سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

نابغه‌ای که گاهی اوقات بدترین آدم روی زمین بود اخبار

  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی -
نابغه‌ای که گاهی اوقات بدترین آدم روی زمین بود 4
٢٨٦
٠
باشگاه خبرنگاران / بیل گیتس در یکی از مصاحبه‌های خود از مدیریت استیو جابز سخن گفته و به نکات مثبت و منفی رفتاری او می‌پردازند.
بیل گیتس، بنیانگذار مایکروسافت، در یکی از مصاحبه‌های خود درباره رهبری کردن یک گروه و شرکت صحبت کرده است. او در طی این مصاحبه از کیفیت رهبری رئیس سابق اپل، استیو جابز نیز صحبت‌هایی می‌کند. در واقع او از جابز به عنوان یک مثال خوب برای نشان دادن خوبی‌‌ها و بدی‌های رهبر استفاده کرده است.
نکات مثبت و منفی شخصیت جابز
مطلب جالبی که گیتس در حرف‌هایش به آن اشاره می‌کند، این است که جابز بعضی وقت‌ها آدم بدی می‌شد. او در بخشی از مصاحبه می‌گوید استیو جابز در استعدادیابی، حس طراحی، پیدا کردن بهترین‌ها و دوری از بدترین‌ها قابل مقایسه با هیچکس دیگری نبود، اما نمی‌توان این خصلت او که گاهی انسان بدی می‌شد نیز فراموش کرد.
جابز جادوگری که با سخنانش مردم را مسحور می‌کرد
بیل گیتس معتقد است جابز توانست اپل را که در حال سقوط به دره فراموشی و شکست بود به مسیر پیشرفت بازگرداند. گیتس، جابز را مانند جادوگری می‌بیند که با خواندن ورد توانست اپل را برای موفقیت جادو کند. پس از این که جابز به اپل در سال 1997 بازگشت توانست محصولات بسیار موفقی را طراحی و تولید کند که از iMac G3 شروع شد و با iMac G4، آیپاد، آیفون و آیپد ادامه پیدا کرد. این دستگاه‌ها بین سال‌های 1997 و 2010 تولید و عرضه شدند. در بین آن‌ها آیفون به محبوب‌ترین و پرفروش‌ترین دستگاه ساخته شده به وسیله اپل در سراسر جهان تبدیل شد. موفقیت در فروش این دستگاه‌ها باعث پیشرفت بی‌نظیر این شرکت شد و سهام آن را بالا برد. سال گذشته اپل مقام اولین شرکت فروشنده عمومی به ارزش 1 تریلیون دلار را از آن خود کرد.
بیل گیتس درباره استیو جابز در مصاحبه خود گفت:
«من یک جادوگر کوچک بودم. هنگامی که او با کلماتش مردم را جادو می‌کرد من این مسئله را متوجه می‌شدم، اما از آن‌جایی که یک جادوگر کوچک بودم این ورد‌های جادویی روی من تاثیر نداشت.»
شکست جابز و شروع دوباره او
در سال 1985، استیو جابز شرکت اپل را ترک کرد؛ درست زمانی که از جان اسکالی، در جنگ میان انتخاب اعضای هیئت‌مدیره برای ریاست اپل شکست خورد. جان اسکالی جانشین وی در شرکت اپل شد. پس از این اتفاق، استیو جابز به دنبال ادامه موفقیت‌هایش بود و قصد پذیرفتن شکست خود در اپل را نداشت به همین دلیل پیکسار را خریداری کرد. او با اینکار تمرکز خود را روی موفقیت این شرکت انیمیشنی گذاشت و روی آن سرمایه‌گذاری کرد.
در این مدت جابز از سرمایه‌گذاری خود سود بسیاری برد یکی از دلایل این مسئله هم خرید بیشترین سهام دیزنی به وسیله او بود. هنگامی که LucasFilm به وسیله دیزنی خریداری و به نوعی این شرکت مالک فیلم پرطرفدار جنگ ستارگان شد جابز باز هم سود برد. برای چند سال استیو جابز این سرمایه گذاری عاقلانه خود سود‌های کلانی به جیب زد. نکته جالب این جا است که پس از خریده شدن حق اسم Droid به وسیله موتورولا از جورج لوکاس، به ازای فروش هر دستگاه، پول بسیاری به LucasFilm پرداخت می‌شد. همین مسئله باعث شد که موفقیت موتورولا دروید با دیزنی همسو شده و به ازای فروش بیشتر آن پول بیشتری هم به این شرکت برسد. به این ترتیب جابز از این مسئله نیز سود مالی به دست آورد و روز به روز به ثروت او اضافه شد. جالب است بدانید که موتورولا دروید با کنار زدن اندروید توانسته بود خود را رقیب اصلی اپل معرفی کند. مدیران اپل به هیچ وجه از اندروید خوششان نمی‌آمد زیرا آن را پلتفرمی دزدی می‌دانستند.
