سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

هواوی نبرد رسانه‌ای در جنگ سرد فناوری را شروع کرد اخبار

  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی - هواوی در ماه‌های اخیر فشارهای متعددی از سوی آمریکایی‌ها متحمل شد و اکنون نبرد رسانه‌‌ای را با جدیت بیشتر در جنگ سرد پیش می‌برد.

فناوری 5G را می‌توان نماد جنگ سرد عصر فناوری دانست که هواوی به‌عنوان پرچم‌دار چین در آن حضور دارد. رن ژنگفی، مدیرعامل و بنیان‌گذار شرکت چینی به‌خوبی نقش خود را در نبرد جاری درک می‌کند و برنامه‌ای ویژه برای درگیری‌های رسانه‌ای یا پروپاگاندا دارد. او در جریان رویداد رسانه‌ای به‌نام A Coffee with Ren همه‌ی تلاش خود را به‌کار گرفت تا هواوی را به‌عنوان نیرویی خیر و در سمت مردم نشان دهد. درواقع او می‌خواست اندکی از تمرکز روی عنوان هواوی به‌عنوان پیش‌گام تحقیق و توسعه هواوی جهان بکاهد. مقاله‌های مرتبط:
هواوی برای توافق با دولت آمریکا اعلام آمادگی کرد رن ژنگفی: دولت آمریکا هواوی را دست‌کم می‌گیرد
بنیان‌گذار هواوی در جریان رویداد رسانه‌ای خود به‌سرعت از حقایق و اخبار پیرامون درآمد شرکتش و تأثیر جنگ تجاری آمریکا و چین بر آن، عبور کرد. شرکت چینی قبلا پیش‌بینی‌های درآمدی خود را 30 میلیارد دلار کاهش داده بود که دلیل عمده‌ی آن نیز جنگ تجاری بیان می‌شد. به‌هرحال رن اشاره‌ی زیادی به این واقعه نداشت و بیشتر تلاش می‌کرد تا چهره‌ای مثبت از شرکتش نشان دهد. او تأکید کرد که هواوی حقوق مالکیت معنوی دیگر شرکت‌ها را نمی‌دزدد و همچنین هیچ در پشتی هم برای نفوذ دولت چین در محصولات تعبیه نخواهد کرد. رن، هواوی را شرکتی مصمم به ساخت و توسعه‌ی شبکه‌های امن خواند.
بنیان‌گذار هواوی در جریان رویداد رسانه‌ای گفت: «ما تا پنج سال آینده 100 میلیارد دلار در تغییر زیرساخت شبکه هزینه خواهیم کرد. درنتیجه‌ی تغییرات آتی، شبکه‌ها ساده‌تر، امن‌تر، سریع‌تر و قابل اعتمادتر می‌شوند. حداقل باید تلاش داشته باشیم تا استانداردهای GDPR اروپا را در حوزه‌ی حفاظت از حریم خصوصی برآورده کنیم. البته درآمد ما باید دوبرابر شود. اگر با چالش‌های مالی روبه‌رو شویم، شاید هزینه‌های تحقیق و توسعه‌ی خود را کاهش دهیم، اما کاهش هزینه‌ها آن‌چنان زیاد نخواهد بود. به‌هرحال ما باید تغییراتی در زیرساخت‌های شبکه‌ای ایجاد کنیم و مشارکتی بیشتر در خدمت بشریت داشته باشیم. کارمندان هواوی در تمام نقاط جهان فعالیت می‌کنند. آن‌ها حتی در فقیرترین مناطق قاره‌ی