سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

هرآنچه از پرچمداران جدید گوگل می‌دانیم نکات خواندني

  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

١٠١
٠


زومیت / پیکسل 4 و پیکسل 4 ایکس‌ال به‌عنوان جدیدترین پرچمداران گوگل در آینده‌ای نزدیک رونمایی خواهند شد؛ این گوشی‌ها قرار است چه مشخصات فنی و ویژگی‌هایی داشته باشند؟
با از راه رسیدن سیستم‌عامل اندروید 10 و همچنین عرضه‌ی گوشی‌های پیکسل 3a و پیکسل 3a ایکس‌ال به بازار، کم‌کم بحث درمورد نسل بعدی گوشی‌های گوگل داغ‌تر می‌شود. از مدتی پیش شایعات مختلف درمورد پیکسل 4 و پیکسل 4 ایکس‌ال آغاز شده‌اند؛ گوشی‌هایی که کمتر از یک ماه دیگر قرار است در رویدادی ویژه به‌صورت رسمی معرفی شوند.
تمام شایعات مرتبط به پیکسل 4 از زمانی آغاز شد که شاهد انتشار چند کدنام مرتبط به آن بودیم. مدتی پیش بود که توسعه‌دهندگان اندرویدی دو کدنام جدید مربوط به محصولات گوگل را فاش کردند؛ Coral و Needlefish. ظاهرا این دو کدنام به گوشی‌های پیکسل 4 و پیکسل 4 ایکس‌ال اشاره می‌کنند. گوگل برای گوشی‌های پیشین خود نیز از کدنام‌های مشابه (جانوران دریایی) استفاده کرده بود. کدنام‌ محصولات گوگل معمولا اسامی جذابی هستند، اما در هر صورت جزئیاتی را درارتباط‌با دستگاه فاش نمی‌کنند.
ظاهر پیکسل 4 چگونه خواهد بود؟
گوگل همه‌ساله رویکردی محافظه‌کارانه برای نمایش زبان طراحی گوشی‌هایش اتخاذ کرده بود، اما این روند در رابطه با پیکسل 4 پابرجا نماند. 12 ژوئن 2019 (22 خرداد 1398) بود که گوگل در حرکتی غیرمنتظره، به‌صورت رسمی ساخت پیکسل 4 را تأیید کرد. این شرکت در همان ابتدا، رندری رسمی را از پنل پشتی گوشی با رسانه‌ها به‌اشتراک گذاشت. این بار در پیکسل 4 شاهد طراحی دو قسمتی پنل پشتی نخواهیم بود؛ ظاهرا پیکسل 4 مشابه بسیاری دیگر از پرچمداران فعلی بازار، دارای پنل پشتی شیشه‌ای‌مانند و یک‌دست خواهد بود.
مورد مهم دیگر، بهره‌مندی پیکسل 4 از ماژول دوربین بزرگ‌تر است. در پیکسل 4 برخلاف گوشی‌های قبلی، به‌جای یک دوربین اصلی شاهد دو دوربین مجزا در پنل پشتی دستگاه خواهیم بود. افزون‌بر این‌ها، درکنار دوربین‌ها یک فلاش LED و یک حسگر مجزا که فعلا نمی‌دانیم چه عملکردی دارد نیز جای گرفته‌اند. پیش‌بینی می‌کنیم که حسگر یادشده از نوع مدت‌پرواز (ToF) باشد.
فعلا مشخص نیست که آیا گوگل می‌خواهد در آینده‌ای نزدیک رندرهای جدیدی را نیز منتشر کند یا خیر. در هر صورت انتشار رندر رسمی یک گوشی ماه‌ها پیش از رونمایی رسمی، اتفاقی نیست که به آن عادت داشته باشیم، اما گوگل تصمیم گرفته است چنین کاری را انجام دهد تا از همان ابتدا، کاربران را با نوع طراحی پیکسل 4 آشنا کند.
