سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

معرفی کتاب عادت‌های اتمی اثر جیمز کلیر اخبار

  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی - چطور عادت‌های ما زندگی‌مان را تحت‌تأثیر قرار می‌دهد؟ آیا برای رسیدن به نتایج بزرگ، باید کارهای بزرگ و خارق‌العاده‌ای انجام دهیم یا روی عادت‌های کوچکمان تمرکز کنیم؟

جیمز کلیر سال‌های طولانی است که درباره‌ی عادت‌ها مطالعه می‌کند و در وبلاگش درباره‌ی عادت‌ها می‌نویسد. همچنین، وی مؤسسه‌ی آموزش عادت را روی وب‌سایت آکادمی عادت‌ها راه‌اندازی کرده است. کتاب «عادت‌های اتمی» او نتیجه‌ی این مطالعه‌ها و تجربه‌ی شخصی‌ از اجرای روش عادت‌های اتمی است. در کتاب «عادت‌های اتمی» درباره‌ی تأثیر عادت‌های کوچک در زمانی طولانی و رسیدن به نتایج عالی دراثر همین عادت‌های کوچک و ساده صحبت می‌شود؛ کارهای کوچک و ساده‌ای که در شروع تغییراتی را نشان نمی‌دهند؛ اما اگر تکرار شوند و سال‌ها به‌صورت مستمر در انجام آن‌ها کوتاهی نشود، تغییرات واضح و کلانی را نشان خواهند داد. خلاصه‌ی کتاب
عادت به‌معنی کارهایی است که به‌شکل روزمره درمی‌آیند و ناخودآگاه آن‌ها را در کارهای روزمره‌ی خود انجام می‌دهیم. اتمی هم به‌معنای جزئی کوچک از سیستم است که نمی‌تواند به جزء کوچک‌تری تقسیم شود. جیمز کلیر اصطلاح «عادت اتمی» را به این دلیل انتخاب کرده که بر کارهای بسیار کوچکی که به‌طور مداوم تکرار می‌شوند و از آن به‌عنوان اجزای تشکیل‌دهنده‌ی سیستم مرکب رشد یاد می‌کند.
جیمز کلیر در کتابش دلیل سخت‌بودن تغییر عادت‌های بد را تغییر موارد اشتباه به روش اشتباه می‌داند. از آن‌ گذشته، عادت‌های بد را باید با عادت‌های خوب جایگزین کرد که به‌دست‌آوردن عادت‌های خوب نیز به‌نظر سخت می‌رسد. اکثر افراد فکر می‌کنند برای تغییر عادت‌هایشان و ایجاد عادت‌های خوب باید کار خاص و سختی انجام دهند؛ درحالی‌که این مسیر نادرستی است. اگر نمی‌توانید عادت‌هایتان را بهتر کنید، مشکل از شما نیست؛ بلکه مشکل از سیستمی است که طبق آن رفتار می‌کنید. شما با پس‌اندازکردن یک‌شبه پولدار نمی‌شوید؛ اما همین پس‌انداز کوچک اگر به‌طورمداوم و طولانی‌مدت ادامه پیدا کند، مانند سود سرمایه‌گذاری انباشته می‌شود. درنتیجه، زمانی فرامی‌رسد که می‌بینید به ثروت زیادی دست پیدا کرده‌اید. عادت‌های خوب نیز به‌همین‌شکل عمل می‌کند. بیشتر افراد به‌دنبال گرفتن نتایج سریع از کارهایشان هستند؛ درحالی‌که واقعا این‌طور نیست. هیچ‌کسی نیست که بتواند با کارهای سریع و در کوتاه‌مدت به موفقیت‌های بزرگ دست پیدا کند. افزون‌براین، برای رسیدن به نتایج خاص و فوق‌العاده به انجام کار فوق‌العاده نیازی ندارید. کافی است روی همین عادت‌های کوچک و اتمی خودتان تمرکز و آن‌ها را اصلاح کنید. دراین‌صورت، بعد از چند سال تغییر در نتایج کارهای خود را به‌وضوح می‌بینید. تغییرات کوچک در ابتدای کار هیچ نتیجه‌ی محسوسی نشان نمی‌دهند و ممکن است افراد ناامید شوند؛ اما پابرجایی این عادت‌های مفید است که بالاخره مانند خورشید به‌آرامی طلوع می‌کند و شما از دیدن این نتایج شگفت‌زده می‌شوید. اگر افراد بدانند تلاش‌هایشان هدر نمی‌رود و ذخیره می‌شود، هیچ‌گاه ناامید نمی‌شوند. متأسفانه این دیدگاه رایجی است که اطرافیان هر شخص موفق، تنها نتیجه‌ی نهایی را می‌بینند و به مسیر طی‌شده برای رسیدن به آن موفقیت توجهی نمی‌کنند. بااین‌حال، خودتان به‌خوبی می‌دانید چه مسیری طی کرده‌اید و کدام عادت‌ها و اصرارورزیدن بر آن‌ها و پابرجاماندنشان باعث شده امروز به این موفقیت خاص برسید.
