سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

فرار از قربانگاهي به نام دفتر کار در سال 92 مديريت

  بزرگنمايي:


اگر کارمند اداري هستيد و سفت و سخت به ميز خود چسبيده و حرکت نداريد و در شرايط پر اضطراب کار مي کنيد، بايد بدانيد کار در چنين محيطي بسيار زودتر از آنچه تصور مي کنيد شما را به کشتن خواهد داد. در سال جديد سعي کنيد مقداري تغيير کنيد، حداقل از جنبه رابطه سلامت وکار!

صرف نظر از استرس هاي ناشي از ضرب العجل هاي موجود در کار، مسايل متعدد ديگري نيز در اداره ها و شرکت ها وجود دارند که جسم و روح شما را همزمان مي تراشند و از بين مي برند. از چاپگر گرفته تا صفحه کليد، خطرات موجود در محيط کار مي تواند تاثير واقعا منفي بر سلامت جسمي شما داشته باشند. همان طور که فشارهاي ذهني و مغزي نيز در طولاني مدت انسان را از پاي در مي آورند.


1. ساعت ها بي حرکت پشت ميز نشستن

ساعت ها بي حرکت پشت ميز نشستن براي بدن شما به شدت ضرر دارد. درد و ناراحتي ها جسمي حداقل بلايي است که اين کار بر سر شما مي آورد – بي حرکتي پشت ميز براي زمان طولاني باعث مرگ زودرس مي شود. با اين کار خود را در معرض اختلالات اسکلتي و عضلاني، چاقي مفرط، ديابت، سرطان، مشکلات قلبي و ... قرار مي دهيد.

2. ... سر خميده و قوز کردن از آن هم بدتر است

اگر شغل شما به گونه اي است که بايد در تمام روز روي صندلي بنشينيد، حداقل سعي کنيد پشتي ها يا وسايلي براي صندلي خود خريداري کنيد که باعث صاف نشستن و قوز نکردن شما مي شود. اگر تمايلي به اين کار نداريد پس بايد بدانيد با دست خود، خود را در دام بيماري هاي مزمن همچون ورم مفاصل و آماس کيسه هاي مفصلي انداخته ايد.

3. افزايش فرصت هاي آسيب رساندن به جسم خود

اگرچه استفاده از تردميل تاحدي باعث کم شدن خطر چاقي مفرط و بيماري هاي قلبي مي شود اما شايد باعث شود به اميد آن بيش از حد روي صندلي بنشينيد و به بدن خود آسيب برسانيد.

4. جلسات انگيزشي

به منظور هيجان زده کردن کارمندان در مورد اهداف شرکت، کارفرماها ممکن است جلسات انگيزشي يا تمرين هاي گروهي تشکيل دهند. اما محققان دريافته اند مجبور کردن مردم براي داشتن حس خوب در مورد چيزي که از آن مطمئن نيستند، بيشتر باعث ناراحتي آها و در نتيجه حتي به افسردگي آنها منجر مي شود.

5. نبودن تهويه هواي مناسب در اتاق

EPA به اين مشکل، «سندروم ساختمان بيمار» مي گويد. هواي داخل ساختمان 100 مرتبه بيشتر از هواي بيرون آلوده است و شما به طور دايم در معرض گازها و مواد شيميايي مسموم قرار داريد. در سيستم هاي تهويه هوا آلودگي، ذرات سمي، باکتري هاي خطرناک و قارچ هاي انگلي وجود دارد که همه در فضا، به ويژه ساختمان هايي که سيستم تهويه درست و مناسب ندارند، پراکنده مي شوند.

6. در معرض پرتوهاي چاپگرها و دستگاه هاي فتوکپي بودن

دستگاه هاي فتوکپي منبع مخفي اوزون کشنده هستند. البته اگر فيلترهاي آن را به طور مرتب تعويض نکنيد. ميزان کمي از اين گاز مي تواند موجب ايجاد درد و سوزش در قفسه سينه شود. پرينترهاي ليزري نيز همين طور هستند، ذرات تونر آنها وارد ريه و جريان خون و منجر به بيماري هاي ريوي و ديگر بيماري هاي دردناک مي شود.


7. زياد کار کردن با لپ تاپ گرم

اگر لپ تاپ را براي ساعت هاي متمادي به جاي ميز يا پايه، روي پاي خود بگذاريد، ممکن است در اثر گرماي دستگاه دچار بيماري هاي پوستي بشويد. اين ناراحتي ها به ويژه براي مردها بسيار خطرناک است. محققان دانشگاه نيويورک کشف کرده اند گرماي ناشي از لپ تاپ مي تواند موجب افزايش دماي اسکروتوم و در نتيجه کاهش تعداد اسپرم در مردها بشود.

8. کار کردن 10 ساعت در روز

محققان اروپايي کشف کرده اند افرادي که روزانه 10 ساعت يا بيشتر کار مي کنند، احتمال خطر بيشتري براي ابتلا به بيماري هاي قلبي و عروقي، همچون حمله قلبي و ورم گلو دارند.