تقریبا یک ماه پس از آن در هشتم ژوئیه 2019 (17 تیر 1398) بود که رندرهای جدیدی از پیکسل 4 منتشر شدند. البته این رندرها رسمی نبودند و افشاگر معروف یعنی آن‌لیکس آن‌ها را در فضای مجازی پخش کرده بود. در رندرهای جدید، هم پنل پشتی دستگاه دیده می‌شد و هم پنل جلویی. به‌طور کلی پنل پشتی دستگاه همان چیزی است که پیش‌تر دیده بودیم، اما این نخستین بار بود که چشممان به پنل جلویی پیکسل 4 می‌افتاد.
بر این اساس ظاهرا گوگل قصد دارد در پرچم‌دار جدیدش به انتقادات واردشده به بریدگی نمایشگر پیکسل 3 گوش فرا دهد و در پیکسل 4 به‌طور کلی بریدگی نمایشگر را حذف کند. طراحی پنل جلویی پیکسل 4 همان طراحی سنتی گوشی‌های سال‌های اخیر است و در قسمت بالا و پایین نمایشگر آن، حاشیه‌های به‌نسبت درخورتوجهی دیده می‌شوند. طراحی پیکسل 4 در نگاه اول و در مقایسه با گوشی‌هایی نظیر وان‌پلاس 7 پرو و گلکسی نوت 10 چندان آینده‌نگرانه به‌نظر نمی‌رسد؛ اما در هر صورت جذابیت‌های خاص خودش را دارد.
20 ژوئیه 2019 (29 تیر 1398) بود که آن‌لیکس مجددا رندرهای جدیدی را از پیکسل 4 و پیکسل 4 ایکس‌ال این بار با وضوح 5K منتشر کرد. رندرهای یادشده، چیز جدیدی را درمورد این گوشی‌ها به ما نشان نمی‌دادند، اما این امکان را فراهم کردند تا نگاه واضح‌تر و دقیق‌تری به پرچمداران آینده‌ی گوگل بیاندازیم. در شایعات مختلف و رندرهای فاش‌شده آمده است که پیکسل 4 احتمالا در حداقل سه رنگ متنوع عرضه خواهد شد: مشکی، سفید و نارنجیِ روشن.
گوگل پیکسل 4 / Google Pixel 4گوگل پیکسل 4 / Google Pixel 4گوگل پیکسل 4 / Google Pixel 4گوگل پیکسل 4 / Google Pixel 4
بسیاری از رسانه‌ها هنگام بررسی پیکسل 3 انتقاداتی به رنگ‌بندی آن داشتند و معتقد بودند، مدل‌هایی از این دستگاه که با رنگ‌های به بنفش و صورتی عرضه شده بودند، جذابیت زیادی نداشتند. بنابراین باید ببینیم که آیا نسخه‌ی نارنجی‌رنگ پیکسل 4 خواهد توانست توجهات را به‌سمت خود جلب کند یا خیر.
مشخصات فنی پیکسل 4 به چه صورت خواهد بود؟
7 اوت 2019 (16 مرداد 1398) رسانه‌ی 9to5Google مشخصات فنی پیکسل 4 و پیکسل 4 ایکس‌ال را به نقل از منبعی مؤثق فاش کرد. در جدول زیر، می‌توانید این مشخصات را مشاهده کنید:
شاید حائز‌اهمیت‌ترین مورد در جدول بالا، شایعه‌ی بهره‌مندی گوشی‌های پیکسل 4 و پیکسل 4 ایکس‌ال از نمایشگری با رفرش‌ریت 90 هرتز باشد. چنین نمایشگری را در گوشی‌های انگشت‌شماری دیده‌ایم که یکی از جدیدترین آن‌ها، پرچم‌دار تازه‌نفس وان‌پلاس یعنی وان‌پلاس 7 پرو است. رفرش‌ریت 90 هرتزی باعث می‌شود نمایشگر گوشی بتواند محتوای بصری را به‌شکل روان‌تری به‌نمایش بگذارد تا نهایتا تماشای آن لذت‌بخش‌تر باشد. گفته می‌شود که گوگل قصد دارد نمایشگر گوگل پیکسل 4 را Smooth Display بنامد؛ چنین نمایشگری می‌تواند تأثیر درخورتوجهی روی فروش پیکسل 4 بگذارد.