ایجاد عادت‌های خوب مثل کاشتن بذری کوچک است که در طول زمان و با مراقبت می‌تواند به درختی تنومند تبدیل شود. برعکس، شکستن عادت‌های بد مثل تبرزدن به تنه‌ی درختی تنومند است. این کار بسیار سخت پیش می‌رود؛ اما اگر مداومت کنید، درنهایت درخت را از جا برخواهید کند. اگرچه اراده و انگیزه دو عامل مهم برای تغییر عادت‌ها هستند، نمی‌توانیم ارزش بیش‌ازحدی برای آن‌ها قائل شویم. افراد زیادی هستند که اراده‌ی کافی دارند و انگیزه‌شان نیز برای تغییر عادت‌ها قوی و زیاد است؛ ولی بازهم موفق نمی‌شوند، چرا؟ چون این سیستم عادت‌های ما است که رفتارهای همیشگی ما را باعث می‌شود؛ یعنی آنچه به‌خوبی از آن آگاه نیستیم. وقتی کاری به عادت تبدیل می‌شود، خیلی از اوقات آن کار را ناخودآگاه و بدون سختی انجام می‌دهیم. مقاله‌های مرتبط:
10 راه برای ترک عادات بد 8 عادت تضمین‌کننده موفقیت
جیمز کلیر در کتاب کاربردی و عمیق خود، سه سطح را در تغییر عادت‌ها توضیح می‌دهد و هر سطح عمیق‌تر از سطح پیشین خود است: 1. در سطح اول، تعریف اهداف را پیگیری و هدف‌هایتان را تعیین می‌کنید. شما قصد دارید چیزهایی را تغییر دهید و کاهش وزن و نوشتن کتاب و امثال این‌ها اهدافتان هستند؛ 2. سطح دوم تغییر عادت‌ها و سیستم‌های زندگی‌تان است. عادت جدیدی برای ورزش‌کردن و هرکاری که به کارهای روزمره و تکرار در زندگی‌تان تبدیل بشود، عادتی جدید و سیستمی تازه برای شما است؛ 3. سطح سوم مربوط‌به هویت است. تصویری که از خودتان دارید، اعتقادات و افکار شما در این سطح قرار می‌گیرد. می‌بینید که تغییر عادت‌ها هر سه سطح را دربر می‌گیرد و تغییر می‌دهد. هدف اصلی کتاب «عادت‌های اتمی» تمرکز هویتی است که برپایه‌ی عادت‌های فرد به‌وجود می‌آید. با این نگرش، تمرکزتان بر آن هویت و شخصیتی خواهد بود که علاقه‌مندید باشید. پس، باید تصمیم بگیرید می‌خواهید چه کسی باشید و با کمک گام‌های کوچکی که در جهت آن برمی‌دارید، این مسئله را به خودتان اثبات کنید. پیام اصلی جیمز کلیر برپایه‌ی همان قانون قدیمی اسکینر است که در دهه‌ی 1930 مطرح شد؛ همان قانونی که چارلز داهیگ نیز در کتاب «قدرت عادت» براساس آن شرحی برای چگونگی تغییر عادت‌ها نوشته است. پیش‌تر در مطلب « معرفی کتاب قدرت عادت »، درباره‌ی حلقه‌ی عادت صحبت کردیم. این قانون هسته‌ی اصلی و سنگ‌بنای چگونگی تغییر عادت‌ها و کارکرد آن‌ها است؛ اما به‌تدریج و با پیشرفت علم روان‌شناسی پیشرفت درخورملاحظه‌ای کرده و حالا برای افراد درک‌پذیرتر و کاربردی‌تر است. جیمز کلیر در کتاب «عادت اتمی»، همان حلقه‌ی عادت را این‌بار در چهار گام ساده و عملی برای انجام‌دادن به خواننده