بررسی نقش مخرب سیستم‌های عامل کرک‌شده در امنیت، سرعت و پایداری رایانه‌هااخبار شرکتی

بررسی نقش مخرب سیستم‌های عامل کرک‌شده در امنیت، سرعت و پایداری رایانه‌ها

25 خرداد 1396 - 10:18،آی تی ریسرچز،(اخبار رسمی):

از مهم‌ترین مشکلات سیستم‌های عامل غیراصلی ناپایداری سیستم‌ها، کاهش سرعت، نبود امنیت کافی، نبود پشتیبانی تولید‌کننده و هزینه‌های نگه‌داری(Maintenance) بالاست. این مشکلات در مقیاس سازمان‌ها و شرکت‌ها می‌تواند هزینه‌ای بیش‌تر از تهیه نسخه اصلی را به مجموعه تحمیل کند.

داشتن امنیت در دنیای دیجیتالی امروز مقوله‌ای بسیار پیچیده است، در عصر حاضر که انجام تمام امور بانکی، تجاری، اداری و شخصی توسط رایانه‌ها و بر بستر شبکه اینترنت انجام می‌شود، توجه به امنیت اطلاعات امری ضروری است.

هر چه تکنولوژی پیشرفت می‌کند خطرات و عوارض جانبی زندگی در دنیای دیجیتال نیز گسترش پیدا می‌کند. نخستین گزینه‌ای که به ذهن کاربران رایانه‌های شخصی و سازمان‌ها در مقوله امنیت اطلاعات می‌رسد، نصب نرم‌افزارهای امنیتی یا همان ضد ویروس از یک شرکت معتبر و به‌روزرسانی لحظه به لحظه آن است. اما نکته اینجاست که وجود قوی‌ترین نرم افزارهای امنیتی در یک بستر ناامن بی فایده است.

نمونه این موضوع آلوده‌شدن گسترده سیستم‌های سازمانی و شخصی در ایران به ویروس باجگیر در سال 2017 باوجود استفاده از نرم‌افزار‌های امنیتی (آنتی ویروس)‌های معتبر و به‌روز است. این نوع ویروس از حفره‌ای در سیستم عامل برای نفوذ استفاده می‌کند که تنها با به‌روزرسانی ویندوز رفع می‌شود.

نباید از یاد برد که هر نرم‌افزار رایانه طبق منطق مشخصی بر اساس سیستم عاملی که روی آن نصب شده است، اجرا می‌شود و زمانی که سیستم عامل کاربر نواقص و ایرادهای امنیتی داشته باشد، نرم‌افزار امنیتی کاربرد چندانی ندارد.

افرادی که وقت و انرژی زیادی را صرف تولید فایل‌های Crack و از بین بردن محدودیت‌های نرمافزارها و سیستم‌های عامل‌ به طور رایگان می‌کنند، قطعاً با دلیل مشخص و حساب‌شده‌ای به این کار اقدام کرده‌اند.

دسترسی به رمزهای عبور مربوط به سایت‌های مختلف، اطلاعات حساس بانکی و پست الکترونیک، اطلاعات سازمانی و فایل‌های محرمانه یا خصوصی بخشی از خطری است که هر رایانه ناامنی را تهدید می‌کند.

در کشور ما که اکثر کاربران رایانه‌های شخصی، سازمانی و سرور ها از سیستم عامل ویندوز استفاده می‌کنند، متاسفانه به دلیل تحریم‌ها، نبود امکانات برای تهیه نرم‌افزارهای اصل، نبود آگاهی از تفاوت نرم‌افزارهای اصلی با غیر اصلی و نبود زیرساخت فرهنگی برای پرداخت هزینه برای کالایی که به راحتی می‌توان آن را با هزینه‌ای ناچیز کپی کرد، موجب شده است بخش زیادی از کاربران از ویندوز‌های Crack‌شده و نسخه‌های غیراصلی استفاده کنند.