مورد مهم دیگر در بین مشخصات فنی پیکسل 4، ارتقاء حافظه‌ی رم آن به 6 گیگابایت است. از زمان معرفی نسخه‌ی اولیه‌ی پیکسل تاکنون، تمامی گوشی‌های ساخت گوگل به نهایتا 4 گیگابایت حافظه‌ی رم مجهز شده‌اند که همواره انتقاداتی را به‌دنبال داشته است؛ به‌خصوص سال گذشته هنگام عرضه‌ی پیکسل 3، کارشناسان متعددی از برخی مشکلات این گوشی برای پردازش کارهای مربوط به رم گله‌مند بودند و اعتقاد داشتند که 4 گیگابایت رم برای چنین پرچمداری کافی نیست. با افزایش حافظه‌ی رم گوشی به 6 گیگابایت، احتمالا انتقادات وارد به رم پیکسل 4 بسیار کمتر خواهد شد.
طی سال‌های اخیر، گوشی‌های خانواده‌ی پیکسل همواره از لحاظ عمر باتری نتوانسته‌اند انتظارات را برآورده کنند و ظاهرا این روند قرار نیست در پیکسل 4 هم دست‌خوش تغییر شود. براساس اطلاعات فاش‌شده، گوشی پیکسل 4 ایکس‌ال از یک باتری با ظرفیت 3٬700 میلی‌آمپرساعت استفاده می‌کند که در نگاه اول کافی و خوب است، اما احتمالا کاربران پیکسل 4 هنگام عرضه‌ی آن، گله‌مندی‌های زیادی از باتری 2٬800 میلی‌آمپرساعتی این گوشی خواهند داشت.
به دوربین پیکسل 4 می‌رسیم. گزارشی در روز 6 سپتامبر 2019 (15 شهریور 1398) منتشر شد که از اعمال بهبودهایی مهم در قابلیت Night Sight دوربین پیکسل‌های گوگل خبر می‌داد. در این گزارش همچنین آمده بود که پیکسل 4 از یک قابلیت کاملا جدید به‌نام Motion Mode بهره‌مند است که به شما امکان می‌دهد حتی وقتی که سوژه‌ی موردنظرتان در حال حرکت است، از آن عکسی با پس‌زمینه‌ی تار ثبت کنید. افزون‌بر این‌ها، در تاریخ 9 سپتامبر 2019 (18 شهریور 1398) بود که شاهد فاش شدن یک ویدیوی تبلیغاتی از پیکسل 4 بودیم که از آمدن قابلیتی ویژه برای عکاسی از ستارگان به پیکسل 4 خبر می‌داد. ظاهرا این قابلیت به کاربر امکان می‌دهد هنگام شب تصاویر جذابی را از ستارگان ثبت کند، به‌گونه‌ای که پیش‌تر ندیده‌اید.
همچنین در جایی دیگر شاهد مقایسه‌شدن دوربین پیکسل 4 با گوشی گلکسی نوت 10 پلاس سامسونگ بودیم. بررسی‌های انجام‌شده نشان داد که نوت 10 پلاس توانایی بیشتری در ثبت تصاویر باکیفیت دارد. البته یادآوری این نکته ضروری است که آزمایش موردبحث درحالی انجام شده که هنوز مراحل تولید پیکسل 4 به پایان نرسیده و این یعنی هنوز سخت‌افزار و نرم‌افزار آن، کامل نیست. برای اظهارنظر قطعی درمورد دوربین پیکسل 4 و مقایسه‌ی آن با سایر پرچمداران، بهتر است تا هنگام عرضه‌ی رسمی گوشی به بازار صبر کنیم.
قابلیت Motion Sense چیست؟
در سال 2015 میلادی، گوگل به معرفی Project Soli پرداخت؛ Project Soli در واقع یک تراشه‌ی به‌خصوص است که به شما امکان می‌دهد با انجام ژست‌های حرکتی با دست در بالای دستگاه‌های مختلف، آن‌ها را کنترل کنید. چهار سال بعد، سرانجام این تراشه به یکی از محصولات گوگل یعنی گوشی پیکسل 4 راه پیدا کرده است. 29 ژوئیه 2019 (7 مرداد 1398) گوگل یک تیزر ویدیویی را در صفحه‌ی یوتیوبش آپلود کرد و در آن نشان داد که قابلیت موشن سنس (Motion Sense) در پیکسل 4 به چه صورت کار می‌کند. ظاهرا دو قابلیت اصلی ارائه‌شده توسط موشن سنس، باز کردن قفل از طریق تشخیص چهره و دیگری ژست‌های حرکتی است.