آفریقا فعالیت دارند که با مالاریا، ابولا، ایدز و حیات وحش درگیر هستند. ما به‌خاطر کسب درآمد در این مناطق حضو نداریم. دلیل حضور هواوی در چنین مناطقی، احساس مسئولیت نسبت به نوع بشر است.» رن در ادامه‌ی صحبت‌های خود گفت که دولت‌های غربی در قرن‌های گذشته فعالیت‌های قابل‌توجهی در حوزه‌های علوم پایه انجام داده‌اند که از فعالیت چین بیشتر بوده است. او اعتقاد دارد چین در نوآوری‌های مهندسی، قدرتمند ظاهر می‌شود، اما تحقیقات نظری، آن‌چنان با قدرت پیش نمی‌روند. بنیان‌گذار هواوی می‌گوید چینی‌ها در تحقیقات نظری باید از دولت‌های غربی نکاتی را بیاموزند. رن درنهایت می‌گوید چینی‌ها برای جبران فعالیت‌های کم در علوم پایه، باید مشارکت بیشتری در خدمت به بشریت داشته باشند. بنیان‌گذار هواوی شرکتش را سازمانی در خدمت بشریت معرفی می‌کند
کارشناسان غربی برنامه‌ی رسانه‌ای رن و هواوی را نوعی پروپاگاندا در خدمت دولت چین می‌دانند. مجری برنامه‌ی مذکور، تیان وی مجری World Insight از برنامه‌های شبکه‌ی دولتی تلویزیون چین است. نکته‌ی جالب اینکه حساب کاربری HuaweiFacts در توییتر نسخه‌‌ی متنی برنامه‌ی رن را تحت عنوان «واقعیت‌ها و حقایق رسمی» منتشر می‌کند. به‌عنوان نمونه‌ای از بازی‌های سیاسی برنامه‌ی رن می‌‌توان به رد شدن مجری از سوالی اشاره کرد که در ارتباط با سانسور گوگل در چین مطرح شد. به‌علاوه سؤال مذکور در متن منتشرشده هم جایی نداشت.
یکی از افراد حاضر در پنل گفت‌وگوی رن، جورج گیلدر بود که در دسته‌ی ایده‌پردازهای تکنو-یوتوپین (افرادی که اعتقاد دارند فناوری ظرفیت‌های لازم برای ساخت یک آرمان‌شهر را دارد) قرار می‌گیرد. او در سال 1981 کتابی پرفروش به‌نام Welath & Poverty منتشر کرد که ایده‌ی اصلی‌اش شرکت‌های اخلاق‌مدار و خدمت‌گزار به مشتریان بود. پیام گیلدر درمورد لزوم خدمت فناوری به بشریت، به‌روشنی در محتوای کلام رن به چشم می خورد. متن موجود در حساب توییتری شامل بخش قابل‌توجهی از صحبت‌های گیلدر می‌شود: چالش اصلی اقتصاد کنونی جهانی در بحران‌های پولی خلاصه می‌شود. 5/1 تریلیون دلاری که هر 24 ساعت در جهان جابه‌جا می‌شود، تقریبا هیچ دستاوردی ندارد. البته گیلدر در بخش‌هایی دیگر از پنل نکاتی را درباره‌ی پول‌های در گردش ارائه کرد که از متن حذف شد. او گفت ارز جهانی در جریان، «به بانک‌ها امکان می‌دهد تا برای مصرف در حال حاضر، از منابع آینده دزدی کنند.» به‌هرحال متن منتشرشده با صرف‌نظر از این بخش به نظر دیگری از سوی گیلدر درباره‌ی بلاک‌چین می‌پردازد. او در صحبت‌هایش بلاک‌چین را نه‌تنها معماری جدید اینترنت ، بلکه معماری جهانی برای اقتصاد کل جهان بیان می‌کند. برخی کارشناسان کل گفت‌وگوی رن را جهت‌دهی‌شده می‌دانند
