سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

کارمندان واقعا چه مي خواهند؟ مديريت

  بزرگنمايي:

 
چگونه مي توان کارمندان را در قبال کسب و کار متعهد، راضي و وظيفه شناس نگه داشت؟ اين پرسش ها امروزه بسيار مهمتر از هميشه و بسيار مهم تر از هر مساله ديگري در اقتصاد چالش برانگيز معاصر هستند.

کسب و کارهاي کوچک، در رقابت با ديگر شرکت ها، يا مي توانند از عهده از دست دادن کارمندان کليدي شان برآيند، يا ناچار مي شوند وقت ارزشمندي را صرف جست وجو براي مصاحبه و آموزش کارمندان جايگزين نمايند.

با کارمنداني که بابت نبودن فرصت هاي پيشرفت و کمرنگ شدن افزايش حقوق ها ـ که غالبا با رکود اقتصادي همزمان است ـ احساس تحقير و مورد ريشخند واقع شدن مي کنند چگونه مواجه مي شويد؟ ممکن است به اين فکر بيفتيد که پول بيشتر، دستمزد بالاتر، پاداش ها و انعام هاي متنوع تر را به آنها پيشنهاد کنيد؛ اين بسيار مهم است که پرسنل تان را خوشحال و راضي نگه داريد و چه بسا در اين راه به خطا برويد.

آنچه کارمندان واقعا خواهانش هستند، «تصديق» است. تازه ترين بررسي هاي تحقيقي موسسه Globoforce، که وضعيت کارگران مشغول به کار در ايالات متحده را مورد کنکاش قرار مي دهد، مشخص مي کند که «تصديق شدن»، چگونه بر وضعيت شغلي افراد در حين کار تاثير مي گذارد. اين بررسي همچنين يافته هايي نگران کننده نيز در بر دارد:

بيشتر از يک سوم (39 درصد) کارگران مشغول کار، احساس «ارزشمند بودن و ارج نهاده شدن» نمي کنند و بيشتر از نيمي از آنها (52 درصد) به اندازه اي که لازم و شايسته است «تصديق نمي شوند».


حتي بدتر از هر دوي اين موارد، 17 درصد از کارمندان مي گويند تا به حال، به خاطر کارهاي شان هرگز مورد تصديق و تاييد قرار نگرفته اند. چرا بايد به اين موضوع اهميت بدهيم که کارمندان احساس «ارج و ارزش» مي کنند يا نه؟ خب، در وهله اول، آن کساني که احساس «ارج نهاده شدن و تقدير شدن» نمي کنند، بسيار بيشتر مايل هستند که شغل شان را عوض کنند يا به شرکت ديگري بروند.

در واقع، اين بررسي نشان مي دهد که تنها 37 درصد از جويندگان کار احساس «ارج نهاده شدن» از جانب کارفرمايان کنوني شان را دارند. برعکس، 75 درصد از کارگران آمريکايي که به دنبال استخدام شدن در مشاغل جديد نيستند، در مشاغل فعلي شان احساس «ارج نهاده شدن» از سوي کارفرمايان مي کنند.

اما حتي در بسياري موارد، وقتي کارمندان به فکر بيرون آمدن از شرايط کاري فعلي شان هستند، نشان دادن يک قدرداني کوچک مي تواند آنها را غافلگير و شگفت زده کند. بنا به گزارش موسسه تحقيقاتي مذکور، درصد عظيمي از کارمندان (حدود 77 درصد) که از کارفرمايان شان راضي نيستند و به دنبال مشاغل تازه هستند، مي گويند: «اگر با تلاش هاي شان به نحوي شايسته تر برخورد شود و بر حسب کارآمدي شان تصديق شوند، سخت تر از اين هم کار خواهند کرد.»

تصديق کردن همچنين مي تواند يک روال خوب را از آنچه هست هم بهتر کند: بنا به مطالعات انجام شده، 65 درصد از کساني که با کارفرمايانشان مشکلي ندارند، از شرايط شغلي شان راضي اند و به دنبال مشاغل جديد نيستند، مي گويند: «تصديق بيشتر باعث انگيزه بيشتر آنها براي پشتکار افزون تر مي شود.»