گوگل درارتباط‌با قابلیت تشخیص چهره‌ی موشن سنس می‌گوید: «همین که گوشی پیکسل 4 را در دست بگیرید، تراشه‌ی Soli با فهمیدن اینکه شما ممکن است بخواهید قفل گوشی‌تان را باز کنید، به‌صورت خودکار حسگرهای مربوط به قابلیت تشخیص چهره را فعال خواهد کرد. اگر حسگرها و الگوریتم‌های سیستم تشخیص چهره بتوانند شما را شناسایی کنند، همان لحظه که گوشی را بردارید، قفلش باز خواهد شد. نکته‌ی جذاب این است که سیستم تشخیص چهره پیکسل 4 هم به‌صورت افقی و هم به‌صورت عموی کار می‌کند. حتی اگر گوشی را به‌صورت وارونه نگه داشته باشید، سیستم تشخیص چهره توانایی شناسایی شما را دارد. شما همچنین می‌توانید از سیستم تشخیص چهره پیکسل 4 برای پرداخت‌های امن و احراز هویت در اپلیکیشن‌های مختلف استفاده کنید.»
همان‌طور که گفتیم، قابلیت مهم دیگر موشن سنس، ژست‌های حرکتی هستند. به‌لطف موشن سنس شما خواهید توانست دست خود را در جلوی نمایشگر پیکسل 4 تکان دهید تا در یک چشم‌به‌هم‌زدن، گوشی به حالت سکوت دربیاید یا مثلا آهنگ‌ها را عوض کنید. از این طریق همچنین امکان خاموش‌کردن آلارم گوشی وجود دارد. جالب اینجا است که تمامی کارهای یادشده بدون لمس‌کردن گوشی قابل‌انجام هستند. جالب‌تر اینکه گوگل می‌گوید قابلیت‌های یادشده در حال حاضر تنها آغازِ کار هستند و به‌مرور زمان هرچه پیکسل‌ها بهتر و پیشرفته‌تر می‌شوند، موشن سنس هم همراه‌با این گوشی‌ها تکامل پیدا خواهد کرد.
بااین‌حال، ظاهرا تمامی کاربران امکان بهره‌مندی از ویژگی‌های جذاب موشن سنس را پیدا نخواهند کرد. براساس اعلام رسمی گوگل، موشن سنس قرار است تنها در برخی کشورهای منتخب در دسترس قرار گیرد. آنطور که در صفحه‌ی پیکسل 4 در فروشگاه بست‌بای آمده است، این قابلیت برای ایالات متحده‌ی آمریکا، کانادا، سنگاپور، استرالیا، تایوان و بیشتر کشورهای اروپایی فعال خواهد بود؛ گرچه فعلا به نام کشورهای اروپایی اشاره‌ای نشده است. پیش‌بینی می‌کنیم که فهرست کشورهای تحت‌پشتیبانی موشن سنس به‌مرور زمان گسترش یابد تا افراد بیشتری امکان بهره‌مندی از آن را پیدا کنند.
پیکسل 4a نیز در کنار پیکسل 4 معرفی خواهد شد؟
گوشی‌های پیکسل 3a و پیکسل 3a ایکس‌ال مدتی است روانه‌ی بازار شده‌اند و آمار نشان می‌دهد توسط کسانی که می‌خواهند با پرداخت هزینه‌ای کمتر تجربه‌ی استفاده از گوشی‌های گوگل را پیدا کنند، به شکل درخورتوجهی مورداستقبال قرار گرفته‌اند. با درنظرگرفتن این موضوع، منطقی است اگر فکر کنیم گوگل بخواهد به‌طور جدی به ساخت نسخه‌ی ارزان‌قیمت‌تر پیکسل 4 با نام پیکسل 4 ای اقدام کند. اگر به‌خاطر داشته باشید، در بخش ابتدایی مقاله درمورد کدنام گوشی‌های پیکسل 4 و پیکسل 4 ایکس‌ال بحث کردیم. اخیرا کدنام دیگری نیز پیدا شده است که برخی رسانه‌ها آن را به پیکسل 4 ای نسبت می‌دهند.
