سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

گلکسی اس 10 و اس 10 پلاس معرفی شدند؛ جشن 10 سالگی کهکشانی‌ها با پرچم‌داری تمام‌عیار اخبار

گلکسی اس 10 و اس 10 پلاس معرفی شدند؛ جشن 10 سالگی کهکشانی‌ها با پرچم‌داری تمام‌عیار
  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی - سامسونگ 10 سالگی خانواده‌ی گلکسی اس را با سه گوشی بدون‌حاشیه‌ی گلکس S10 ،S10 پلاس و S10e جشن گرفت.

سامسونگ لحظاتی پیش، موردانتظارترین پرچم‌داران دنیای اندروید را پس از ماه‌ها گمانه‌زنی و انتشار بی‌وقفه‌ی شایعات معرفی کرد. کره‌ای‌ها جشن 10 سالگی خانواده‌ی گلکسی اس را با رونمایی از گلکسی اس 10 و اس 10 پلاس در کنار چند محصول دیگر جشن گرفتند. کهکشانی‌های جدید از نظر طراحی چندان باعث شگفتیمان نیستند؛ چرا که با تصاویری که پیش‌تر از زوایای مختلف فاش شده بود، تفاوتی ندارند. در ادامه با زومیت همراه باشید تا با مشخصات گلکسی‌های جدید سامسونگ آشنا شویم.
همان‌طور که پیش‌بینی می‌شد، سامسونگ برای القاء هرچه بهتر حس غوطه‌وری در محتوای بصری، به‌جای گرویدن به طراحی مبتنی بر بریدگی نمایشگر یا مکانیزم کشویی دوربین، راهکار ایجاد حفره‌ی دوربین سلفی درون صفحه‌نمایش را در کهکشانی‌های جدید خود پیش گرفت؛ راهکاری‌ که کره‌ای‌ها نام نمایشگر Infinity-O را برای آن در نظر گرفته‌اند. هر دو کهکشانی سامسونگ از پنل‌های Dynamic AMOLED، نسل جایگزین Super AMOLED با لبه‌های خمیده و نسبت تصویر 19:9 بهره می‌برند که در گوشه‌ی سمت راست آن‌ها، حفره‌ای برای دوربین سلفی دیده می‌شود. گلکسی اس 10 و اس 10 پلاس از نمایشگرهای 6.1 و 6.4 اینچی با رزولوشن 3040 × 1440 پیکسل استفاده می‌کنند که به‌ترتیب 88.3 و 87.5 درصد از نمای جلو را در اختیار دارند و لایه‌ای شیشه‌ای از جنس گوریلا گلس 6 وظیفه‌ی محافظت از آن‌ها را برعهده دارد. با توجه به اعداد یادشده، واضح است که کهکشانی‌های جدید حاشیه‌های فوق‌العاده باریکی دارند. کره‌ای‌ها مدعی هستند که کیفیت تصویر نمایشگر کهکشانی‌های جدید، تاییدیه‌ی سازمان VDE را نیز در اختیار دارد. کهکشانی‌های جدید نخستین گوشی‌های هوشمند دنیا با نمایشگر سازگار با محتوای +HDR10 نیز به‌حساب می‌آیند، ضمن اینکه براساس اعلام دیسپلی‌میت، بالاترین دقت رنگ را در بین تمام گوشی‌های دارند.
