سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

مزایا و معایب نمایشگر گوشی با لبه‌های خمیده نکات خواندني

  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی -
مزایا و معایب نمایشگر گوشی با لبه‌های خمیده 2
k ٢.٣
٣٢
شهر سخت افزار / با رواج بیشتر پیام‌های متنی به جای تماس صوتی، این صفحه نمایش است که تا حد زیادی خوب بودن یا نبودن تجربه‌ی کار با یک گوشی را مشخص می‌کند. چند سال پیش، سامسونگ برای اولین بار تصمیم به معرفی یک مدل جدید از نمایشگرها گرفت؛ یک صفحه نمایش با لبه‌های خمیده.
حالت این نمایشگر طوری بود که حاشیه‌های صفحه را بسیار باریک و تقریباً غیر قابل توجه می‌کرد و ظاهر جالب و جذابی به گوشی می‌داد. در آن زمان روش طراحی این نمایشگرها تنها چند گام جلوتر از یک حالت آزمایشی بود. اما این روش به سرعت تبدیل به یکی از اجزاء اصلی و دلیل نام‌گذاری یکی از پرچمداران سامسونگ شد.
حالا رفته‌رفته شرکت‌های بیشتری به استفاده از نمایشگرهای خمیده روی مدل‌های گران‌قیمت خود رو می‌آورند. اما به هر حال، همه‌ی افراد این خمیدگی‌ها را جذاب نمی‌دانند. بنابراین ما تصمیم گرفتیم در این مطلب، به نکات مثبت و منفی در مورد نمایشگرهای با لبه‌ی خمیده بپردازیم تا نظر موافقان و مخالفان آن‌ها را در این‌جا داشته باشیم. در این مقاله دو نویسنده‌ی وب‌سایت PhoneArena یعنی پیتر کستادینوف به عنوان موافق و جورجی زارکوف به عنوان مخالف صفحات خمیده اظهار نظر کرده‌اند.
در دفاع از نمایشگر با لبه‌ی خمیده
پیتر کستادینوف: من به طور کلی نسبت اینکه نمایشگرهای خمیده بهترین تغییر ایجاد شده در گوشی‌های هوشمند هستند متقاعد نشده‌ام، اما وقتی به گذشته و استفاده‌ام از گوشی در سال‌های قبل نگاه می‌کنم، می‌بینم که در اکثر اوقات از چنین گوشی‌هایی استفاده کرده‌ام. تغییرات من در مدل گوشی گسترده بوده‌اند و در این سال‌ها از گلکسی اس9+، گلکسی نوت 9، هواوی مِیت 20 پرو استفاده کرده‌ام و به جز استفاده‌ی کوتاه و ناموفقم از گلکسی اس10ای، همه‌ی آن‌ها از نمایشگرهای خمیده‌ای که بسیاری از افراد ترجیح می‌دهند از آن متنفر باشند بهره می‌بردند.
اشتباه نکنید، من ابداً از لمس تصادفی، جای کمتر دست در کناره‌ها و تابش شدید نور در شرایط نوری روشن دفاع نمی‌کنم. همه‌ی این‌ها مشکلاتی هستند که من تقریباً هر روز با آن‌ها در استفاده از گوشی‌هایی که اسامی آن‌ها را ذکر کردم دست و پنجه نرم می‌کنم. اما باز هم معتقدم هرچه از گوشی‌هایی با این نمایشگرها استفاده کنید، ذائقه‌ی شما هم به استفاده از آن‌ها عادت بیشتری خواهد کرد.
