سیاست و بازاریابی
رییس سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران در کنفرانس توسعه منابع انسانی:
مدیران جرأت تصمیم‌گیری برای ورود به حوزه‌های نوظهور را در خود ایجاد کنند
سه شنبه 16 آبان 1396 - 12:11:24 PM
شاتا نیوز
بازاریابی سیاسی - رییس سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران تأکید کرد: مدیران باید جرأت تصمیم‌گیری برای ورود به حوزه‌های نوظهور را که منجر به خلاقیت و مسیرسازی می‌شود، در خود ایجاد کنند.
به گزارش شاتا، منصور معظمی در سیزدهمین کنفرانس توسعه منابع انسانی، تصریح کرد: اگر مدیران برای ورود و پذیرش فناوری‌های نوظهور و ریکس‌پذیر به موقع تصمیم‌گیری نکنند، قطعاً از جهان عقب می‌مانیم، با کاهش درآمدهای ملی روبرو می‌شویم و رتبه ما در در بسیاری از شاخص‌های جهانی نامطلوب خواهد شد. همچنین مدیران محافظه‌کار پرورش شده و از گردونه رقابت جهانی حذف خواهیم شد.
معظمی ادامه داد: اگر خودمان را با انقلاب چهارم صنعتی هماهنگ و تجهیز نکنیم از قافله عقب می‌مانیم و باید برای ورود به آن زیربناها را چه صنعتی و چه نیروی انسانی فراهم کنیم.
وی ادامه داد: متناسب با ریکس‌پذیری، مسئولیت و سختی کار، باید شرایط کار هم به گونه‌ای رقم بخورد که رغبت ایجاد کند و طراحی نظام جبران خدمت مناسب و مؤثر برای نگهداشت و افزایش انگیزه مدیران در پذیرش مسؤولیت، قبول وظایف و کارهای سخت و پیچیده و با ریکس بالا انجام بگیرد.
معظمی با اشاره به اهداف سند چشم‌انداز 1404 تصریح کرد: اوضاع فعلی کشور در شاخص توسعه منابع انسانی ناگوار نیست اما برای دستیابی به اهداف چشم‌انداز ریکس‌پذیری مدیران و مهمتر از آن اشاعه این مهم به داخل سازمان‌ها از اوجب واجبات است.
وی با اشاره به موضوع بی‌انگیزگی به عنوان یکی از مشکلات جدی پیش روی مدیران سازمان‌ها افزود: عدم واگذاری مسایل جدی به کارکنان، احساس بی‌ارزشی برای سازمان، دیده نشدن توسط مافوق با سطح پایین‌تر، عدم توجه به نظام شایسته‌سالاری، حقوق و مزایای پایین و عدم ثبات مدیریت از دلایل بی‌انگیزگی کارکنان است.
معظمی ادامه داد:‌ مهمترین نتیجه‌ای که بی‌انگیزگی در سازمان به دنبال دارد نارضایتی ذینفعان، اشاعه فرهنگ بی رغبتی و بی‌مسئولیتی و واگذاری تصمیم به سطوح بالاتر است.
رییس شورای سیاست‌گذاری این کنفرانس، تصریح کرد: عدم ریکس‌پذیری یکی از مشکلاتی است که مدیران دچار آن شده‌اند و باید واکاوی شود که چرا مدیران محافظه‌کار شده‌اند و برای یک تصمیم ساده مدت‌ها وقت صرف می‌کنند.
وی ادامه داد: دستگاه‌های بازرسی و نظارتی نیز نباید به گونه‌ای عمل کنند که قدرت جسارت و تصمیم‌گیری را از مدیران سلب کند و اینگونه دستگاه‌ها باید رویکرد حمایتی و مشورتی را توسعه دهند.
مظعمی با تأکید بر جانشین‌پروری تأکید کرد: استفاده از استعداد جوانان برای هر سازمانی یک مزیت برجسته به شمار می‌رود و تحقق اهداف سازمان معطوف به عوامل انسانی فعال برخوردار از روحیه مشارکت و تقویت نظام انگیزشی در کارکنان است.
وی اظهار کرد: می‌توان مسئولیت‌ها را به مدیران دهه سوم و چهارم انقلاب سپرد.

http://www.PoliticalMarketing.ir/fa/News/13880/مدیران-جرأت-تصمیم‌گیری-برای-ورود-به-حوزه‌های-نوظهور-را-در-خود-ایجاد-کنند
بستن   چاپ