امروزه ديگر آشکار است که تصديق کارمند يک موقعيت بُرد ــ بُرد را رقم خواهد زد که در آن هم کارفرما از توليد بيشتر شرکت بهره مند مي شود و هم کارمند شرايط شغلي مطلوب تري را تجربه مي کند. بعضي از روش ها براي عملي کردن فرآيند «تصديق» چيستند؟

تصديق را در تمام طول سال ادامه دهيد. در حالي که 39 درصد کارمندان، بازخورد سازنده و تمجيد در طول سال را گزارش مي کنند، 31 درصد از آنها مي گويند، تنها در بررسي هاي سالانه يا در ديگر موعدهاي مربوط به بررسي هاي از پيش برنامه ريزي شده عملکرد کارمندي، با اين گونه بازخوردهاي مبتني بر تصديق مواجه شده اند. انجام وظيفه راستين و کارهاي شايسته را هر وقت که رؤيت کرديد مورد توجه قرار دهيد؛ تا زمان بررسي هاي عملکرد صبر نکنيد.

از پارتي بازي، طرفداري دلبخواهي و استثنا قائل شدن اجتناب کنيد. اغلب کارمندان باور دارند که مديران آنها استثنا قائل مي شوند يا تنها بعضي از همکاران ويژه آنها را مورد التفات قرار مي دهند، در حالي که ديگران را ناديده مي گيرند و خارج از حلقه دروني شان مي انگارند. حتي کارفرماهايي که نسبت به تصديق کردن مشتاق هستند مي توانند در اين دام گرفتار شوند. فراسوي «مظنونين هميشگي» فکر و رفتار کنيد، آن هم وقتي پاي عملکردهاي شايسته و واقعا خوب در ميان است.

فراگير و جامع عمل کنيد. برنامه هاي تصديق تنها وقتي با شکست مواجه مي شوند که مديران به عنوان صاحب اختيار مطلق، همه تصميمات را شخص خودشان به نحوي يک جانبه اتخاذ مي کنند. با توانايي بخشيدن و ترغيب کارمندان در همه سطوح براي تصديق همديگر، حلقه تصديق کنندگان و تصديق شوندگان را توامان گسترش دهيد. خود اين رويکرد يک منش تصديقي توام با گشودگي محسوب مي شود.

براي کارمندان ارزش قائل شويد. آسان است که به مردم براي رسيدن به اهدافي که شرکت برايشان تعيين کرده، همچون فرارفتن از سهميه هاي فروش، پاداش دهيد. اما سعي کنيد کارمندان را براي همه تلاش هاي مثبتشان در هر زمينه اي تشويق و تصديق کنيد؛ به ويژه در موارد تاثيرگذاري همچون پشتيباني از کارمندان همکار، يافتن راه حل هايي براي تعارضات و رويکردهايي درون گروهي براي عدم توافق هاي احتمالي يا با روحيه بودن در فضاي شغلي.

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/173/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

قدرتمندترین گوشی نوبیا در تعداد محدود از راه رسید

نقش عجیب جنسیت پزشک بر درمان بیماران

مصوبات دور اول سفر رییس جمهور در حوزه بنیاد شهید ایلام به صورت 100 درصد اجرایی شد

مدل‌های ریفربیشد سری گلکسی S23 سامسونگ با قیمت ارزان‌تر رسما عرضه شد

ویدیو واقعی پیکسل 8a لو رفت

«وویجر 1» پس از 5 ماه با زمین تماس گرفت

ربات انسان‌نمای Menteebot با قابلیت درک زبان طبیعی معرفی شد

متا سیستم‌عامل هدست‌های کوئست را در دسترس سایر شرکت‌ها قرار می‌دهد

تمام ماموریت بالگرد مریخی «نبوغ» را در یک دقیقه تماشا کنید

انتصاب مدیرکل توسعه منابع انسانی بنیاد شهید و امور ایثارگران

ساخت دستگاهی برای تولید برق از عرق بدن

تبرئه مردی که بدنش الکل تولید می‌کند!