جنبه‌ی زیبایی ظاهری نمایشگرهای خمیده مرا جذب خود کرده است. این صفحات واقعاً با ظاهر چشم‌نواز و جدیدی که به گوشی می‌دهند، باعث می‌شوند حس استفاده از یک دستگاه گران‌قیمت منتقل شود. ضمن اینکه با این نمایشگر ظاهر دستگاه باریکتر از آنچه هست دیده می‌شود، اتفاقی که این روزها به افزایش طرفداران گوشی بسیار کمک می‌کند. علاوه بر آن به کمک نمایشگر خمیده، کوچکتر شدن لبه‌های کناری را داریم که شخصاً از این اتفاق بسیار خوشحالم.
می‌توانیم فرض کنیم که این موارد تنها مزایای طراحی بحث‌برانگیز نمایشگرهای خمیده باشند و از جنبه‌ی کارایی نیز می‌توانم اعتراف کنم که دستگاه‌هایی با نمایشگرهای خمیده، پرکاربردترین دستگاه‌های موجود نیستند.
یکی دیگر از ویژگی‌های جالبی در این گوشی‌ها، پنل‌های Samsung Edge هستند. باید اعتراف کنم که من یکی از طرفداران سامسونگ هستم و هر زمان از یک دستگاه سامسونگ استفاده می‌کنم، بخشی از متداول‌ترین ویژگی‌ها و میان‌بُرهای خودم را روی پنل لبه‌ی این گوشی‌ها قرار می‌دهم. برای مثال به جای داشتن یک صفحه‌ی اصلی شلخته با چندین و چند آیکون اپلیکیشن رنگارنگ و بی‌ربط، ده دوازده مورد از آن‌ها را روی لبه و در قسمت Apps قرار می‌دهم. به عنوان یک ویژگی جدیدتر، اخیراً ترکیب‌هایی از چند اپلیکیشن در کنار هم که از آن‌ها به طور هم‌زمان استفاده می‌کنم را نیز در این قسمت گذاشته‌ام.
در مخالفت با نمایشگر با لبه‌ی خمیده
جورجی زارکوف: من در یک نقطه با پیتر موافقم و آن هم مزیت این نمایشگرها در زمینه‌ی زیبایی است. اما به هر حال به محض اینکه نمایشگر را روشن کنید، این مزیت تا حد زیادی ناپدید می‌شود. چیزی که برای شما باقی می‌ماند، دو خط از انعکاس نور و مقداری به‌هم‌ریختگی رنگی در لبه‌های خمیده‌ی گوشی است. به نظر من اگر گوشی به عنوان یک دستگاه که بیش از هر چیز، کارایی و عملکرد آن مهم است مطرح باشد، بدتر کردن تجربه‌ی کار با آن به خاطر سود بردن از مزیت ظاهری، عاقلانه نیست. در‌ واقع فقط به خاطر یک تعصب یا ظاهربینی، بخشی از نمایشگر گوشی را از دست خواهید داد و در نتیجه، گوشی به نظر بلندتر و باریکتر از نسبت طول به عرضی که طبق آن ساخته شده می‌رسد، آن هم بدون اینکه نگه داشتن آن راحت‌تر شده باشد.
همانطور که پیش از این اشاره شد، تنها عملکردی که ارتباط تنگانگی با خمیدگی نمایشگر دارد، منوی کناره‌های گوشی است که می‌تواند در نمایشگرهای معمولی هم به سادگی پیاده‌سازی شود. تنها دلیلی که باعث می‌شود این ویژگی برای نمایشگرهای با لبه‌ی خمیده هماهنگ‌تر باشد این است که زبانه‌ای که از لبه‌ها بیرون کشیده می‌شود، در این نوع نمایشگرها به نوعی توسط خمیدگی لبه، پنهان به نظر می‌رسد.