نیکولاس نگروپونته، بنیان‌گذار و عضو بازنشسته‌ی آزمایشگاه رسانه‌ای MIT هم در پنل گفت‌وگو با بنیان‌گذار هواوی حضور داشت. او از سرمایه‌گذاران شرکت چینی Sohu هم هست. نگروپونته برای هدفی فراتر از اضافه کردن چند ایده‌ی آینده‌نگرانه به بحث، در پنل حضور داشت. او به‌تازگی رن را به‌‌عنوان دانشجوی خود پذیرفته است. چنین رویکردی به رن امکان داد تا چهره‌ی خود و همین‌طور کشور چین را به‌صورت دانشجویی برای علوم غربی در مرکز توجه قرار دهد. در ادامه‌ی همین رویکرد، اشاره‌ای هم به تحریم‌های تجاری آمریکا علیه چین شد که سفر رن به آمریکا را با چالش روبه‌رو می‌کند.
توضیحات نگروپونته با وجود احتمال جنجال بالا پیرامون انواع تحصیلات کاربردی و مفید برای جامعه، در متن نهایی پنل گفت‌وگوی رن منتشر شد. در این بخش می‌خوانیم: گروهی متشکل از کشورهای فنلاند، سوئد و نروژ هست که دانش‌آموزان در آن‌ها عملکردی عالی دارند. روش تحصیل آن‌ها بدون آزمون و امتحان، ساعت‌های کمتر تدریس و روزهای کمتر در کل سال و بدون هیچ‌گونه رقابت تعریف می‌شود. درنتیجه عملکرد کودکان بهتر خواهد بود. روش آموزشی دیگری هم وجود دارد که من چون در چین هستم به آن اشاره می‌کنم. این روش را می‌توان راهکار چینی نامید که با فشار زیاد، تمرین‌های مداوم و آزمون‌های بی‌شمار تعریف می‌شود. شما تقریبا نیمی از کودکان را در این مسیر می‌کشید، اما آن‌هایی که نجات می‌یابند عملکردی عالی خواهند داشت! رن در بخش‌های پایانی پنل گفت‌وگو اظهارنظر جالب‌توجهی داشت: ما از سیاست‌مدارهای آمریکایی دعوت می‌کنیم تا به چین بیایند و خودشان از نزدیک از هواوی بازدید کنند. برخی از آن‌ها تصور می‌کنند که ما هنوز در کلبه و با رسم و رسوم و شمایل چین قدیمی زندگی می‌کنیم. اگر آن‌ها نگاهی به سرعت بالای نوآوری در هواوی داشته باشند، متوجه ارزش دوستی با ما و همچنین قابل اعتماد بودن ما می‌شوند. به‌هرحال مدیرعامل هواوی و بسیاری از مدیران ارشد این شرکت تلاش می‌کنند تا دیدگاه‌های منفی جهانی را از خود دور کنند. آن‌ها در ماه‌های اخیر تحت فشارهای رسانه‌ای آمریکایی‌ها و تحریم‌های بی‌سابقه بوده‌اند که عموما به‌بهانه توسعه‌ی فناوری 5G انجام شد و به‌عنوان ابزاری برای جلوگیری از سلطه‌ی چینی‌ها معرفی می‌شود.

