سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

مدیرعامل یک شرکت فناوری اطلاعات اظهار کرد

پتانسیل بالای کارآفرینی بازار فناوری اطلاعات برای صاحبان ایده و خلاقیت استارت آپ

  بزرگنمايي:

بازاریابی سیاسی - مدیرعامل یک شرکت فناوری اطلاعات اظهار کرد: صاحبان ایده و خلاقیت که به دانش مرتبط ، تسلط دارند برای ورود به بازار فناوری اطلاعات تردید به خود راه ندهند چرا که این عرصه پتانسیل بالایی در جذب کارآفرینان و صاحبان ایده و خلاقیت دارد.


به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از ایسنا، «مهرداد جاویدان» مدیرعامل «پارس دیتا» با اشاره به سابقه فعالیت این شرکت، اظهارکرد: شرکت «پارس دیتا» درشهریور سال 1380 راه‌اندازی شد و ایده‌ای که تاسیس این شرکت را رقم زد، کمبود امکانات در زمینه "هاستینگ" در ایران در آن مقطع بود چون آن زمان، صنعت هاستینگ در کشور ما هنوز شکل نگرفته بود. ما با پایش این کمبود و به خصوص توجه به این نکته که متقاضیان برای تهیه سرویس‌های هاستینگ یا ثبت دامنه با مشکلات زیادی روبه‌رو بودند، این سرویس‌ها را به‌صورت آنلاین به متقاضیان ارائه کردیم. پیش از این، متقاضیان مجبور بودند این سرویس‌ها را از خارج از ایران بگیرند و این کار مشکلات خاص خودش را داشت که با عرضه آنلاین این سرویس‌ها برای اولین بار توسط «پارس دیتا»، دسترسی به این سرویس‌ها با کیفیت و پشتیبانی بالا برای متقاضیان بسیار تسهیل شد.
این فعال عرصه فناوری اطلاعات، در ادامه مشکلات شروع کار در عرصه‌ای که هنوز فعالیت عمده‌ای در آن انجام نشده بود را مورد اشاره قرار داد و افزود: چون صنعت هاستینگ در آن مقطع هنوز در ایران پا نگرفته بود ما مشکلات زیادی داشتیم به این معنی که در ابتدا همه چیز جدید بود و پیش از آن الگویی برای حل مسائل و چالش‌هایی که در این کار به وجود می‌آمد وجود نداشت، در نتیجه ما باید با ایده‌پردازی‌های خودمان در خیلی مواقع کار را پیش می‌بردیم.
وی تصریح کرد: شاید این تصور وجود داشته باشد که نبود رقیب عرصه را برای فعالیت باز می‌کند اما واقعیت این است که در عرصه برخی کسب وکارها خصوصا کسب وکارهای مبتنی بر نوآوری و فناوری نبود رقیب، الزاما شرایط را بهتر نمی‌کند و در خیلی از موارد باعث چالش‌های دیگری می‌شود.
وی با اشاره به نبود تسهیلات و حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان در آن مقطع اظهار کرد: در آن زمان چیزی به عنوان استارت‌آپ به گوش کسی نخورد بود و ما که به نوعی استارت‌آپ بودیم، نه حمایتی داشتیم و نه تسهیلاتی که اکنون برای شرکت‌های دانش‌بنیان و استارت‌آپ‌ها وجود دارد، برای ما وجود داشت اما به هر حال با تکیه بر توانمندی‌هایی که داشتیم مشکلات را پشت سر گذاشتیم.
جاویدان در تشریح مزیت‌های کلیدی که «پارس دیتا» از آغاز فعالیت بر آنها تمرکز داشته، اظهارکرد: از بدو تاسیس تاکنون، کیفیت در خدمات ما نقش محوری داشته و سعی کردیم در کیفیت متمایز باشیم. تمایز دیگر ما که بر آن به شدت تاکید داشتیم و داریم، نوآوری بود؛ به این معنی که ما در آن مقطع بر خدمات آنلاین متمرکز شدیم و خدماتی که شرکت‌های دیگر به صورت آفلاین ارائه می‌کردند – خدمات ثبت دامنه، انتقال دامنه و خدمات مرتبط با آن، همچنین خدمات هاستینگ و خدمات پشتیبانی – «پارس دیتا» همه این خدمات را به صورت اتوماسیون و آنلاین ارائه کرد و این کار طبعا با استقبال متقاضیان روبه‌رو شد.