طراحان سامسونگ استفاده از ترکیب شیشه و فلز را در پرچم‌داران جدید نیز تکرار کرده‌ و کالبدی از جنس گوریلا گلس 6 و فریم آلومینیومی برای این محصولات در نظر گرفته‌اند. همانند نسل گذشته، گلکسی اس 10 نیز ساختاری متقارن با لبه‌های انحنادار در نمای پشت ارائه می‌دهد. دهمین نسل از کهکشانی‌های سامسونگ نخستین گوشی‌های هوشمند دنیا با حسگر اثر انگشت اولتراسونیک به‌حساب می‌آیند، این حسگر برخلاف نسخه‌‌های اپتیکال تصویری دو بعدی از انگشت ایجاد می‌کنند، مدلی سه‌بعدی به‌وجود می‌آورند؛ بنابراین از نمونه‌های اپتیکال، دقت بیشتری دارد. حسگر اثر انگشت گلکسی اس 10 تاییدیه‌ی کنسرسیوم اتحاد FIDO را نیز دریافت کرده است. گلکسی‌های جدید سامسونگ در برخی بازارها با پردازنده‌ی اسنپدراگون 855 و در برخی دیگر از جمله ایران (در صورت عرضه) با پردازنده‌ی اختصاصی این شرکت موسوم به اکسینوس 9820 عرضه خواهد شد. تراشه‌ی سامسونگ با لیتوگرافی 8 نانومتری تولید می‌شود و 8 هسته‌ی پردازشی شامل 2 هسته‌ی سفارشی‌‌شده و توانمند اکسینوس M4 با فرکانس 2.7 گیگاهرتز، 2 هسته‌ی میانی Cortex A75 با فرکانس 2.3 گیگاهرتز و چهار هسته‌ی کم‌مصرف و 1.9 گیگاهرتزی Cortex A55 را به‌عنوان CPU به‌کار می‌گیرد، 4 مگابایت حافظه‌ی کش L3 اشتراکی را در اختیار دارد و پردازش گرافیکی را با ماژول Mali G76 MP12 انجام می‌دهد.
سامسونگ با گلکسی اس 10 به جمع شرکت‌هایی پیوست که پرچم‌دار خود را با دوربین سه‌گانه عرضه می‌کنند. هر دو نسخه‌ی عادی و پلاس از مجموعه‌ی سنسور اصلی 1/2.55 اینچی و 12 مگاپیکسلی با پیکسل‌های 1.4 میکرومتری همراه لنزی با دیافراگم متغیر f/1.5-2.4، لرزش‌گیر اپتیکال تصویر و فوکوس خودکار تشخیص فاز Dual Pixel، سنسور 12 مگاپیکسلی 1/3.6 اینچی با پیکسل‌های 1.0 میکرومتری همراه لنز تله‌فوتو f/2.4، لرزش‌گیر اپتیکال تصویر، زوم اپتیکال 2 برابری و فوکوس خودکار تشخیص فاز در کنار سنسور 16 مگاپیکسلی با لنز اولتراواید 12 میلی‌متری، فوکوس ثابت و دیافراگم f/2.2 برای ثبت عکس‌ها بهره می‌برند. کره‌ای‌ها مدعی هستند که میدان دید دوربین اولتراواید گلکسی اس 10 معادل 123 درجه است که با میدان دید چشم انسان نیز برابری می‌کند. گلکسی اس 10 پلاس از دوربین سلفی دوگانه شامل سنسور اصلی 10 مگاپیکسلی با توانایی ضبط ویدیوهای 4K در کنار سنسور ثانویه‌ی 8 مگاپیکسلی بهره می‌برد که وظیفه‌ی تشخیص عمق را برای تشخیص بهتر سوژه و ثبت تصاویر پرتره‌ی بهتر بهره می‌برد؛ اما نسخه‌ی عادی گلکسی اس 