از آنجایی که ویندوزهای غیراصلی دارای ایرادها و نواقص زیادی هستند و توسط مایکروسافت به‌روزرسانی نمی‌شوند در صورت وقوع مشکل تنها راه‌حل نصب مجدد ویندوز و پذیرش خطر از دست‌دادن بخشی از فایل‌هاست که این امر برای کاربر علاوه بر ازدست‌دادن بخشی از اطلاعات، موجب می‌شود که  زمان زیادی را نیز از دست دهد. این مورد در ابعاد یک سازمان می‌تواند موجب آسیب‌ها و اتلاف زمان گسترده‌تری شود.

از مهم‌ترین مشکلات سیستم‌های عامل غیر اصلی ناپایداری سیستم‌ها، کاهش سرعت، نبود امنیت کافی، نبود پشتیبانی تولیدکننده و هزینه‌های نگه‌داری (Maintenance) بالاست.

این مشکلات در مقیاس سازمان‌ها و شرکت‌های بزرگ می‌تواند هزینه‌ای به مراتب بیش‌تر از هزینه تهیه نسخه اصلی را به مجموعه تحمیل کند، هم‌چنین احتمال نفوذ در هر سازمان به تناسب اهمیت وظیفه هر شخص بالاتر می‌رود و هزینه‌هایی که هر سازمان برای نقص سرورها و سیستم‌های اصلی خود متحمل می‌شود بسیار بیش‌تر از هزینه‌هایی است که برای نقص و یا نفوذ به سیستم یک کارمند ساده متحمل می‌شود.

از جمله معضلاتی که برای شرکت‌هایی همچون مایکروسافت در ایران وجود دارد، مشکل نبود یک نمایندگی رسمی برای فروش محصولات آن‌ها به شکل قانونی و رسمی است. این امر موجب شده است که نه تنها بازار محصولات این شرکت‌ها در ایران از دست برود، بلکه سالانه مبالغ بسیار زیادی را برای استفاده غیرقانونی از محصولات‌شان متضرر شوند. این موضوع فضا را برای سودجویی برخی شرکت‌ها و افراد فراهم کرده است تا با عرضه محصولات به ظاهر اصلی و گاهی در جعبه و بسته‌بندی مشابه و حتی همراه با هولوگرام شرکت تولید‌کننده در بازار و سایت‌های اینترنتی به کلاه‌برداری یا سوء استفاده از عدم اطلاع افرادی اقدام کنند که قصد بهره‌مندی از مزایای نسخه‌های اصلی را دارند. دلیل این مسئله عدم آشنایی خریداران سازمانی و شخصی با نحوه استعلام لایسنس (نسخه اصلی) خریداری‌شده از شرکت تولید‌کننده (و نه فروشنده) به طور مستقیم است.

شرکت رایان نت سهامی خاص به عنوان تنها تامین‌کننده رسمی لایسنس‌های اصلی محصولات مایکروسافت و تنها همکار تجاری رسمی مایکروسافت در ایران (Partner ID : 4560062) با سابقه فعالیت هفت‌ساله در واردات عمده محصولات اصلی مایکروسافت و ارائه خدمات به بسیاری از سازمان‌های خصوصی و دولتی مطرح کشور و برخی کشور‌های همسایه مفتخر به ارائه تمام محصولات نرم‌افزاری مایکروسافت به صورت مستقیم، بدون واسطه و با شرایط تحویل آنی است.

گفتنی است لایسنس‌ها مستقیما از مایکروسافت ارائه می‌شوند و محدودیتی برای فعال‌سازی، آپدیت یا استفاده در ایران ندارند. هم‌چنین هر گونه پشتیبانی ارائه‌شده توسط مایکروسافت مانند امکان آپگرید که به خریداران دیگر ارائه می‌شود به دارندگان لایسنس‌های خریداری‌شده از این شرکت نیز توسط مایکروسافت ارائه می‌شود.