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/76086/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

Logitech فکر می­‌کند که ماوس­‌ها به هوش مصنوعی نیاز دارند

زباله های فضایی در مریخ

گلکسی زد فلیپ 6 با پردازنده پرچمدار قدرت‌نمایی کرد

گزارش Surfshark: از سال 2004 تاکنون، میلیاردها حساب کاربری هک شده‌اند

اپل پیام‌رسان‌های واتساپ و تلگرام را از اپ استور چین حذف کرد

اگزینوس 2500 احتمالاً عملکرد بهینه‌تر نسبت به اسنپدراگون 8 نسل 4 خواهد داشت

زلزله تایوان نزدیک به 100 میلیون دلار به TSMC خسارت وارد کرده است

رونمایی اسپیکر نمایشگردار اپل محتمل‌تر شد

وداع با اطلس؛ ربات انسان‌نمای بوستون داینامیکس بازنشسته می‌شود

برنامه/ ردیاب بهترین مکان تحت پوشش شبکه‌های تلفن همراه

مارک زاکربرگ می‌گوید متا در حال توسعه دستگاه پوشیدنی مانند تراشه مغزی نورالینک است

گوشی وان پلاس Ace 3 Pro طراحی کاملاً جدیدی خواهد داشت؟

قیمت هدست متا کوئست 2 به‌طور دائمی افت کرد

تصاویری فوق‌العاده زیبا از عبور زیبای فالکون 9 از مقابل ماه

سامسونگ حذف یکی از نرم‌افزارها را در One UI 6.1 غیرممکن کرد

جنجال هوش مصنوعی؛ تریلر جعلی فیلم جیمز باند با بازی هنری کویل وایرال شد

بیگانگان فضایی ممکن است در واقعیت بنفش باشند

ربات‌های دوپا گوگل به‌لطف هوش مصنوعی، حالا سریع‌تر و قدرتمندتر از قبل فوتبال بازی می‌کنند

خرید سه‌بعدی کالاهای جدید به اپل ویژن پرو اضافه شد

پردازنده دیمنسیتی 6300 مدیاتک برای گوشی‌های میان‌رده معرفی شد

پیام تسلیت مدیرکل بنیادآذربایجان غربی در پی درگذشت همکار خادم الشهدا حجت الاسلام «مصطفی حاجی حسینلو»

پوکو M7 5G در راه است؛ نسخه ری‌برند شده Redmi 13 5G

بزرگترین مار جهان در هند پیدا شد/ 15 متر طول و 1000 کیلو وزن !

مایکروسافت از هوش مصنوعی VASA رونمایی کرد؛ ساخت چهره‌های سخنگو از روی عکس

مطالعه رفتار آب و یخ در نانوحفره و غول‌های یخی منظومه شمسی!

تلویزیون‌های گیمینگ سری 2025 ردمی شیائومی با قیمت رقابتی معرفی شدند

برنامه‌ریزی ناسا برای تجدید قوای کاوشگر ستاره‌های نوترونی

ارتباطات استان سیستان و بلوچستان پایدار است

رقیب اپ استور آغازبه‌کار کرد؛ فروشگاهی جدید برای برنامه‌ها و بازی‌های آیفون

متا مدعی شد: مدل زبانی لاما 3 عملکرد بهتری نسبت به اغلب رقبا دارد

آیپد ایر 12.9 اینچی به پنل Mini-LED نمایشگر مجهز خواهد شد

یک بمب‌افکن میکرومقیاس برای مقابله با تومور سرطانی ساخته شد

مشخصات Redmi 13 5G و پوکو M7 پرو 5G لو رفت

بادبان ناسا بر فراز زمین برافراشته می‌شود!

گوشی ارزان جدید موتورولا با باتری پرظرفیت در راه است

گوگل کارمندان معترض به همکاری با رژیم صهیونیستی را اخراج کرد

ارتش سوسک‌های رباتیک مجهز به کوله‌پشتی رایانه‌ای در بیابان

اخترشناسان پرجرم‌ترین سیاه‌چاله ستاره‌ای کهکشان راه شیری را کشف کردند

مانیتور 27 اینچ جدید ازراک آنتن وای‌فای دارد

از روبوتاکسی تا مریخ؛ نگاهی به بدترین پیش‌بینی‌ها و وعده‌های ایلان ماسک در 15 سال اخیر

هکرهای چینی برای حمله به زیرساخت‌های آمریکا آماده می‌شوند

هوش مصنوعی متا رسماً به اینستاگرام، واتس‌اپ و فیسبوک اضافه شد

تصویر روز ناسا؛ روبه‌روی NGC 1232

تکریم خانواده شهدا و  ترویج فرهنگ ایثار و شهادت امر بزرگی است که باید از دل جریان‌های مردمی بجوشد

کمک آمریکا به تراشه‌سازان؛ مایکرون 6 میلیارد دلار بودجه دریافت می‌کند

مدل تلسکوپ فضایی جیمز وب با اندازه واقعی به نمایش در می‌آید

نکاتی درباره آیین‌نامه عرضه اینترنتی دارو

نسخه‌ آیفون واتساپ با دستور دولت چین از اپ استور حذف شد

مواد شیمیایی در پارکینگ ها احتمال ابتلا به ALS را افزایش می دهد

آیفون 17 پلاس ظاهراً با نمایشگر کوچک‌تر از گوشی‌های فعلی پلاس معرفی می‌شود