می‌آموزد تا با کمک این گام‌ها، دستورالعملی برای به‌دست‌آوردن عادت‌های خوب و ترک عادت‌های بد دردسترس داشته باشد. این چهار گام ساختار کلی هر عادت است که با آگاه‌شدن از این مراحل، هرکس می‌تواند به‌خوبی کارکرد عادت را درک و دریافت کند. آگاهی به این مراحل سبب می‌شود افراد بتوانند روش درست را برای تغییر عادت‌ها در پیش گیرند. چهار مرحله‌ی ایجاد عادت‌ها عبارت‌اند از: نشانه یا سرنخ، تمایل، پاسخ و پاداش. درواقع، دلیل موفق‌نشدن افراد در تغییر و بهبود عادت‌ها این نیست که انسان‌ها دوست ندارند تغییر کنند. آن‌ها تغییر را می‌خواهند؛ اما راهی درست و سیستمی پاسخ‌گو برای آن نمی‌شناسند. اگر مسیر مناسبی برای تغییر عادت‌هایتان نداشته باشید، عادت‌های بد بارها‌وبارها تکرار می‌شوند، بدون اینکه بخواهید.
درباره‌ی کتاب و ترجمه‌های آن
کتاب «عادت‌های اتمی» در موضوع ترک عادت و تغییر و تعدیل رفتار دسته‌بندی شده است. این کتاب ترجمه‌های متعددی به زبان فارسی دارد. انتشارات «هورمزد» به‌تازگی این کتاب را با ترجمه‌ی هوشمند دهقان چاپ کرده است. همچنین، انتشارات «میلکان» این کتاب را با عنوان «خرده‌عادت‌ها: راهی ساده و اثبات‌‌شده برای ایجاد عادت‌های خوب و شکستن عادت‌های بد» و ترجمه‌ی زهرا صادقی به بازار عرضه کرده است. در یک سال اخیر، انتشارات «معیار علم» با ترجمه‌ی مریم پهلوانی، انتشارات «پردیس آباریس» با ترجمه‌ی روزبه ملک‌زاده، انتشارات «دیموند بلورین» با ترجمه‌ی محمدهادی آقاجانی، نشر «آسو» با ترجمه‌ی نغمه نورمحمدنوری و نشر «دانش ماندگار عصر» با ترجمه‌ی محمد علی‌نژاد مشغول انتشار این کتاب بوده‌اند. در سال 1397، نشر «نوین» کتاب «عادت‌های اتمی» را با عنوان کامل «‏‫عادت‌های اتمی‮‬‏‫: یک راه ساده و اثبات‌شده برای ایجاد عادات خوب و شکستن عادات بد، تغییرات کوچک، نتایج قابل‌توجه» و ترجمه‌ی هادی بهمنی و ویراستاری مصطفی طرسکی به بازار عرضه کرده است. این کتاب را از وب‌سایت نشر نوین می‌توانید بخرید. همچنین، نشر مذکور ضمیمه‌ی این کتاب را به‌صورت فایل‌های پی‌دی‌اف به زبان فارسی آماده کرده و برای دانلود در وب‌سایتش قرار داده است. شایان ذکر است نسخه‌ی صوتی این کتاب را نیز نشر نوین تهیه کرده که می‌توانید از اپلیکیشن‌های کتاب‌راه و نوار با صدای مینا موسوی در 10 ساعت بشنوید. دیدگاه دیگران درباره‌ی عادت‌های اتمی
کتاب «عادت‌های اتمی» جزو پرفروش‌ترین کتاب‌های نیویورک‌تایمز محسوب می‌شود. این کتاب از خوانندگانش در آمازون و گودریدز به‌طور میانگین حدود 4.5 از 5 ستاره دریافت کرده است. اکثر خوانندگان کتاب آن‌ را مفید و کاربردی توصیف کرده و آن‌ را یکی از بهترین کتاب‌ها در حوزه‌ی تغییر عادت دانسته‌اند.
درباره‌ی نویسنده
جیمز کلیر کارآفرین ، نویسنده، عکاس آمریکایی و صاحب آکادمی عادت است که برمبنای تجربه‌های فراوانش درزمینه‌ی تغییر عادت‌ها و ایجاد عادت‌های خوب، برای خودش این آکادمی را راه‌اندازی کرده و تاکنون مراجعان فراوانی داشته است. او درباره‌ی عادت‌ها و قدرت درونی آدم‌ها زیاد می‌نویسد و به کشف راه‌هایی برای بهتر زیستن علاقه‌مند است.

