بررسی نقش مخرب سیستم‌های عامل کرک‌شده در امنیت، سرعت و پایداری رایانه‌هااخبار شرکتی

بررسی نقش مخرب سیستم‌های عامل کرک‌شده در امنیت، سرعت و پایداری رایانه‌ها

25 خرداد 1396 - 10:18،آی تی ریسرچز،(اخبار رسمی):

از مهم‌ترین مشکلات سیستم‌های عامل غیراصلی ناپایداری سیستم‌ها، کاهش سرعت، نبود امنیت کافی، نبود پشتیبانی تولید‌کننده و هزینه‌های نگه‌داری(Maintenance) بالاست. این مشکلات در مقیاس سازمان‌ها و شرکت‌ها می‌تواند هزینه‌ای بیش‌تر از تهیه نسخه اصلی را به مجموعه تحمیل کند.

داشتن امنیت در دنیای دیجیتالی امروز مقوله‌ای بسیار پیچیده است، در عصر حاضر که انجام تمام امور بانکی، تجاری، اداری و شخصی توسط رایانه‌ها و بر بستر شبکه اینترنت انجام می‌شود، توجه به امنیت اطلاعات امری ضروری است.

هر چه تکنولوژی پیشرفت می‌کند خطرات و عوارض جانبی زندگی در دنیای دیجیتال نیز گسترش پیدا می‌کند. نخستین گزینه‌ای که به ذهن کاربران رایانه‌های شخصی و سازمان‌ها در مقوله امنیت اطلاعات می‌رسد، نصب نرم‌افزارهای امنیتی یا همان ضد ویروس از یک شرکت معتبر و به‌روزرسانی لحظه به لحظه آن است. اما نکته اینجاست که وجود قوی‌ترین نرم افزارهای امنیتی در یک بستر ناامن بی فایده است.

نمونه این موضوع آلوده‌شدن گسترده سیستم‌های سازمانی و شخصی در ایران به ویروس باجگیر در سال 2017 باوجود استفاده از نرم‌افزار‌های امنیتی (آنتی ویروس)‌های معتبر و به‌روز است. این نوع ویروس از حفره‌ای در سیستم عامل برای نفوذ استفاده می‌کند که تنها با به‌روزرسانی ویندوز رفع می‌شود.

نباید از یاد برد که هر نرم‌افزار رایانه طبق منطق مشخصی بر اساس سیستم عاملی که روی آن نصب شده است، اجرا می‌شود و زمانی که سیستم عامل کاربر نواقص و ایرادهای امنیتی داشته باشد، نرم‌افزار امنیتی کاربرد چندانی ندارد.

افرادی که وقت و انرژی زیادی را صرف تولید فایل‌های Crack و از بین بردن محدودیت‌های نرمافزارها و سیستم‌های عامل‌ به طور رایگان می‌کنند، قطعاً با دلیل مشخص و حساب‌شده‌ای به این کار اقدام کرده‌اند.

دسترسی به رمزهای عبور مربوط به سایت‌های مختلف، اطلاعات حساس بانکی و پست الکترونیک، اطلاعات سازمانی و فایل‌های محرمانه یا خصوصی بخشی از خطری است که هر رایانه ناامنی را تهدید می‌کند.

در کشور ما که اکثر کاربران رایانه‌های شخصی، سازمانی و سرور ها از سیستم عامل ویندوز استفاده می‌کنند، متاسفانه به دلیل تحریم‌ها، نبود امکانات برای تهیه نرم‌افزارهای اصل، نبود آگاهی از تفاوت نرم‌افزارهای اصلی با غیر اصلی و نبود زیرساخت فرهنگی برای پرداخت هزینه برای کالایی که به راحتی می‌توان آن را با هزینه‌ای ناچیز کپی کرد، موجب شده است بخش زیادی از کاربران از ویندوز‌های Crack‌شده و نسخه‌های غیراصلی استفاده کنند.

