رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد اعلام کرد:
بازرسی از 2 هزار و 300 خبازی کهگیلویه و بویراحمد در 6 ماهه96 / برنامه ریزی 4 ماهه برای ارتقای کیفیت پخت نان
اخبار
بزرگنمايي:
بازاریابی سیاسی - رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد با اعلام برنامه ریزی 4 ماهه برای ارتقای کیفیت پخت نان در استان، گفت: در شش ماهه نخست امسال از 2 هزار و 300 مورد از واحدهای خبازی در سطح استان بازرسی انجام گرفته است.
به گزارش شاتا ، داریوش دیودیده کاهش مشکلات نانواییهای سطح استان را علاوه بر برنامه ریزی اصولی مستلزم مشارکت، همکاری و تعامل فعالان این بخش با مسؤولان سازمان صنعت، معدن و تجارت دانست و تصریح کرد: از متصدیان نانواییهای استان انتظار می رود برای پخت و عرضه نان با کیفیت تر و جلب رضایت هم استانیها بیش از پیش تلاش کنند.
وی با اشاره به برنامه ریزی مسؤولان سازمان صنعت، معدن و تجارت برای بهبود کیفیت آرد و نان، حمایت از خبازان و کاهش دغدغههای آنان و همچنین جلب رضایت مردم استان، افزود: مسؤولان باید در سفر به استانهای اصفهان و چهار محال بختیاری از برنامه و تجربیات همکاران خود در صنعت، معدن و تجارت استفاده کنند.
دیودیده همچنین گفت : با همکاری دستگاههای نظارتی مرتبط برای ارتقای کیفیت آرد و نان برنامه چهار ماهه ای را در دستور کار داریم.
وی در پایان بیان کرد: در شش ماهه نخست امسال از 2 هزار و 300 مورد از واحدهای خبازی بازرسی انجام گرفته است که 92 واحد تخلف صنفی داشته اند و ضمن سپری کردن مراحل قانونی و صدور حکم به تعزیرات حکومتی معرفی شده اند.
لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/13849/