سیاست و بازاریابی
علائم فروش نسنجیده
شنبه 4 آذر 1396 - 11:20:44 AM
مارکتینگ نیوز
بازاریابی سیاسی - فروشندگان هم مانند ستاره های سینما که نقش عوض می کنند در تعویض لباس مبدل و رنگ و نقش خود حرفه ای شده اند.
به گزارش فرصت امروز، آنها برای اینکه پول را از جیب مشتریان بیرون بکشند، نقش افراد متعددی را بازی می کنند، اما در حرفه بازیگری شخصیتی که نقش های متعددی را بازی می کند پول بیشتری درمی آورد. در حرفه فروش این کار باعث تزلزل، فشار بیشتر و تباه شدن زندگی فروشندگان می شود. هنگامی که شما مدت طولانی به کاری تظاهر می کنید، تنها راه خاتمه دادن آن صداقت است. صادق بودن باعث می شود روابط سطحی فروش قطع شود.
به گزارش هورموند، نقش بازی کردن در حرفه فروش خواه یک استاندارد باشد یا کاری که به ندرت انجام می دهید، درهرحال باعث تخریب حرفه فروش می شود و درنهایت به سقوط شما می انجامد. نقش بازی کردن در تلاش های فروش با شش نشانه زیر مشخص می شود. اگر بعضی از آنها در حرفه فروش شما دیده می شود وقت آن است که جامه دروغین فروش را از تن درآورید و به خرابکاری های خود ادامه ندهید.
1- اعتمادبه نفس کاذب
تظاهر به انجام کاری برای انجام شدن آن، روشی خطرناک در فروش به حساب می آید. عدم آموزش صحیح در فروش سبب می شود در فرآیند به نمایش گذاردن شخصیت های متعدد برای فروش، هیچ تصویری از خودتان نداشته باشید و به خود توجه نکنید. به جای اینکه اعتمادبه نفس شما در حرفه فروش براساس پرورش ارتباطات باشد، براساس تظاهر به داشتن ارتباط است و زمانی که بادهای ناملایم می وزند، آن زمان درمی یابید که اعتمادبه نفس کاذب شما چیزی بیش از یک خانه پوشالی نیست. شما برای موفقیت در فروش به اعتمادبه نفس واقعی نیاز دارید نه تکبری که زاییده غرور و ظاهرسازی است؛ اعتمادبه نفسی که بتوانید توسط آن هر بار بیش از قبل به مشتریان خدمت کنید.
2- موفقیت تصادفی
هر موفقیتی که براساس طرحی بر محور صداقت نباشد، تصادفی و اتفاقی است. فروش شانسی و اتفاقی باعث موفقیت های نامنظم می شود. هر چه بیشتر روی موفقیت تصادفی در فروش تکیه کنید، باید بیشتر و سخت تر کار کنید تا موفق شوید درحالی که احساس رضایت کمتری خواهید کرد.
واقعیت این است که هنگامی که فروش براساس صداقت باشد موفقیت قطعی است. تنها راه رسیدن به ثبات در حرفه فروش این است که موثرترین روش را یاد بگیرید و هر بار آن را تکرار کنید. هرگز نمی توانید با نقش بازی کردن به این معیار جامه عمل بپوشانید چون نه مفید است و نه منطقی.
خلاصه اینکه موفقیت تزلزل ناپذیر فروش با پایداری و تداوم حفظ می شود. عدم تعهد در رفتار به نتایج و بازتاب های غیرمسئولانه منجر می شود و در این صورت نمی توانید حرفه فروش بادوامی داشته باشید.
3- بی رغبتی در فروش
فروشنده هایی که به برقراری تماس تلفنی تمایل ندارند به دو دسته تقسیم می شوند:
- فروشنده هایی که به آنچه می فروشند اعتماد ندارند.
- فروشنده هایی که به توانایی فروش خود اعتماد ندارند.
توانایی شما در گفتن دروغ مصلحتی برای فروش جزو موارد شماره 2 به حساب نمی آید. برای فروش موفق (باصداقت و خلوص) راهی وجود دارد و اگر شما نمی دانید که چطور این کار را انجام دهید، به طور یقین به شکلی دروغین به نوعی از فروشندگی متکی هستید که به بی رغبتی منجر می شود.
اگر به محصول خود اعتماد ندارید، دوباره همین وضع تکرار می شود. اگر کارفرما شما را وادار کند محصول یا سرویس نامرغوبی بفروشید، باید از کار خود استعفا دهید. همواره چیزی بفروشید که به راستی می توانید به فروش آن افتخار کنید، یعنی همان چیزی که مطمئن هستید برای زندگی مردم باارزش است.
4- مشتریان بی وفا
احتمال دارد بارزترین نشانه نقش بازی کردن این باشد که مشتریان هیچ کاری نمی کنند. زمانی که برای جلب اعتماد مشتری هیچ دلیلی نمی آورید یا دلایل دروغین می آورید، آنها هم تمایل خود را برای خرید مجدد از دست می دهند و برای معرفی شما به دیگران میلی ندارند.
نقش بازی کردن اگر به فروش هم منجر شود، اغلب این فروش فقط یک بار انجام می شود. اگر مشتریان فعلی خود را نتوانید حفظ کنید و به کار کردن با آنها ادامه دهید، موفقیت شما کوتاه مدت می شود.
5- بیش ازحد کار کردن
80 ساعت کار کردن در هفته، پیش نیاز موفقیت در حرفه فروش نیست. متاسفانه نقش بازی کردن باعث می شود بخواهیم بیشتر و سخت تر از حد لازم کارکنیم که به مرورزمان باعث می شود برای رسیدن به اهداف خود، ساعت های بیشتری کار کنیم. سال هاست که در کتاب های مربوط به فروش می خوانیم «برای اینکه بیشتر فروش کنید باید معامله را یکسره کنید.» این طرز تفکر باعث می شود که بخواهید روش های متعدد را امتحان کنید تا یکی جواب دهد. یکسره کردن معامله نه تنها پند و اندرزی بیهوده، بلکه بی نتیجه و برای حرفه شما بسیار مخرب است.
6- تغییر شغل
نقش بازی کردن بیشتر فروشندگان باعث می شود که فقط مدت کوتاهی در یک زمینه فروش کار کنند. مشکل اینجاست که بیشتر فروشندگان هرگاه اوضاع موافق و بر میل شان نیست، به جای اینکه در آینه نگاه کنند و خود را مقصر بدانند، تقصیر را به گردن دیگران می اندازند. عوض کردن شرکت یا نوع محصول یا رفتن به مکانی جدید به منظور فروش لزوما نتیجه متفاوتی نمی دهد.

http://www.PoliticalMarketing.ir/fa/News/14020/علائم-فروش-نسنجیده
بستن   چاپ