از آنجایی که ویندوزهای غیراصلی دارای ایرادها و نواقص زیادی هستند و توسط مایکروسافت به‌روزرسانی نمی‌شوند در صورت وقوع مشکل تنها راه‌حل نصب مجدد ویندوز و پذیرش خطر از دست‌دادن بخشی از فایل‌هاست که این امر برای کاربر علاوه بر ازدست‌دادن بخشی از اطلاعات، موجب می‌شود که  زمان زیادی را نیز از دست دهد. این مورد در ابعاد یک سازمان می‌تواند موجب آسیب‌ها و اتلاف زمان گسترده‌تری شود.

از مهم‌ترین مشکلات سیستم‌های عامل غیر اصلی ناپایداری سیستم‌ها، کاهش سرعت، نبود امنیت کافی، نبود پشتیبانی تولیدکننده و هزینه‌های نگه‌داری (Maintenance) بالاست.

این مشکلات در مقیاس سازمان‌ها و شرکت‌های بزرگ می‌تواند هزینه‌ای به مراتب بیش‌تر از هزینه تهیه نسخه اصلی را به مجموعه تحمیل کند، هم‌چنین احتمال نفوذ در هر سازمان به تناسب اهمیت وظیفه هر شخص بالاتر می‌رود و هزینه‌هایی که هر سازمان برای نقص سرورها و سیستم‌های اصلی خود متحمل می‌شود بسیار بیش‌تر از هزینه‌هایی است که برای نقص و یا نفوذ به سیستم یک کارمند ساده متحمل می‌شود.

از جمله معضلاتی که برای شرکت‌هایی همچون مایکروسافت در ایران وجود دارد، مشکل نبود یک نمایندگی رسمی برای فروش محصولات آن‌ها به شکل قانونی و رسمی است. این امر موجب شده است که نه تنها بازار محصولات این شرکت‌ها در ایران از دست برود، بلکه سالانه مبالغ بسیار زیادی را برای استفاده غیرقانونی از محصولات‌شان متضرر شوند. این موضوع فضا را برای سودجویی برخی شرکت‌ها و افراد فراهم کرده است تا با عرضه محصولات به ظاهر اصلی و گاهی در جعبه و بسته‌بندی مشابه و حتی همراه با هولوگرام شرکت تولید‌کننده در بازار و سایت‌های اینترنتی به کلاه‌برداری یا سوء استفاده از عدم اطلاع افرادی اقدام کنند که قصد بهره‌مندی از مزایای نسخه‌های اصلی را دارند. دلیل این مسئله عدم آشنایی خریداران سازمانی و شخصی با نحوه استعلام لایسنس (نسخه اصلی) خریداری‌شده از شرکت تولید‌کننده (و نه فروشنده) به طور مستقیم است.

شرکت رایان نت سهامی خاص به عنوان تنها تامین‌کننده رسمی لایسنس‌های اصلی محصولات مایکروسافت و تنها همکار تجاری رسمی مایکروسافت در ایران (Partner ID : 4560062) با سابقه فعالیت هفت‌ساله در واردات عمده محصولات اصلی مایکروسافت و ارائه خدمات به بسیاری از سازمان‌های خصوصی و دولتی مطرح کشور و برخی کشور‌های همسایه مفتخر به ارائه تمام محصولات نرم‌افزاری مایکروسافت به صورت مستقیم، بدون واسطه و با شرایط تحویل آنی است.

گفتنی است لایسنس‌ها مستقیما از مایکروسافت ارائه می‌شوند و محدودیتی برای فعال‌سازی، آپدیت یا استفاده در ایران ندارند. هم‌چنین هر گونه پشتیبانی ارائه‌شده توسط مایکروسافت مانند امکان آپگرید که به خریداران دیگر ارائه می‌شود به دارندگان لایسنس‌های خریداری‌شده از این شرکت نیز توسط مایکروسافت ارائه می‌شود.

علاقه‌مندان به محصولات اصلی مایکروسافت در ایران برای دریافت اطلاعات بیش‌تر می توانند به وب‌سایت فارسی‌زبان این مجموعه در زمینه محصولات اصلی مایکروسافت به نشانی www.MicrosoftPartner.uk  و  هم‌چنین فروشگاه آن‌لاین به نشانی  www.MicrosoftLicense.com مراجعه کنند.

