتان برایتان مهم است، هفت دقیقه برایش وقت بگذارید

HTTP2 چیست و چگونه بر آینده‌ اینترنت تأثیر می‌گذارد؟

نورپردازی محل کار چه تاثیری بر سلامت روانی کارمندان دارد؟

پروژه ارز دیجیتال فیسبوک چه تأثیری بر این صنعت خواهد داشت؟

دندانپزشکی نوین

دلایل عقب‌ماندگی صنعت خودرو از دیدگاه سورنا ستاری

کشت و صنعت مغان به شرکت شیرین عسل واگذار شد/ نرخ 1750 میلیارد تومان

چرا وقتی قیمت دلار پایین می آید، سرعت سکه کمتر افت می کند؟

کاهش قیمت سکه در بازار + قیمت دلار

رشد 25 درصدی خط فقر در تابستان 97/ لزوم یکپارچه سازی سیاست‌های حمایتی

واکاوی وضعیت اقتصادی و ارائه راهکار به دولت در هر بخش از اتاق بازرگانی

رشد 66 درصدی صادرات کالا به عراق

جهانگیری: باید روزنه‌های فساد که موجب پولشویی می‌شود را بست

مشکلات داخلی بیش از تحریم ها به صنعت پوشاک ضربه زده است

لزوم تزریق 30 هزار میلیارد تومان به صنعت خودرو و قطعه سازی

بحران تولید، تعطیلی کارخانه‌ها و سردرگمی دولت برای برون رفت از این وضعیت

آشنایی با چند اثر «قانون جدید چک» در فضای کسب و کار

موج ریزش قیمت ها به شرط تثبیت نرخ ارز

روحانی: مناطق آزاد در دوران تحریم نقش تعیین کننده دارند

قیمت گوشی موبایل؛ کاهش قیمت در بازار از ادعا تا واقعیت

شوک عراق به تجار ایرانی

چگونه ارزش برند خود را محاسبه کنیم؟

رتبه 13شاخص کارآفرینی ایران در سال‌2018

افزایش حقوق بازنشستگان چند درصد شد؟

مهارت آموزی زمینه اشتغال پایدار را در روستاها فراهم می کند

ایجاد اشتغال با پرداخت وام ممکن نیست

ایران در شاخص کارآفرینی 13 پله بالا رفت

آمادگی بانک‌های گیلان جهت پرداخت تسهیلات در حوزه اشتغال