علاقه‌مندان به محصولات اصلی مایکروسافت در ایران برای دریافت اطلاعات بیش‌تر می توانند به وب‌سایت فارسی‌زبان این مجموعه در زمینه محصولات اصلی مایکروسافت به نشانی www.MicrosoftPartner.uk  و  هم‌چنین فروشگاه آن‌لاین به نشانی  www.MicrosoftLicense.com مراجعه کنند.

استفاده از فرصت بازار سرمایه، در واگذاری شرکت ها و دارایی های دولت

چگونه به پاک کردن کش و کوکی‌های کروم بپردازیم؟

400 میلیارد تومان تسهیلات اشتغال روستایی در همدان پرداخت شد

2 هزار و 689 متقاضی تسهیلات روستایی استان مرکزی به بانک‌ها معرفی شدند

83 درصد از تسهیلات مشاغل خانگی در استان مرکزی پرداخت شد

تولید روزانه یک هزار لباس ایزوله ویژه کرونا توسط شرکت تعاونی3626 فدک سبز ایلام

نقش تحریم های آمریکا در مبارزه با کرونا

حفر 6 حلقه چاه نفت در نیمه نخست فروردین‌ 99 تکمیل شد

ثبت رکورد جهانی تولید بی‌وقفه استایرن‌ مونومر در ایران

تولید 12 میلیون بشکه نفت عربستان ادعا یا واقعیت؟

بازدهی 100 درصدی سکوهای گازی مدیریت تولید و عملیات شرکت نفت و گاز پارس

چاپگرهای سری Latex-R اچ پی معرفی شدند

اپل به‌صورت اتفاقی ساخت ردیاب هوشمند را تأیید کرد

هدفون جدید سونی با قابلیت های عالی و قیمت مناسب معرفی می شود

نسخه‌ی بعدی Resident Evil یک بازی میان‌نسلی خواهد بود

پوتین عربستان و کرونا را مقصر سقوط قیمت نفت دانست

شرکت‌های پتروشیمی در خط مقدم مقابله با کرونا هستند

تعمیق کاهش تولید نفت افت بی‌سابقه تقاضا را جبران نمی‌کند

چطور کش و کوکی کروم را پاک کنیم؟

فیسبوک مسنجر برای ویندوز و مک منتشر شد

ویدئویی از بازی 2 The Last of Us لو رفت!

شخصیت Deadpool به بازی Fortnite اضافه شد

نگرانی از فروپاشی استارت آپ های اروپایی به خاطر کرونا

افزایش تعداد کارمندان مبتلا به کرونا سامسونگ

آغاز ارائه‌ اینترنت خانگی با 4برابر سرعت فعلی از امروز

فناوری جدید به کمک نمایش بهتر رنگها در نمایشگر چینی می آید

قیمت انواع پاوربانک‌ در بازار

آغاز نام‌نویسی بازگشت پرسنل پروژه‌های عمرانی و ساختمانی در کیش از مسیرهای هوایی و دریایی

مایکروسافت در حال آزمایش لوگوی جدید بینگ است

فروش مدل کمیاب و ارزشمند پورشه‌ 911GT2

سال 2020؛ بدترین سال فروش جهانی موبایل طی یک دهه‌ی اخیر

موتورسیکلت بی ام و R 18 رونمایی شد

یک فصل جدید، یک اراده نو

کسب درآمد یوتیوب از تبلیغ درمان های جعلی ویروس کرونا

ساعت هوشمند شیائومی 4 Mi Kids Watch رسما معرفی شد

پلاتینیوم گیمز از یک رونمایی جدید خبر داد

تاریخ برگزاری نمایشگاه E3 2021 مشخص شد

بروزرسانی جدید پرچمداران گلکسی S20 به زودی عرضه می‌شود

انبار نفت جدید ارومیه به بهره برداری رسید

اولین کارت گرافیک EAGLE گیگابایت را اینجا ببینید

چگونه مصرف اینترنت همراه گوشی را کاهش دهیم؟

مخزن 500 هزار بشکه‌ای نفت خام در خارک نوسازی شد

ایفای مسئولیت‌ اجتماعی مناطق نفت‌خیز جنوب همگام با تولید نفت