با توجه به عرضه‌ی گوشی پیکسل 3a در ماه مه، پیش‌بینی می‌کنیم که گوگل به این‌زودی‌ها نخواهد گوشی پیکسل 4a را روانه‌ی بازار کند. در واقع پیش‌بینی اصلی این است که گوگل به فکر عرضه‌ی پیکسل 4a در اوایل سال 2020 میلادی باشد. در هر صورت با گذر زمان، همه‌چیز مشخص خواهد شد.
پیکسل 4 به 5G مجهز خواهد شد؟
هرچه زمان می‌گذرد، نسل پنجم شبکه‌های ارتباطی (5G) همه‌گیرتر می‌شود و اپراتورهای مخابراتی مختلف درحال اضافه‌کردن پشیتبانی از آن به زیرساخت‌هایشان هستند. از طرفی شرکت‌های گوشی‌ساز متعددی به تولید گوشی‌های 5G روی آورده‌اند تا از بازار پرتب‌و‌تاب موبایل‌های رده‌بالا عقب نمانند. با همه‌ی این‌ها، پیش‌بینی می‌کنیم که گوشی‌های خانواده‌ی پیکسل 4 فاقد فناوری 5G باشند. گوگل پیش‌تر با گوشی‌های نکسوس و پیکسل نشان داده است که برخلاف بسیاری از شرکت‌ها، به‌سرعت سراغ استفاده از فناوری‌های جدید (به‌خصوص در زمینه‌ی شبکه‌های ارتباطی) نمی‌رود و احتمالا این روند برای پیکسل 4 نیز پابرجا خواهد بود.
این احتمال وجود دارد که گوشی سوم خانواده‌ی پیکسل 4 به‌جای پیکسل 4a، مدل پیشرفته‌تر پیکسل 4 ایکس‌ال با بهره‌مندی از فناوری 5G باشد. البته با توجه به شناختی که از گوگل داریم، فکر نمی‌کنیم این شرکت در پی انجام چنین کاری باشد. گوگل به‌طور کلی با اپراتورهای مخابراتی در سراسر دنیا رابطه‌ی خوبی ندارد و احتمالا نمی‌تواند با آن‌ها همکاری مؤثری داشته باشد.
البته این را هم باید در نظر گرفت که شبکه‌های 5G در حال حاضر در مناطق کمی از دنیا آن هم به‌صورت محدود آغازبه‌کار کرده‌اند و تا همه‌گیر شدن آن در همه‌جا، زمان به‌نسبت زیادی باقی مانده است. از طرفی شرکت‌های گوشی‌ساز برای بهره‌مندی از 5G لازم است هزینه‌ی بیشتری متقبل شوند و پشتیبانی از آن را به سخت‌افزار دستگاهشان وارد کنند. با این اوصاف احتمال می‌دهیم گوگل قصد انجام چنین کاری را نداشته باشد. در واقع پیکسل 4 و پیکسل 4 ایکس‌ال حتی بدون بهره‌مندی از 5G هم گوشی‌های بسیار خوبی خواهند بود و دلایل متعددی برای تهیه‌ی آن‌ها وجود خواهد داشت.
تاریخ عرضه‌ی پیکسل 4 چه زمانی خواهد بود؟
گوگل اخیرا در اطلاعیه‌ای به‌صورت رسمی اعلام کرده است که قصد دارد با برگزاری رویدادی اختصاصی در شهر نیویورک در تاریخ 15 اکتبر 2019 (23 مهر 1398) به رونمایی محصولات جدیدش بپردازد. این شرکت در اطلاعیه‌اش گفته است که از مردم برای «دیدن چند چیز جدیدی که توسط گوگل ساخته‌شده‌اند» دعوت به‌عمل می‌آورد.
گرچه گوگل در دعوتنامه‌اش هیچ اشاره‌ای به اسم محصولاتی که می‌خواهد معرفی کند نکرده است،‌ اما در هر صورت رویداد 23 مهر می‌تواند بهترین زمان ممکن برای معرفی گوشی‌های پیکسل 4 و پیکسل 4 ایکس‌ال باشد. کنفرانس اختصاصی گوگل ساعت 21:30 به‌وقت تهران برگزار خواهد شد.
دیدگاه شما کاربران درمورد پیکسل 4 و پیکسل 4 ایکس‌ال چیست؟ چه انتظاراتی از پرچمداران بعدی گوگل دارید؟