وی تصریح کرد: این یکی از مزیت‌های برتر «پارس دیتا» نسبت به رقبا بود و همین مزیت باعث شد فاصله زیادی بین «پارس دیتا» و شرکت‌های دیگر ایجاد شود. به این ترتیب بعد از آن هم ما همین روش را ادامه دادیم یعنی همیشه سعی کردیم با فرآیندهای آنلاین و خدمات متمایز و با کیفیت از شرکت‌های مشابه، جلوتر باشیم.
وی در ادامه به خدمات «پارس دیتا» اشاره کرد و گفت: «پارس دیتا» برای اولین بار سیستم مدیریت محتوا را در ایران ارائه کرد و ما خودمان از بیس کار این سیستم را تولید کردیم.
جاویدان تصریح کرد: ما در آن مقطع یک استارت‌آپ دانش‌بنیان بودیم و بدون اینکه حمایت دولت را داشته باشیم، این کار را روانه بازار فناوری اطلاعات ایران کردیم. طی سال‌های بعد باز هم این اتفاق افتاد یعنی ما اولین پرتال را در ایران به اسم «پارس پرتال» تولید و عرضه کردیم و باز هم کوچک‌ترین حمایتی از دولت یا مراکزی که در حال حاضر از استارتاپ‌ها حمایت می‌کنند – صندوق‌های حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان، پارک‌های علم و فناوری، شتاب‌دهنده‌ها و ... نداشتیم.
جاویدان ادامه داد: در ادامه فعالیت‌های این شرکت ما با ارائه اولین help desk (پشتیبانی آنلاین) در ایران خبرساز شدیم و این محصول در سال 90 که به بازار ارائه شد هیچ رقیبی نداشت و در حال حاضر هم تعداد انگشت شماری از شرکت‌ها قادر به تولید این محصول شده‌اند.
مدیرعامل پارس دیتا با اشاره به برنامه‌ها و افق پیش‌روی این شرکت گفت: در بحث خدمات ما در حال تحقیقات و بررسی‌های نهایی در مورد رایانش ابری و لود بالنسینگ هستیم تا خدماتمان را با تکنولوژی روز هماهنگ کنیم چرا که دیگر نمی‌توان مثل گذشته سرویس‌های وب هاستینگ و سرویس‌های اختصاصی یا مواردی از این قبیل را در بسترهای قدیمی ارائه کرد.
وی ادامه داد: در حال حاضر سرویس‌های کلاد در همه جای دنیا مرسوم است ولی در این سرویس‌ها در ایران به شکل قابل قبولی بومی‌سازی نشده و با وجودی که برخی شرکت‌ها در این زمینه فعالیت‌هایی داشته‌اند ولی بسیار جای کار دارد.
جاویدان افزود: برنامه‌ریزی ما به شکلی است که هر از گاهی در بحث نرم‌افزار و محصولات نرم‌افزاری خودمان را با تکنولوژی‌های جدید آداپته می‌کنیم و در افق پیش رو نیز تمام خط تولید نرم‌افزارهایمان را براساس فناوری‌های جدید، به روز می‌کنیم.
وی این را هم گفت که افزایش فعالیت شرکت پارس دیتا منحصر به مشتریان خاص نبوده و گستره فعالیت‌های این شرکت از این پس شامل مشتریان عام نیز خواهد بود.
جاویدان در این زمینه توضیح داد: مخاطبان و بازار هدف پارس دیتا تاکنون بیشتر مخاطبان خاص بوده و ما موفق شده‌ایم مشترکین خاص بسیار زیادی را در سراسر ایران داشته باشیم اما از این به بعد ما در بحث محصولاتمان برنامه‌ریزی‌هایی داریم که می‌خواهیم وارد بازار قشر عام شویم البته مثل گذشته همچنان قشر خاص را نیز تحت پوشش خواهیم داشت.
این فعال عرصه فناوری اطلاعات با بیان اینکه طی سال‌های اخیر زیرساخت‌های خوبی در کشور برای گسترش بازار فناوری اطلاعات فراهم شده است ، بیان کرد: با توجه به بازار رو به گسترش فناوری اطلاعات و استقبال مردم از محصولات این حوزه، و با عنایت به زیرساخت‌هایی که فراهم شده و در حال توسعه است، صاحبان ایده و خلاقیت که به دانش مرتبط ، تسلط دارند برای ورود به بازار فناوری اطلاعات تردید به خود راه ندهند چرا که این عرصه پتانسیل بالایی در جذب کارآفرینان و صاحبان ایده و خلاقیت دارد.