اپل احتمالاً حق پخش جام باشگاه‌های جهان 2025 را خریداری می‌کند

اجرای آزمایشی برای اثبات قانون اول نیوتون

سازمان منطقه آزاد کیش پیگیر حقوق مودیان مالیاتی است

اطلاعات بیشتری از ردمی 13 5G فاش شد؛ ظرفیت باتری و سرعت شارژ

شببه‌سازی صحنه جالب از برخورد دو سیاهچاله!!

رویکردی متفاوت دربزرگترین گردهمایی بین المللی فعالان گردشگری درکیش/ پوستر نمایشگاه بین المللی گردشگری کیش رونمایی شد

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل با فرمانده تیپ 37 سپاه اردبیل دیدار کرد

سومین دیدار چهره به چهره سال 1403 مدیر کل بنیاد شهید خراسان رضوی با 60 تن از جامعه معزز ایثارگری

برخی از مشخصات سری Nova 13 هواوی فاش شد

محقق ایرانی کارایی توربین بادی را 10 درصد افزایش داد

افزایش سطح آنتی‌اکسیدان‌ گوجه فرنگی با نانوحباب هیدروژن

رازگشایی از برابر بودن سرعت نور با مختصات هرم بزرگ مصر

ژاپن به تاکتیک‌های تجاری گوگل معترض شد

زمان حدودی رونمایی ناتینگ فون 3 لو رفت

کلید موفقیت آیفون 16 در دستان بدترین آیفون تاریخ

نسل جدید ربات انسان‌نمای اطلس رونمایی شد

استفاده از این اپلیکیشن، گوشی های قدیمی سامسونگ را نابود می‌کند

ویدیویی از کاوشگرِ کنجکاوی که مناطق رسوبی در مریخ را نشان می‌دهد

اپل ویژن پرو در برزیل برای جراحی شانه به‌کار گرفته شد

کالبدشکافی هواوی Pura 70 اولترا، مکانیسم نوآورانه دوربین آن را نشان می‌دهد

گوگل چگونه دوربین گوشی‌هایش را در آزمایشگاهی مخفی بررسی می‌کند؟

ایلان ماسک از تجربه رصد بیگانگان با 6000 ماهواره در مدار می‌گوید

راز افزایش طول عمر باتری‌ها تا دوبرابر کشف شد!

پاول دورف: اپل با حذف تلگرام از اپ استور،‌ گل‌ به‌خودی زد

آیفون 16 ویژگی منحصربه‌فرد و غیرمنتظره‌ای خواهد داشت

چرا اپل به عرضه یک آیفون ارزان قیمت نیاز دارد؟

شکار لحظه عبور جونو از مقابل مشتری

لزوم آشنایی نسل جدید با آرمان های ملت فلسطین

اولین نشست شورای اداری اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز/ تکریم ایثارگران یکی از مهم‌ترین اولویت‌های کارکنان است

ضرورت بازخوانی و تبیین حماسه های دوران دفاع مقدس برای جوانان و نوجوانان

پایان رکود بازار کامپیوتر؛ رشد قابل قبول در فصل اول 2024 ثبت شد

تلاش برای حفظ حیوانی که در آستانه انقراض است

نسخه موبایل هوش مصنوعی جمنای سریع‌تر از همیشه می‌شود

بازی/ Football League 2024؛ جایگزینی عالی برای فیفا و PES روی موبایل

سامسونگ با گوشی‌های سری گلکسی S25 مرزهای هوش مصنوعی را جابجا می‌کند

نسخه اندرویدی گوگل درایو با قابلیتی کاربردی آپدیت شد

آیا ناسا برای بازگشت از مریخ، دست به دامن ایلان ماسک می‌شود؟

تماشای ماه صورتی آوریل را از دست ندهید