10 بر دوربین سلفی تکی اتکا دارد و خبری از سنسور تشخیص عمق در آن نیست. گلکسی اس 10 با استفاده از فناوری لرزش‌گیر دیجیتال خود موسوم به Super Steady، فیلمبرداری با کمترین میزان لرزش با هر دو دوربین اصلی و سلفی را به کاربر نوید می‌دهد و نخستین گوشی هوشمند دنیا با امکان فیلم‌برداری +HDR10 به حساب می‌آید. وجود واحد پردازش عصبی در گلکسی اس 10 قابلیت‌های Scene Optimizer برای تشخیص سوژه و تنظیم خودکار پارامترهای عکاسی و Shot Suggestion برای ارائه‌ی پیشنهادهای مختلف حین عکاسی را ممکن کرده است.
گلکسی اس 10 در دو نسخه با حافظه‌ی ذخیره‌سازی داخلی 128 و 512 گیگابایتی عرضه خواهد شد که هر دو نسخه از حافظه‌ی رم 8 گیگابایتی بهره می‌برند، از سوی دیگر گلکسی اس 10 پلاس در نسخه‌های 128 و 512 گیگابایتی با حافظه‌ی رم 8 گیگابایت یا نسخه‌ی مجهز به یک ترابایت حافظه‌ی داخلی و 12 گیگابایت رم روانه‌ی بازار می‌شود. توجه داشته باشید که تمام نسخه‌های گلکسی اس 10 امکان ارتقای حافظه تا سقف 512 گیگابایت از طریق درگاه کارت microSD را نیز دارند. انرژی مورد نیاز گلکسی اس 10 و اس 10 پلاس را باتری 4100 و 3400 میلی‌آمپرساعتی آن‌ها تأمین می‌کند. فناوری شارژ سریع Adaptive Fast Charge سامسونگ امکان شارژ 15 واتی را در اختیار کاربر قرار خواهد داد و با فناوری Quick Charge 2.0 کوالکام نیز سازگاری خواهد داشت. کهکشانی‌های جدید سامسونگ قابلیتی موسوم به Wireless PowerShare را دارند که درست‌مانند آنچه در میت 20 پرو دیده بودیم، امکان شارژ بی‌سیم سایر دستگاه‌های مجهز به قابلیت شارژ بی‌سیم از طریق گلکسی اس 10 را ارائه می‌دهد.
تمام نسخه‌های گلکسی اس 10 از اتصال LTE‌ با سرعتی بالغ بر 2 گیگابیت‌برثانیه پشتیبانی می‌کنند و با استاندارد WiFi 6 با سرعت اتصال محلی بالغ بر 1.2 گیگابیت‌برثانیه سازگاری دارند. کره‌ای‌ها علاقه‌مندان موسیقی را فراموش نکرده‌اند و کماکان جک 3.5 میلی‌متری هدفون را در لبه‌ی پایین گلکسی‌های جدید خود حفظ کرده‌اند، ضمن اینکه گواهی IP68 مقاومت دستگاه‌های جدید در برابر آب و گردوغبار را تضمین خواهد کرد. کهکشانی‌های دهم در 6 رنگ سفید، مشکی، سبز، آبی، زرد و صورتی عرضه خواهند شد، ضمن اینکه نسخه‌های 512 گیگابایتی و یک ترابایتی گلکسی اس 10 پلاس در آینده در رنگ‌های مشکی و سفید سرامیکی نیز در دسترس قرار خواهند گرفت. این مطلب در حال به‌روزرسانی است...

