سیاست و بازاریابی
با پشتیبانی صندوق حمایت از صنایع الکترونیک صورت گرفت:
تولید سیگنال‌های الکترونیکی با اتکا به دانش ایرانی
سه شنبه 2 آبان 1396 - 8:47:57 AM
شاتا نیوز
بازاریابی سیاسی - پژوهشگران ایرانی با پشتیبانی تسهیلاتی صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع الکترونیک(صحا)موفق به ساخت فانکشن ژنراتور به روش DDS شدند.
به گزارش شاتا؛ احسان سلیمانی، مدیرعامل یک شرکت الکترونیکی درباره این محصول گفت: فانکشن ژنراتور دستگاهی است که قابلیت تولید امواج متناوب (AC) به‌منظور آزمایش مدارهای طراحی شده در آزمایشگاه را دارد. این امواج می‌تواند در توابع متفاوتی از جمله سینوسی، مثلثی، مربعی و... باشد. دلیل نام‌گذاری دستگاه با عنوان فانکشن ژنراتور نیز به علت تولید این توابع موج‌های متفاوت است. در واقع این دستگاه معادل هر سیگنال الکترونیکی را تولید می‌کند.
وی افزود: این دستگاه در آزمایشگاه‌های مختلف برق و الکترونیک کاربرد دارد و می‌تواند در مراکز آموزشی و صنایع نظامی، پزشکی، تولیدی و تمامی آزمایشگاه‌های مهندسی برق دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی مورد استفاده باشد.
سلیمانی با بیان اینکه هم‌اکنون دو نمونه از این دستگاه‌ها (فانکشن ژنراتور 3 مگاهرتز و فانکشن ژنراتور 5 مگاهرتز) با هدف تولید تجهیزات آزمایشگاهی مهندسی برق با حمایت صحا تولید شده است تصریح کرد: تولید موج DDS(تولید سیگنال به روش دیجیتال)،رنج فرکانس خروجی Hz25 و MHz5، دقت فرکانس Hz 25، تنظیم‌پذیری آسان، رنج دامنه خروجی 10mvP-P تا vP-P10، مقاومت خروجی 50 اهم، ثبات فرکانس بسیار بالا، اعوجاج هارمونیک بسیار پایین، موج‌های سینوسی، مثلثی، مربعی و سیگنال استاندارد TTL، تجهیز به فرکانس متر، قابلیت تنظیم DUTY، تنظیم آفست، تنظیم دامنه، تجهیز به تضعیف کننده دامنه -dB 20 و– dB40، نمایشگر LCD، ولتاژ ورودی 220 ولت 50 هرتز، محدوده دمای کاری تا حداکثر 60 درجه سانتی‌گراد، محدوده رطوبت کاری 10 تا 70 درصد از جمله مشخصه‌های فنی این دو دستگاه است.
وی ادامه داد: ابتدایی‌ترین نوع فانشکن ژنراتورها مربوط به مدل‌های آنالوگ است. پیش از این در ایران مدل آنالوگ این تکنولوژی تولید می‌شد اما مدل دیجیتالی DDS این دستگاه هم اکنون در کشور ساخته شده است.
این مدیرعامل افزود:کیفیت این دستگاه با نمونه‌های مشابه خارجی برابری می‌کند و حتی برخی از مشخصه‌های بهتر و دقت بالاتری را دارد. همچنین از نظر قیمتی نیز این دستگاه 20 تا 30 درصد نسبت به نمونه‌های مشابه خارجی کمتر است که با احتساب هزینه‌های حمل و نقل، ترخیص و گمرک برای واردکنندگان، قیمت آن به پنجاه درصد کمتر می‌رسد.
سلیمانی یادآور شد: هم‌اکنون این محصول به دلیل نوین بودن، سهم کمی از بازار را به خود اختصاص داده است اما قطعا ظرف یکی دو سال آینده حجم بالایی از بازار را به خود اختصاص خواهد داد. هنوز صادرات این محصول آغاز نشده است اما در گام نخست قصد صادرات این محصول به کشورهای خاورمیانه مانند عراق را داریم و در گام‌های بعدی با افزایش تولید و رونق کارمان قصد توسعه این محصول به سایر کشورها را خواهیم داشت.
وی ادامه داد: استانداردهای خاصی برای این محصول ارایه نشده است. این دستگاه‌ها هم‌اکنون دارای یک سری از استانداردهای تعریف شده خود شرکت هستند اما قطعا برای صادرات این محصول نیازمند رعایت استانداردهای بین‌المللی خواهیم بود.
مدیرعامل این شرکت الکترونیکی در پایان درباره نحوه حمایت صحا از این طرح گفت: صحا پس از کسب اطلاع از سهم بسزای این دستگاه در خروج از ارز و سودآوری فراوان آن، نسبت به حمایت از اجرای این طرح تمایل پیدا کرد. حمایت صندوق از این طرح باعث شد روند اجرای این طرح تسریع یابد. البته امیدواریم حمایت صحا را نسبت به دیگر طرح‌هایمان نیز داشته باشیم و با کمک آن بتوانیم روند اجرای این طرح‌ها را هم سرعت ببخشیم.

http://www.PoliticalMarketing.ir/fa/News/13665/تولید-سیگنال‌های-الکترونیکی-با-اتکا-به-دانش-ایرانی
بستن   چاپ