9. خيره شدن به صفحه نمايش کامپيوتر

اگرچه مانيتور اشعه هاي مضر از خود متصاعد نمي کند اما خيره شدن براي ساعت هاي طولاني به صفحه نمايش آن باعث ايجاد اختلال در بينايي شما مي شود. البته بيشتر اين مشکلات موقتي هستند. به غير از آن، اين کار منجر به ايجاد سردرد و ميگرن نيز مي شود.

10. در معرض نور شديد بودن

قرار داشتن در معرض نورهاي شديد باعث بيماري هاي بيشتر از سردردهاي دايمي مي شود. وقتي در معرض نور زيادي قرار داريد، بدن احساس مي کند در تاريکي مطلق قرار داريد و به همين دليل، ساعت بدن شما به هم مي ريزد. مشکلات سلامتي ناشي از آن نيز شامل خستگي هاي زياد، استرس، فشار خون بالا و افزايش خطر ابتلا به سرطان هستند.

11. واقعا خسته و بي حوصله بودن

به اعتقاد محققان، خستگي و بي حوصلگي باعث کاهش عمر شما مي شود. بر اساس تحقيق يکي از دانشگاه هاي لندن، افرادي که به طور مدام از خستگي دم مي زنند احتمال زيادي دارد در جواني بميرند. و افرادي که هميشه به يکنواختي و ملالت هاي زندگي اعتراض دارند نيز احتمالا در اثر بيماري هاي قلبي يا سکته جان خود را از دست خواهند داد. حتي شايد در معرض خطر تصادف در مسير خانه يه محل کار و بالعکس نيز قرار داشته باشند.

12. صفحه کليدهاي آلوده

صفحه کليدهاي آلوده محلي براي تجمع باکتري ها هستند. ميکروبيولوژيک ها کشف کرده اند صفحه کليدها مي توانند 5 مرتبه آلوده تر از دستشويي باشند و باکتري هاي خطرناکي همچون اي کولي و کوليفورمز در خود داشته باشند. هر دو اين باکتري باعث مسموميت غذا مي شوند. باکتري ديگري که در کيبوردها لانه مي کند، استافلوکوکاس است که موجب ايجاد عفونت هاي شديد مي شود.

13. باکتري هاي موجود در مکان هايي که زياد استفاده مي شوند

صفحه کليدها کامپيوتر تنها محل آلوده به باکتري در اداره نيست. در، شيرآب، دستگيره و کليدهاي چاپگر و ... نيز محل تجمع باکتري ها هستند. ميکروب ها در همه جا حضور دارند و بعضي از آنها موجب مرگ شما مي شوند.

14. بيش از حد تايپ کردن

بيش از حد تايپ کردن منجر به سندروم تاندون هاي مچ (CTS) مي شود. اين بيماري بسيار دردناک است و ممکن است تا بازوي فرد ادامه پيدا کند. اگر CTS همچنان ادامه پيدا کند مي تواند منجر به ايجاد مشکلات دايمي در عصب هاي مچ دست يا آسيب ديدن عضله هاي آن بشود.

15. ضرب العجل هاي فشرده

وقتي با يک برنامه کاري فشرده روبه رو مي شويد، استرس پيدا مي کنيد و اين موضوع روي قدرت يادگيري و حافظه شما تاثير منفي دارد. اينگونه استرس هاي کوتاه مدت نيز به همان اندازه اضطراب هاي طولاني اثر منفي روي بدن دارند.

16. نگه داشتن ماوس در يک مکان واحد

اگر ماوس در همه روز در يک موقعيت واحد قرار داشته باشد مي تواند منجر به ايجاد درد و تغيير شکل در اندام هاي بدن (RSI) شود. در نتيجه تکرار مداوم يک حرکت، تکرار حالت اشتباه يا فشار اشتباه مداوم، تاندون اندام هاي بالايي بدن به ويژه دست بيشتر از حد معمول کشيده مي شوند و آسيب مي بينند.

17. استفاده نادرست از گوشي هاي هوشمند

افرادي که به طور مداوم از گوشي هاي هوشمند براي ارسال پيامک و ايميل استفاده مي کنند، در معرض خستگي عضلاني قرار دارند. اين خستگي نيز نوعي RSI است. عوارض اين دردها زياد است و ممکن است به مچ دست يا بالاتر نيز نفوذ کند و منجر به ناتواني دست ها شود.

18. خوردن فست فود براي ناهار

بيشتر کارمندان هر چند وقت يکبار يا بعضي ها به طور دايم هنگام ناهار بيرون مي روند و غذاهاي آماده و فست فود مي خورند. اما بايد بدانيد اين نوع غذاها تاثيرات منفي زيادي روي بدن دارند. فست فودها سرشار از کالري و چربي هاي اکسيده هستند که باعث افزايش خطر حمله هاي قلبي مي شود.