مورد دیگری که باعث شکایت من از نمایشگرهای خمیده می‌شود، این است که آن‌ها نسبت به آسیب‌های فیزیکی حساس‌تر هستند. اگر شما هم جزء افرادی باشید که اشیاء معمولاً از دستتان به پایین می‌افتد، چنین گوشی‌هایی می‌توانند بدترین دشمن برایتان باشند. یک سقوط با زاویه‌ی بد باعث می‌شود نیاز جدی به تعمیر پیدا کنید و همان‌طور که انتظار می‌رود، این نمایشگرها اصلاً ارزان‌قیمت نیستند. حتی اگر سقوطی هم اتفاق نیفتد، ظاهرِ متورمِ این صفحه نمایش باعث می‌شود بیش از نمایشگرهای عادی مستعد خش افتادن‌هایی باشد که در بسیاری از اوقات، تجربه‌ی بدی از کار با گوشی برای شما به ارمغان می‌آورد.
البته همیشه می‌توانید برای گوشیِ خود یک قاب محافظ هم تهیه کنید. اما باز هم اکثر قاب‌های تخت نمی‌توانند از لبه‌های نمایشگر محافظت کنند زیرا طبیعتاً این لبه‌ها زیبا هستند و شما دوست نخواهید داشت که آن‌ها را بپوشانید. اگر به دنبال یک محافظت مناسب باشید، باید یک قاب بزرگ و معمولاً زشت را تهیه کنید که باز هم تنها مزیت واقعی نمایشگر خمیده را که جنبه‌ی زیباییِ آن است از بین می‌برد و استفاده از عملکردهای مربوط به لبه را نیز دشوارتر می‌سازد. بنابراین به نظر می‌رسد استفاده از چنین نمایشگری و فکر کردن به این مسائل، دردسر درست کردنِ بی‌جا باشد.
امروزه به جای کم‌رنگ‌تر شدنِ این نمایشگرها، به نظر می‌رسد که آن‌ها هر روز رایج‌تر می‌شوند. پرچمدارهای اخیر شرکت‌های مختلف حالا از نمایشگرهای خمیده استفاده می‌کنند و به نظر می‌رسد که حتی وان‌پلاس نیز با وان‌پلاس 7 پرو به این صفحات رو آورده است. بنابراین در بسیاری از موارد، اگر به دنبال تهیه‌ی بهترین محصول از یک برند باشید، مجبور خواهید بود یک نمایشگر خمیده تهیه کنید. و در حالی که معمولاً گزینه‌های جایگزینی با نمایشگر تخت نیز موجود است، این گزینه‌ها همیشه در بعضی زمینه‌ها از پرچمدارها عقب‌تر هستند و انتخاب یک گوشی با نمایشگر تخت، سخت‌تر هم می‌شود.
نمایشگرهای خمیده یکی از ویژگی‌هایی هستند که در تبلیغات بسیار خوب و زیبا دیده می‌شوند اما وقتی بخواهید با آن‌ها روزگار بگذرانید، خواهید دید که به سختی می‌توانید از مزایای آن استفاده کنید. به نظر من اگر این نمایشگرها همین فردا ناپدید شوند، بیشترِ افراد دلشان برای آن‌ها تنگ نخواهد شد. اما شاید هم من در اشتباه باشم!
شما کاربران گرامی نیز می‌توانید نظر خود را در مورد صفحات نمایش خمیده در بخش نظرات با ما در میان بگذارید.