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/66087/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

گوشی های اختصاصی HMD رونمایی شدند؛ جایگزین‌های معنوی نوکیا

نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس: فروش نوکیای تقلبی حرام است

تریلر داستانی Destiny 2: The Final Shape منتشر شد

همه‌جا پای یک ژن در میان است؛ حتی در لذت از موسیقی!

پیام تسلیت رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی شهادت جانباز گرانقدر «سلمان کلیوند عباسی»

نشست هم‌اندیشی تشکل‌های ایثارگری با دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد

هواوی با تکیه بر «هارمونی او اس» رویای جهانی شدن را در سر دارد

اینترنت در روزهای کنکور قطع نمی‌شود

احیای نظریه مکانیک کوانتومی؛ واضح‌ترین تصویری که تاکنون از اتم‌‌های منفرد ثبت شده است

لایحه فیلترشدن تیک‌تاک در سنای آمریکا تصویب شد

HMD از اولین گوشی‌های برند خود رونمایی کرد؛ ارزان‌قیمت با اندروید 14

بازی/ Soccer Stars؛ حریف را گل باران کنید

گام بلند دانشمندان در درمان سرطان/ لیپیدها زیر ذره‌بین می‌روند!

موشک «فالکون 9» یک رکورد جدید را ثبت کرد

عکس تلسکوپ فضایی هابل از یک دمبل فضایی!

نشست مقدماتی اجرای برنامه عملیاتی در بنیاد شهرستان‌های استان تهران برگزار شد

مادر شهیدان «محمد حسن و محمدحسین نیرنگ» آسمانی شد

گوگل پلی هفته آینده رفع فیلتر می‌شود؟

اسپیس‌ایکس سیصدمین فرود موفق با بوستر فالکون 9 را تکمیل کرد

برای اولین‌بار، ساخت سلول زنده در آزمایشگاه/ انسان قادر به انجام کار طبیعت می‌شود؟

بادبان خورشیدی ناسا به مدار زمین رفت

برگزاری دوره آموزش مبانی انقلاب اسلامی مدیران بنیاد شهید و امور ایثارگران

عینک هوشمند جنجالی متا با ویژگی‌های هیجان‌انگیز آپدیت شد

هشدار درباره همه‌گیری «تنهایی» در آمریکا

بازی/ Big Rig Racing؛ به میدان نبرد کامیون‌ها خوش آمدید

اپل پردازنده هوش مصنوعی می‌سازد؟

حالت گرافیکی عجیبی به بازی Avatar: Frontiers of Pandora اضافه شد

تولید ماده موثر چند داروی اعصاب و روان توسط نخبگان ایرانی

تصویر روز ناسا؛ سایه X شکل پس‌دمه

مطالعه‌ جدید؛ تقریباً نیمی از شهرهای بزرگ چین درحال غرق‌شدن هستند

بازدید نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران از معاونت توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی

Phi-3 رونمایی شد؛ کوچک‌ترین مدل هوش مصنوعی مایکروسافت

تغییرات آب و هوایی چگونه زندگی متولدین 2024 را تحت تاثیر قرار خواهد داد؟

امشب ماه کامل صورتی را رصد کنید

پیش‌بینی نگران‌کننده ایلان ماسک در مورد هوش مصنوعی به وقوع می‌پیوندد

پیش به سوی کیش ایمن‌تر/ استخدام آتش نشان آقا از میان کیشوندان

شاعر کیشوند، "وعده‌ی صادق" را روایت کرد: نشست مرهم از این مژده بر جراحت قدس

ارزان‌ترین گوشی ناتینگ احتمالاً به‌زودی رونمایی می‌شود

تلسکوپ فضایی هابل 34 ساله شد

آغاز همایش ملی مناطق آزاد تجاری-صنعتی و ویژه اقتصادی سراسر کشور

هدست ویژن پرو وضعیت خوبی ندارد؛ احتمال بازنگری در نقشه راه اپل

کشف یک راه جدید برای از بین بردن بوی زیر بغل

جانباز سرافراز «علی طحان سفلی» به خیل همرزمان شهیدش پیوست

استودیوی Pieces Interactive با تعدیل نیرو مواجه شد

ترفندهایی برای شناخت آبلیموی تقلبی از اصل/ آبلیموی سنتی بخریم؟

شاید موشک‌های آینده بدون سوخت کار ‌کنند!

نشست ستاد استانی کنگره ملی شهدای غریب در گلستان برگزارشد

برنامه عملیاتی برای تسریع در امر خدمت رسانی بهتر به جامعه ایثارگری طراحی شده است

ساعت هوشمندی که اختلال در ریتم قلب را زودتر از وقوع پیش‌بینی می‌کند

دیدار معاون مددکاری و مشارکت های مردمی بنیاد شهید و امور ایثارگران با نماینده ولی فقیه و استاندار البرز