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/90270/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آپدیت جدید بازی Marvel’s Spider-Man 2 منتشر شد

اینتل بزرگترین رایانه نورومورفیک جهان را ساخت

با تمام توان پیگیر حل مشکلات جامعه ایثارگری استان هستیم

جایگاه و شان ایثارگران معزز در این نظام بسیار بالا و ویژه است

پاسخگویی سلمانی به جامعه ایثارگری در میز خدمت نماز جمعه تبریز

برگزاری اولین همایش حقوق شهروندی و ایثار استان کرمان با حضور مدیرکل حقوقی و معاضدت قضایی بنیاد شهید و امور ایثارگران

دیدار دکتر رئیسی با مادر شهیدان طوسی و مادربزرگ شهید مدافع حرم محمدرضا دهقان

هواوی مچ‌بند جدیدی با الهام از اپل واچ می‌سازد؟

پیست مسابقات فرمول یک با آسفالت نانویی روکش شد

بازی Kena: Bridge of Spirits احتمالا به Xbox Series X/S خواهد آمد

مطالعه جدید؛ ژن‌های قدرت می‌توانند از ما در برابر بیماری و مرگ زودرس محافظت کنند

تصاویری شگفت‌انگیز از سحابی Orion

سامسونگ سریع‌ترین حافظه LPDDR5X جهان را معرفی کرد

آتشفشان‌های خشن، قمر مشتری را برای میلیاردها سال شکسته اند

چین برای ارسال 3 فضانورد به مدار آماده می‌شود

برگزاری نخستین جشنواره گندم، نان و شیرینى در جزیره کیش

نمایش انیمیشن پاندای کونگ فو کار 4 درسینما لبخند کیش

استان ایلام مفتخر به حضور 6 هزار ایثارگر ارتشی است

اینترنت ماهواره‌ای «استارلینک» می‌تواند همه ما را مسموم کند

Logitech فکر می­‌کند که ماوس­‌ها به هوش مصنوعی نیاز دارند

زباله های فضایی در مریخ

گلکسی زد فلیپ 6 با پردازنده پرچمدار قدرت‌نمایی کرد

گزارش Surfshark: از سال 2004 تاکنون، میلیاردها حساب کاربری هک شده‌اند

اپل پیام‌رسان‌های واتساپ و تلگرام را از اپ استور چین حذف کرد

اگزینوس 2500 احتمالاً عملکرد بهینه‌تر نسبت به اسنپدراگون 8 نسل 4 خواهد داشت

زلزله تایوان نزدیک به 100 میلیون دلار به TSMC خسارت وارد کرده است

رونمایی اسپیکر نمایشگردار اپل محتمل‌تر شد

وداع با اطلس؛ ربات انسان‌نمای بوستون داینامیکس بازنشسته می‌شود

برنامه/ ردیاب بهترین مکان تحت پوشش شبکه‌های تلفن همراه

مارک زاکربرگ می‌گوید متا در حال توسعه دستگاه پوشیدنی مانند تراشه مغزی نورالینک است

گوشی وان پلاس Ace 3 Pro طراحی کاملاً جدیدی خواهد داشت؟

قیمت هدست متا کوئست 2 به‌طور دائمی افت کرد

تصاویری فوق‌العاده زیبا از عبور زیبای فالکون 9 از مقابل ماه

سامسونگ حذف یکی از نرم‌افزارها را در One UI 6.1 غیرممکن کرد

جنجال هوش مصنوعی؛ تریلر جعلی فیلم جیمز باند با بازی هنری کویل وایرال شد

بیگانگان فضایی ممکن است در واقعیت بنفش باشند

ربات‌های دوپا گوگل به‌لطف هوش مصنوعی، حالا سریع‌تر و قدرتمندتر از قبل فوتبال بازی می‌کنند

خرید سه‌بعدی کالاهای جدید به اپل ویژن پرو اضافه شد

پردازنده دیمنسیتی 6300 مدیاتک برای گوشی‌های میان‌رده معرفی شد

پیام تسلیت مدیرکل بنیادآذربایجان غربی در پی درگذشت همکار خادم الشهدا حجت الاسلام «مصطفی حاجی حسینلو»

پوکو M7 5G در راه است؛ نسخه ری‌برند شده Redmi 13 5G

بزرگترین مار جهان در هند پیدا شد/ 15 متر طول و 1000 کیلو وزن !

مایکروسافت از هوش مصنوعی VASA رونمایی کرد؛ ساخت چهره‌های سخنگو از روی عکس

مطالعه رفتار آب و یخ در نانوحفره و غول‌های یخی منظومه شمسی!

تلویزیون‌های گیمینگ سری 2025 ردمی شیائومی با قیمت رقابتی معرفی شدند

برنامه‌ریزی ناسا برای تجدید قوای کاوشگر ستاره‌های نوترونی

ارتباطات استان سیستان و بلوچستان پایدار است

رقیب اپ استور آغازبه‌کار کرد؛ فروشگاهی جدید برای برنامه‌ها و بازی‌های آیفون

متا مدعی شد: مدل زبانی لاما 3 عملکرد بهتری نسبت به اغلب رقبا دارد

آیپد ایر 12.9 اینچی به پنل Mini-LED نمایشگر مجهز خواهد شد