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/160/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

«صفحه اول اینترنت» برای تمرکز بیشتر بر دیدگاه‌ها، آپدیت شد

تصاویری از پنل‌های خورشیدی جدیدی که در هر مکانی امکان نصب آن وجود دارد

مطالبه‌گری؛ مهمترین برنامه عملیاتی بنیاد شهید و امور ایثارگران در دولت سیزدهم

بررسی گوشی Redmi 10 5G؛ اقتصادی و پرطرفدار

هوش مصنوعی و احتمال جنگ و فروپاشی اجتماعی

کیش برترین منطقه آزاد در حوزه‌ی اقتصادی شد

تردز حالا 150 میلیون کاربر ماهانه دارد

کیش در صدر مناطق آزاد نشست/ تقدیر ویژه‌ی معاون اول رئیس‌جمهور و وزیر اقتصاد از مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش به عنوان رتبه‌ی برتر روابط عمومی و تصویرسازی

داستان عاشقانه سمی یک پروانه!

تقاضا برای هدست ویژن پرو اپل رو به کاهش است

مایکروسافت حجم آپدیت‌های ماهانه ویندوز 10 را به‌شدت کاهش داد

دیدار چهره به چهره مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل با جامعه معظم ایثارگری

قیمت HDD سیگیت و وسترن دیجیتال افزایش یافت

جو بایدن لایحه «فیلترینگ یا فروش تیک تاک» را امضا کرد؛ مدیرعامل پلتفرم چینی: جایی نمی‌رویم

نانوگرافن پروانه‌ای برای استفاده در حوزه کوانتومی ساخته شد

سامسونگ شارژر جدید 50 واتی USB PD خود با دو پورت Type-C را معرفی کرد

موفقیت ایران در ساخت موتور بنزینی 6 سیلندر

تست موفق اولین موتور 6سیلندر ایرانی

استاندار ایلام: از عملکرد اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان رضایت داریم

تشخیص سرطان از یک قطره خون طی چند دقیقه

گوشی خوش‌قیمت جدید اوپو از شارژ 100 وات پشتیبانی می‌کند

غول باستانی که کوسه‌های سفید امروزی را کوتوله می‌کند!

اپل ظاهراً در تأمین نمایشگر OLED آیپد پرو 11 اینچی با محدودیت‌هایی روبه‌رو است

سرنوشت تیک‌تاک با تصویب قانون آمریکایی چه می‌شود؟

3 فضانورد چینی امروز راهی ایستگاه فضایی‌شان می‌شوند

غفلت از سرکشی به خانواده های شهدا پذیرفتنی نیست

هوش مصنوعی متن‌باز جدید اپل معرفی شد؛ پردازش بدون نیاز به اینترنت

این عینک، زبان اشاره را ترجمه می‌کند

مخترع ایرانی مدال برنز نمایشگاه اختراعات ژنو 2024 را کسب کرد

تصاویری خیره‌کننده از «ماه صورتی» در سراسر جهان

دو گوشی قدیمی به پایان چرخه عمر رسیدند و دیگر آپدیت نمی‌شوند

استفاده هکرها از دستگاه‌های سیسکو برای جاسوسی

ویدیویی از کاوشگر کنجکاوی که مناطق رسوبی در مریخ را نشان می دهد

تکریم و سپاسگزاری استاندار و مدیرکل بنیاد مازندران از والدین معزز شهیدان والامقام سروی

حضور مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گلستان در برنامه زنده صبح عالی

بنیاد باید به نهاد راهبردی و مطالبه‌گر تبدیل شود

واتس‌اپ به ارسال پیام به شماره‌های ذخیره نشده و ورود با فیس‌آی‌دی مجهز می‌شود

توسعه روشی برای بهبود مصرف انرژی در دستگاه‌های مخابراتی

گلکسی زد فلیپ 5 از یک قابلیت هوش مصنوعی One UI 6.1 محروم است

اینترنت برای کنکور امسال قطع نمی‌شود؟

منتظر پیکسل تبلت 2 گوگل نباشید

اگر از تبلیغات داخل سیستم عامل متنفرید ویندوز 11 را آپدیت نکنید!

تعداد کاربران فعال اسپاتیفای 19 درصد رشد کرد

هوش مصنوعی شیطانی هم ساخته شد!

چرا اجرام زحمت در ایستگاه فضایی بین المللی شناور می شوند؟

قابلیت انقلابی واتساپ معرفی شد؛ انتقال فایل بدون نیاز به اینترنت

از هوش مصنوعی تا تماس ویدیویی؛ قابلیت‌های جدید عینک متا ری-بن را ببینید

قابلیت عجیب P70 پرو را ببینید؛ عضو پرآوازه خانواده هواوی

طرح تعویض رایگان سامسونگ برای گوشی هایی که این مشکل را دارند

برنامه/ فکرتان را به یک اثر هنری تبدیل کنید