صحبت‌های گیتس از مایکروسافت و بزرگ‌ترین اشتباه خود
بیل گیتس که اکنون در حال صحبت کردن درباره استیو جابز است خود دارایی به ارزش 107 میلیارد دلار دارد. او در صحبت‌های خود به حضور بیشتر نیروی کار مرد در دوران اولیه مایکروسافت اشاره کرد و گفت: «در دهه 70 بیشتر نیرو‌های کار خودگزیده مایکروسافت، مرد بودند. باید به این موضوع اعتراف کنم که ما همیشه به شدت به یکدیگر سخت می‌گرفتیم و حتی بعضی اوقات از آن نیز فراتر می‌رفتیم.»
بیل گیتس به تازگی در یکی از مصاحبه‌هایش به بزرگ‌ترین اشتباه کاری خود اعتراف کرده است. به گفته گیتس بزرگ‌ترین اشتباه تجاری او این بود که اجازه داد اندروید به عنوان پلتفرم غیر-اپلی استاندارد در میان کاربران شناخته شود، چیزی که به عقیده او متعلق به ویندوز فون بود. به گفته خود بیل گیتس این اشتباه ضرر مالی 400 میلیارد دلاری برای مایکروسافت داشته است. عقیده بیل گیتس این بود که مایکروسافت باید در این رقابت پیروز می‌شد، زیرا برتری‌های نسبت به این پلتفرم دارد.
قبول شکست ویندوز فون به وسیله مایکروسافت
البته بعد‌ها در سال 2010 نوکیا در خط تولید گوشی‌های لومیای خود از ویندوز فون استفاده کرد و شانس دوباره‌ای به مایکروسافت برای دیده شدن سیستم‌عامل گوشی آن داد. اما دیگر اوضاع مثل گذشته نبود، زیرا اندروید در بین کاربران طرفداران زیادی داشت و توسعه دهندگان دیگر از ویندوز فون حمایت نمی‌کردند. این مسئله باعث ایجاد شکاف نرم‌افزاری و فاصله افتادن میان این سیستم‌عامل با رقبایش شد. این شکاف برای شرکت‌های مایکروسافت و نوکیا بسیار گران تمام شد و آن‌ها نتوانستند در مقابل آن غلبه کنند..
در سال 2013 بار دیگر مایکروسافت به فکر رقابت در دنیای گوشی تلفن همراه افتاد به همین دلیل مجموعه‌ی دستگاه‌ها و خدمات نوکیا را با قیمتی بیش از 7 میلیارد دلار خرید. اما این کار مایکروسافت هم نتوانست کمکی به پیشرفت این شرکت در زمینه گوشی‌سازی جهانی بکند. مایکروسافت بالاخره با قبول شکست خود در این زمینه پشتیبانی نرم‌افزاری خود را از ویندوز فون در 10 دسامبر به پایان رساند. او با این کار کاربران خود را به سمت استفاده از سیستم‌عامل‌های اندروید و آی‌اواس راهنمایی کرد.
سخن آخر
در آخر باید به این مسئله توجه کنیم که حتی بزرگ‌ترین مدیران و بنیان‌گذاران شرکت‌های عظیمی مانند اپل و مایکروسافت نیز در طول زندگی خود اشتباهاتی کرده‌اند. اشتباهاتی که گاهی به نابودی تمام چیزهایی که تا به اکنون برای آن تلاش کرده بودند ختم شد. حتی آن‌ها در مدیریت خود ضعف‌هایی نیز داشتند زیرا این افراد نیز مانند دیگران انسان هستند و هیچکس از اشتباه کردن در امان نیست. از سخنان بیل گیتس درباره استیو جابز و اخلاق‌های بد او و اشتباه‌های که خود مرتکب آن شده است می‌توان این مسئله را متوجه شد. بهترین اتفاق‌ها برای کسانی می‌افتد که توانایی مدیریت کردن تصمیم‌های خود را دارند. تصمیم‌هایی که تمام زندگی را شکل می‌دهند.