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/17441/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

با تمام توان پیگیر حل مشکلات جامعه ایثارگری استان هستیم

جایگاه و شان ایثارگران معزز در این نظام بسیار بالا و ویژه است

پاسخگویی سلمانی به جامعه ایثارگری در میز خدمت نماز جمعه تبریز

برگزاری اولین همایش حقوق شهروندی و ایثار استان کرمان با حضور مدیرکل حقوقی و معاضدت قضایی بنیاد شهید و امور ایثارگران

دیدار دکتر رئیسی با مادر شهیدان طوسی و مادربزرگ شهید مدافع حرم محمدرضا دهقان

هواوی مچ‌بند جدیدی با الهام از اپل واچ می‌سازد؟

پیست مسابقات فرمول یک با آسفالت نانویی روکش شد

بازی Kena: Bridge of Spirits احتمالا به Xbox Series X/S خواهد آمد

مطالعه جدید؛ ژن‌های قدرت می‌توانند از ما در برابر بیماری و مرگ زودرس محافظت کنند

تصاویری شگفت‌انگیز از سحابی Orion

سامسونگ سریع‌ترین حافظه LPDDR5X جهان را معرفی کرد

آتشفشان‌های خشن، قمر مشتری را برای میلیاردها سال شکسته اند

چین برای ارسال 3 فضانورد به مدار آماده می‌شود

برگزاری نخستین جشنواره گندم، نان و شیرینى در جزیره کیش

نمایش انیمیشن پاندای کونگ فو کار 4 درسینما لبخند کیش

استان ایلام مفتخر به حضور 6 هزار ایثارگر ارتشی است

اینترنت ماهواره‌ای «استارلینک» می‌تواند همه ما را مسموم کند

Logitech فکر می­‌کند که ماوس­‌ها به هوش مصنوعی نیاز دارند

زباله های فضایی در مریخ

گلکسی زد فلیپ 6 با پردازنده پرچمدار قدرت‌نمایی کرد

گزارش Surfshark: از سال 2004 تاکنون، میلیاردها حساب کاربری هک شده‌اند

اپل پیام‌رسان‌های واتساپ و تلگرام را از اپ استور چین حذف کرد

اگزینوس 2500 احتمالاً عملکرد بهینه‌تر نسبت به اسنپدراگون 8 نسل 4 خواهد داشت

زلزله تایوان نزدیک به 100 میلیون دلار به TSMC خسارت وارد کرده است

رونمایی اسپیکر نمایشگردار اپل محتمل‌تر شد

وداع با اطلس؛ ربات انسان‌نمای بوستون داینامیکس بازنشسته می‌شود

برنامه/ ردیاب بهترین مکان تحت پوشش شبکه‌های تلفن همراه

مارک زاکربرگ می‌گوید متا در حال توسعه دستگاه پوشیدنی مانند تراشه مغزی نورالینک است

گوشی وان پلاس Ace 3 Pro طراحی کاملاً جدیدی خواهد داشت؟

قیمت هدست متا کوئست 2 به‌طور دائمی افت کرد

تصاویری فوق‌العاده زیبا از عبور زیبای فالکون 9 از مقابل ماه

سامسونگ حذف یکی از نرم‌افزارها را در One UI 6.1 غیرممکن کرد

جنجال هوش مصنوعی؛ تریلر جعلی فیلم جیمز باند با بازی هنری کویل وایرال شد

بیگانگان فضایی ممکن است در واقعیت بنفش باشند

ربات‌های دوپا گوگل به‌لطف هوش مصنوعی، حالا سریع‌تر و قدرتمندتر از قبل فوتبال بازی می‌کنند

خرید سه‌بعدی کالاهای جدید به اپل ویژن پرو اضافه شد

پردازنده دیمنسیتی 6300 مدیاتک برای گوشی‌های میان‌رده معرفی شد

پیام تسلیت مدیرکل بنیادآذربایجان غربی در پی درگذشت همکار خادم الشهدا حجت الاسلام «مصطفی حاجی حسینلو»

پوکو M7 5G در راه است؛ نسخه ری‌برند شده Redmi 13 5G

بزرگترین مار جهان در هند پیدا شد/ 15 متر طول و 1000 کیلو وزن !

مایکروسافت از هوش مصنوعی VASA رونمایی کرد؛ ساخت چهره‌های سخنگو از روی عکس

مطالعه رفتار آب و یخ در نانوحفره و غول‌های یخی منظومه شمسی!

تلویزیون‌های گیمینگ سری 2025 ردمی شیائومی با قیمت رقابتی معرفی شدند

برنامه‌ریزی ناسا برای تجدید قوای کاوشگر ستاره‌های نوترونی

ارتباطات استان سیستان و بلوچستان پایدار است

رقیب اپ استور آغازبه‌کار کرد؛ فروشگاهی جدید برای برنامه‌ها و بازی‌های آیفون

متا مدعی شد: مدل زبانی لاما 3 عملکرد بهتری نسبت به اغلب رقبا دارد

آیپد ایر 12.9 اینچی به پنل Mini-LED نمایشگر مجهز خواهد شد

یک بمب‌افکن میکرومقیاس برای مقابله با تومور سرطانی ساخته شد

مشخصات Redmi 13 5G و پوکو M7 پرو 5G لو رفت