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/75617/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

گلکسی زد فلیپ 5 از یک قابلیت هوش مصنوعی One UI 6.1 محروم است

اینترنت برای کنکور امسال قطع نمی‌شود؟

منتظر پیکسل تبلت 2 گوگل نباشید

اگر از تبلیغات داخل سیستم عامل متنفرید ویندوز 11 را آپدیت نکنید!

تعداد کاربران فعال اسپاتیفای 19 درصد رشد کرد

هوش مصنوعی شیطانی هم ساخته شد!

چرا اجرام زحمت در ایستگاه فضایی بین المللی شناور می شوند؟

قابلیت انقلابی واتساپ معرفی شد؛ انتقال فایل بدون نیاز به اینترنت

از هوش مصنوعی تا تماس ویدیویی؛ قابلیت‌های جدید عینک متا ری-بن را ببینید

قابلیت عجیب P70 پرو را ببینید؛ عضو پرآوازه خانواده هواوی

طرح تعویض رایگان سامسونگ برای گوشی هایی که این مشکل را دارند

برنامه/ فکرتان را به یک اثر هنری تبدیل کنید

نمایش داستان مرموز بازی INDIKA در تریلر جدید

این ویژگی امنیتی اندروید 15 شما را از اپلیکیشن‌های مشکل‌دار نجات می‌دهد

تعهد شرکت‌های پیشرو در هوش مصنوعی برای حفاظت از کودکان

با روش تخلیه الکتریکی آشنا شوید

با گوشی جدید هواوی می‌توان بدون اینترنت تصویر ارسال کرد!

هوش مصنوعی جدید گوگل می‌تواند جان شما را نجات دهد

مسیریابی بهتر نابینایان با عینک هوشمند ایرانی ممکن شد

آغاز به کار مرکز خدمات جامع سلامت فارابی کیش در گرامیداشت هفته سلامت

افتتاح پایگاه سلامت خانواده با محوریت مادر وکودک درمجتمع مسکونی مهستان کیش

فوری: رئیس‌جمهور آمریکا قانون فیلترشدن تیک‌تاک را امضا کرد

نقدها و نمرات بازی Stellar Blade منتشر شدند

ستاره هایی که درآسمان میبینیم چه اندازه ای هستند؟

افشای مشخصات پردازنده‌های اسنپدراگون X پلاس کوالکام

ناسا یک گام به کشف حیات بیگانه در مریخ نزدیک‌تر شد

خانواده شهدا پرچمداران اصلی ایثار و شهادت هستند/ نسل امروز نیازمند آشنایی با شهدا

مادسازان بازی GTA 5 را روی کنسول نینتندو سوییچ اجرا کردند

ریلمی 2 گوشی جدید و هیجان‌انگیز با نمایشگر 120 هرتز رونمایی کرد

گوشی پولستار رونمایی شد؛ وقتی خودروسازان وارد بازار موبایل می‌شوند

درآمد 5 میلیارد تومانی یکی از کاربران تلگرام با فروش نام کاربری!

هیتلر برای چه به دنبال برج ایفل بود؟

تلسکوپ فضایی جیمز وب شواهدی از وجود حیات را کشف کرده است

آپدیت بزرگ فتوشاپ؛ حالا می‌توانید با هوش مصنوعی تصاویر خلاقانه بسازید

مدل ویژه وان پلاس واچ 2 با رنگ جذاب رونمایی شد

گوشی های اختصاصی HMD رونمایی شدند؛ جایگزین‌های معنوی نوکیا

نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس: فروش نوکیای تقلبی حرام است

تریلر داستانی Destiny 2: The Final Shape منتشر شد

همه‌جا پای یک ژن در میان است؛ حتی در لذت از موسیقی!

پیام تسلیت رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی شهادت جانباز گرانقدر «سلمان کلیوند عباسی»

نشست هم‌اندیشی تشکل‌های ایثارگری با دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد

هواوی با تکیه بر «هارمونی او اس» رویای جهانی شدن را در سر دارد

اینترنت در روزهای کنکور قطع نمی‌شود

احیای نظریه مکانیک کوانتومی؛ واضح‌ترین تصویری که تاکنون از اتم‌‌های منفرد ثبت شده است

لایحه فیلترشدن تیک‌تاک در سنای آمریکا تصویب شد

HMD از اولین گوشی‌های برند خود رونمایی کرد؛ ارزان‌قیمت با اندروید 14

بازی/ Soccer Stars؛ حریف را گل باران کنید

گام بلند دانشمندان در درمان سرطان/ لیپیدها زیر ذره‌بین می‌روند!

موشک «فالکون 9» یک رکورد جدید را ثبت کرد

عکس تلسکوپ فضایی هابل از یک دمبل فضایی!