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/79733/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ساخت تصویر متحرک 3 ثانیه‌ای در پیام‌رسان پیش‌فرض اندروید امکان‌پذیر می‌شود

طراحی جلویی شیائومی Civi 4 در کنسول گوگل پلی مشاهده شد

زومی حیرت آور درون صورت فلکی اوریون

دیدار مشاور رئیس جمهور در امور روحانیت با خانواده شهدا در سمنان

وزیر ارتباطات: یک‌سوم کشور به زیرساخت‌های فیبرنوری مجهز شدند

با بزرگترین ستاره شناخته شده آشنا شوید

شهدا بهترین الگو برای انسان در مسیر الله هستند

آیفون 16 پرو به پوشش ویژه لنز دوربین برای بهبود کیفیت تصویر مجهز خواهد شد

عملیاتی شدن 5 فروند زیردریایی هوشمند با قابلیت تعقیب هدف و نشت‌یابی

تاریخ رونمایی گوشی پرچمدار 2024 سونی لو رفت

اپل بیش‌از 250 میلیون دلار در پردیس سنگاپور سرمایه‌گذاری می‌کند

با این ابرسازه فضایی، یک میلیارد انسان میتونن در فضا زندگی کنن!

اندروید 15 احتمالاً برای افزایش امنیت اقدام به قرنطینه اپلیکیشن‌های مشکوک می‌کند

امروز در فضا ؛ کشف اولین سیارات فراخورشیدی در اندازه زمین توسط تلسکوپ کپلر

آنر 200 لایت به زودی برای عرضه در بازار جهانی رونمایی می‌شود

گوشی پرچمدار 2024 هواوی از اندروید 12 استفاده می‌کند

دیدار رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با خانواده شهید نادر مهدوی

برخی گوشی‌های سری گلکسی S21 سامسونگ با مشکل نمایشگر مواجه شده‌اند

صداهای وحشتناک ثبت شده از اجرام واقعی کیهان

دیدار معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با خانواده شهید نادر مهدوی

هیچ مانعی برای برنامه های فرهنگی در حوزه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت وجود ندارد

سامسونگ احتمالاً کشوی عمودی برنامه ها را با One UI 7 ارائه خواهد کرد

موضوع ایثار و شهادت موضوع بسیار مهم دولت سیزدهم است/بکارگیری ظرفیت های مردمی از برنامه های جدی بنیاد است

نسخه جدید ربات انسان‌نما اطلس با قابلیت‌های هوش مصنوعی معرفی شد

شبیه‌ساز بازی Delta برای آیفون منتشر شد

ربات «اطلس» بازگشت!

شهدا، فرهنگ ایثار و شهادت را در جامعه زنده نگه داشته اند

توالت هوشمند 1٫5 میلیارد تومانی در هفته طراحی میلان به‌نمایش درآمد

تراشه Kirin 9010 هواوی با CPU دوازده هسته‌ای معرفی شد

ادعای کارمندان سابق تیک‌تاک: پروژه ذخیره‌سازی داده‌ها در آمریکا تا حد زیادی نمایشی است

علم منتظر معجزه نمی ماند

قابلیت جدید واتساپ: اطلاع از مخاطبانی که اخیراً آنلاین بوده‌اند

خداحافظ نبوغ!

گوگل کارمندان بیشتری را اخراج می کند

هواوی 4 گوشی پرچمدار رونمایی کرد؛ خانواده Pura 70 برای رقابت با آیفون و سامسونگ

کاروان جدید ماهواره‌های «استارلینک» به مدار زمین رفتند

مهلت 24 ساعته اروپا به تیک‌تاک برای توضیح درباره تیک‌تاک لایت

اولین نشست رفع موانع سرمایه گذاری جزیره کیش درسال جهش تولید با مشارکت مردم

تکریم مدیرکل بنیاد مازندران از جانباز سرافراز سرتیپ دوم صلواتی

خدمت توام با تکریم مهمترین اصل در بنیاد شهید و امور ایثارگران است

گوشی تاشو وان پلاس فلیپ ظاهراً با یک ویژگی خاص از راه می‌رسد

پیشرفته‌ترین ربات انسان‌نمای دنیا را ببینید

تولید گوشی ایرانی به کجا رسید؟

آیفون 17 پلاس با تغییری غیرمنتظره از راه می‌رسد

پاکستان فیلترینگ «ایکس» را تایید کرد

صدای زمین را بشنوید

آیا ممکن است چهره صورت‌های فلکی تغییر کند؟

گردهمائی بزرگ و صمیمی جانبازان 70 درصد همدان با مسئولان استان

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش: امنیت کشور مرهون حضور همه جانبه ارتش در کنار سایر نیروهای مسلح است

معرفی فرصت های سرمایه گذاری کیش از رسانه ملی