فیسبوک برای بهبود دسترسی به اینترنت خودکفا می شود

گوگل مپس مکان دقیق شما را مشخص می‌کند

هواوی وسیله نقلیه ضدکرونا به کشور تایلند اهدا می‌کنند

اپل از اتهام خود معاف شد

امکان پرداخت از طریق دستور صوتی برای کاربران گوگل فعال می‌شود

انگلیس به سمت ارز دیجیتال رفت

وان پلاس نورد به دوربین سلفی فوق عریض مجهز خواهد شد

یک بازی پرطرفدار 33 کارت گرافیک را به چالش کشید

اتمام مناسب سازی 110بوستان

ماشین کنترلی شیائومی با هدایت توسط گوشی هوشمند معرفی شد

گوگل پلی پس برای کشورهای بیشتری دردسترس قرار گرفت

سامسونگ میان‌رده‌هایی باب میل عکاسان روانه بازار می کند

به‌روزرسان جدید بازی Gears 5 منتشر شد

نگاهی به برنامه توسعه فردی

10 قانون استفاده از ماسک

بریتانیا استفاده از فناوری هواوی در شبکه 5G را ممنوع کرد

هشدار! دوربین مک بوک را نپوشانید

فناوری جدیدی برای کاهش انفجار باتری‌های موبایل ابداع شد

با 9 میلیون چه لپ‌تاپ‌هایی می‌توان خرید؟

کار مشترک شهرداری تهران وسازمان ثبت اسناد برای جلوگیری از زمین‌خواری

مدیرکل دفتر امور فرهنگی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی: فرهنگ کار به حفظ و دوام شغل ارتباط دارد

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی زنجان:ثبت‌نام متقاضیان تسهیلات ویژه کرونا ادامه دارد

خیرین کرمانشاهی بیش از 100 میلیارد تومان به آسیب دیدگان کرونا کمک کردند

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در پیامی درگذشت "ابوالقاسم سرحدی زاده" را تسلیت گفت

آپدیت اندروید 10 برای گوشی‌های اقتصادی قدیمی هم منتشر شد

10 مرحله مخفی برتر باز‌ی‌های ویدیویی - قسمت اول

لغو رویداد بزرگ فناوری آسیا بعد از 5 سال

آغاز داوری آثار ارسالی طراحی بوستان بانوان ریحانه

درآمد نفتی ایران در 2019 بیش از 41 میلیارد دلار کاهش یافت

ساخت تجهیز کاربردی برای مقابله با گاز سولفید هیدروژن در ملی حفاری

بازی PES 2021 با انتشار تریلری معرفی شد

مایکروسافت بازی‌های خود را برای دو نسل از کنسول‌ها عرضه خواهد کرد

چرا باید سیم‌کارت‌های اضافی‌مان را مسدود کنیم؟

افتتاح نخستین «سیرک ماشین» ایران؛ 26 تیر

پیام وزیر تعاون‌، کار و رفاه اجتماعی به مناسبت هفته تأمین اجتماعی

خبرهای خیلی خوب شریعتمداری برای بازنشستگان تامین اجتماعی

طرح طرفداری God of War به سبک انیمه‌های استودیوی Ghibli

پیکسل بادز گوگل به قابلیت‌های جدیدی مجهز می‌شود

موافقت کمیسیون ماده 5 با کلیات ضوابط عام نمای ساختمانی

گوگل کروم 84 منتشر شد

مشخصات حافظه‌های DDR5 منتشر شد

مشخصات گوشی گیمینگ لنوو لژیون تایید شد

صادرات نفت عربستان در ماه‌ اوت ثابت می‌ماند

قیمت سبد نفتی اوپک در سطح 43 دلار ثابت ماند

میزان تزریق گاز به مخزن شوریجه 55 درصد افزایش یافت

سامانه هشدار سریع زلزله در گسل مشاء فعال شد

معتادان بیشتر در معرض ابتلا به کرونا هستند

جذب سرمایه قابل توجه توسط SMIC؛ یکی از تأمین‌کننده‌های اصلی تراشه‌های هوآوی

کدام مناطق پسماند بیشتری تولید میکند؟

پیام تسلیت توئیتری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در پی درگذشت ابوالقاسم سرحدی زاده