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/75688/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تکریم خانواده شهدا و  ترویج فرهنگ ایثار و شهادت امر بزرگی است که باید از دل جریان‌های مردمی بجوشد

کمک آمریکا به تراشه‌سازان؛ مایکرون 6 میلیارد دلار بودجه دریافت می‌کند

مدل تلسکوپ فضایی جیمز وب با اندازه واقعی به نمایش در می‌آید

نکاتی درباره آیین‌نامه عرضه اینترنتی دارو

نسخه‌ آیفون واتساپ با دستور دولت چین از اپ استور حذف شد

مواد شیمیایی در پارکینگ ها احتمال ابتلا به ALS را افزایش می دهد

آیفون 17 پلاس ظاهراً با نمایشگر کوچک‌تر از گوشی‌های فعلی پلاس معرفی می‌شود

پیشرفت صنعت تراشه چین در سایه تحریم‌ها؛ تولید 40 درصد رشد کرد

ساخت تصویر متحرک 3 ثانیه‌ای در پیام‌رسان پیش‌فرض اندروید امکان‌پذیر می‌شود

طراحی جلویی شیائومی Civi 4 در کنسول گوگل پلی مشاهده شد

زومی حیرت آور درون صورت فلکی اوریون

دیدار مشاور رئیس جمهور در امور روحانیت با خانواده شهدا در سمنان

وزیر ارتباطات: یک‌سوم کشور به زیرساخت‌های فیبرنوری مجهز شدند

با بزرگترین ستاره شناخته شده آشنا شوید

شهدا بهترین الگو برای انسان در مسیر الله هستند

آیفون 16 پرو به پوشش ویژه لنز دوربین برای بهبود کیفیت تصویر مجهز خواهد شد

عملیاتی شدن 5 فروند زیردریایی هوشمند با قابلیت تعقیب هدف و نشت‌یابی

تاریخ رونمایی گوشی پرچمدار 2024 سونی لو رفت

اپل بیش‌از 250 میلیون دلار در پردیس سنگاپور سرمایه‌گذاری می‌کند

با این ابرسازه فضایی، یک میلیارد انسان میتونن در فضا زندگی کنن!

اندروید 15 احتمالاً برای افزایش امنیت اقدام به قرنطینه اپلیکیشن‌های مشکوک می‌کند

امروز در فضا ؛ کشف اولین سیارات فراخورشیدی در اندازه زمین توسط تلسکوپ کپلر

آنر 200 لایت به زودی برای عرضه در بازار جهانی رونمایی می‌شود

گوشی پرچمدار 2024 هواوی از اندروید 12 استفاده می‌کند

دیدار رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با خانواده شهید نادر مهدوی

برخی گوشی‌های سری گلکسی S21 سامسونگ با مشکل نمایشگر مواجه شده‌اند

صداهای وحشتناک ثبت شده از اجرام واقعی کیهان

دیدار معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با خانواده شهید نادر مهدوی

هیچ مانعی برای برنامه های فرهنگی در حوزه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت وجود ندارد

سامسونگ احتمالاً کشوی عمودی برنامه ها را با One UI 7 ارائه خواهد کرد

موضوع ایثار و شهادت موضوع بسیار مهم دولت سیزدهم است/بکارگیری ظرفیت های مردمی از برنامه های جدی بنیاد است

نسخه جدید ربات انسان‌نما اطلس با قابلیت‌های هوش مصنوعی معرفی شد

شبیه‌ساز بازی Delta برای آیفون منتشر شد

ربات «اطلس» بازگشت!

شهدا، فرهنگ ایثار و شهادت را در جامعه زنده نگه داشته اند

توالت هوشمند 1٫5 میلیارد تومانی در هفته طراحی میلان به‌نمایش درآمد

تراشه Kirin 9010 هواوی با CPU دوازده هسته‌ای معرفی شد

ادعای کارمندان سابق تیک‌تاک: پروژه ذخیره‌سازی داده‌ها در آمریکا تا حد زیادی نمایشی است

علم منتظر معجزه نمی ماند

قابلیت جدید واتساپ: اطلاع از مخاطبانی که اخیراً آنلاین بوده‌اند

خداحافظ نبوغ!

گوگل کارمندان بیشتری را اخراج می کند

هواوی 4 گوشی پرچمدار رونمایی کرد؛ خانواده Pura 70 برای رقابت با آیفون و سامسونگ

کاروان جدید ماهواره‌های «استارلینک» به مدار زمین رفتند

مهلت 24 ساعته اروپا به تیک‌تاک برای توضیح درباره تیک‌تاک لایت

اولین نشست رفع موانع سرمایه گذاری جزیره کیش درسال جهش تولید با مشارکت مردم

تکریم مدیرکل بنیاد مازندران از جانباز سرافراز سرتیپ دوم صلواتی

خدمت توام با تکریم مهمترین اصل در بنیاد شهید و امور ایثارگران است

گوشی تاشو وان پلاس فلیپ ظاهراً با یک ویژگی خاص از راه می‌رسد

پیشرفته‌ترین ربات انسان‌نمای دنیا را ببینید